כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
בתחום המחיר שלו כמובן. כדאי ללכת על WINTV PVR-USB?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=542
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי ATI TOOL ולא מצאתי את האפשרות של המתחים... יש לי X1900XT-X ככה שהבנתי שאפשר לעלות מתחים דרך ATI TOOL אם מישהו יכול לתת לי איזה SCREEN SHOT של זה אני ישמח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום מסכי LCD. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176544.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה עם התוכנה tvt tools והכל עובד סבבה אבל יש כאלה ריצודים במסך כמו שמצלמים מסך עם מצלמה ויש כאלה פסים מעצבנים מה לעשות??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם 6600gt מתאים לעבודה לתוכנות cad
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה זמן בפורום לא זוכר איזה יש לי מעבד פנטיום 4 3 גחגהרץ פרסקוט ht אמרו שאם מורידים את ה ht שזה hyper משהו הביצועים במשחקים משתפרים שאלתי זה נכון? ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, כמה נתונים לפתיחה: כ.מסך Gforce 3 TI200 64MB מסך ViewSonic Professional Series PF775 (trinitron רזולוציה 1024*768 היום חזרתי הביתה וגיליתי שהקצוות של המסך מעוותים. מזתומרת? יש כאילו 2 פסים דקים, בצד שמאל וימין לאורך המסך שכל מה שנמצא בהם נהייה קטן כזה. כאילו אם אני לוקח חלון ומזיז אותו לצד ימין של המסך, הטקסט מתכווץ בהדרגה. ניסיתי לשחק עם הגדרות מסך וכ.מסך לא עובד. ברצולוציות מסויימות זה לא קורה (800 *600). עד עכשיו עבדתי עם קצב רענון 85Hz אם אני מוריד ל 75 זה מסתדר אבל אני לא רוצה לעבוד ככה.. יש למישהו רעיון מה זה? המסך נדפק?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-