עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by guyyug,

המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by babar,

מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by or,

היי, לצערי נשבר לי המסך שלי וגם ככה הגיע הזמן לשדרג ל-LCD אז עשיתי כמה בירורים והגעתי להתלבטות ביין 3 מסכים (כולם של LG כי אותם אני יכול להשיג במחיר מיוחד...) לכל מסך יש את היתרון שלי, בלי קשר לגודל... אז יש מישהוא שמבין בכל הדברים האלה ויכול להגיד לי לאיזה מסך יש תמונה טובה יותר? (בבקשה להתעלם המגודל של המסך... רק איכות התמונה חשובה...) יש את הדגם הזה L2010P: (לפי הנתונים היתרון שלו הוא הגודל נקודה והזיות צפייה) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=47# יש את הדגם הז…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by The_Byter,

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by ~BaRaK~,

חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by moris,

היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. שימושי משרד סטנדרטיים: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PC…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. נמחקה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב

20. שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל2080TI ויש לי לוח של ASUS Z370 ויש אופציה בביוס מהירות PCIE יש AUTO GEN1 GEN2 GNE3 בהתחלה זה היה על AUTO והכול עבד פיקס ניסיתי לשים על GEN3 כי הרבה ממליצים זה מהירות הכי גבוה וברגע שעלה הווינדוס יש דיליי בסאונד אני רואה סרט או כל דבר אחר הסאונד מגיע בדיליי שהחזרתי את זה לAUTO הכול עובד פיקס יש למישהו רעיון למה? ולגביי המהירות בדקתי עם כמה תוכנות זה מראה על GEN3X16 גם שזה על AUTO

21. שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה

22. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by Palamnaeusus,

DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia

• 0 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.