עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by The_Byter,

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by ~BaRaK~,

חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by moris,

היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. שימושי משרד סטנדרטיים: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PC…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. נמחקה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by EzE126,

אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב

10. שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל2080TI ויש לי לוח של ASUS Z370 ויש אופציה בביוס מהירות PCIE יש AUTO GEN1 GEN2 GNE3 בהתחלה זה היה על AUTO והכול עבד פיקס ניסיתי לשים על GEN3 כי הרבה ממליצים זה מהירות הכי גבוה וברגע שעלה הווינדוס יש דיליי בסאונד אני רואה סרט או כל דבר אחר הסאונד מגיע בדיליי שהחזרתי את זה לAUTO הכול עובד פיקס יש למישהו רעיון למה? ולגביי המהירות בדקתי עם כמה תוכנות זה מראה על GEN3X16 גם שזה על AUTO

11. שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה

12. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אני קונה מסך 17 חדש מה המסך הכי משתלם 800 שקל אפשר לחרוג תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Palamnaeusus,

DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  16. http://www.digit-life.com/news.html?112573#112573

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. הדגם החדש של AMD לא מרסק את התחרות, אך בכל זאת מציע אלטרנטיבה טובה שתהפוך לטובה אפילו יותר כשהמחיר ירד מתחת לעלות המומלצת לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-r9-380x-הושק-עם-מחיר-נמוך-יותר-מהחזוי/

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by djtourist,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך טוב יחסית הכרטיס מסך הנפוץ שראיתי זה ה X1400 שחברת DELL מוכרת בניידים שלה ראיתי שחברת ASUS מוכרת עכשיו ניידים עם דגם X2300 חדש. קיימת איזשהי השוואה איזה כרטיס מסך יותר טוב??? אשמח לקבל לינק להשוואה כלשהי אם קיימת כזאת ואשמח לשמוע את דעתם מה יותר טוב ה1400 או 2300 מחכה לתשובות... המון תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by ELIDUDU,

יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. אני בוחר כעט את המחשב הבא שלי וכנראה אקנה מעבד AMD Trinity A10-5800K עם כרטיס מסך מיבנה HD7660D. השאלה היא, האם הכרטיס המובנה יהיה מספיק חזק להריץ משחקים חדשים בצורה סבירה? אני לא שואף להריץ כל משחק על מקסימום הגדרות, אך אני גם לא רוצה לסבול את הסיוט של 10FPS. האם הוספת GTX650 תתן לי משהו או שאני סתם אבזבז את הכסף? או שאולי בכלל עדיף לקנות את FX x8 8150 עם אותו GTX650?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.