עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by none11,

אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by sapartil,

איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. אז בקיצור יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי המסך הבאים: 1)RADEON 9600XT VIVO Sapphire 2)nVIDIA GeForce PX7600GS 256MB Leadtek 3)Geforce FX5200 128MB TV-OUT בקשר לראשון, הוא באמת בצורה מספקת בקטע של קליטת שידורי טלויזיה? והאם הוא מתחבר בחיבור אנלוגי (VGA)? בקשר לשני, האם הוא שווה מבחינת ביצועים את המחיר שלו? (754-857 שקל) ןבקשר לשלישי, האם הוא יהיה מספק מבחינת ביצועים כללים למחשב שכאשר אני ארצה לקלוט שידורי טלויזיה במחשב כמובן דרך כרטיס אחר?(אני מתכוון אם הכרטיס המסך השלישי עלול לעורר בעיות בגלל שהוא קצת חלש?) תודה מראש... משה D:

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by Yanivmiz,

שלום ברשותי שני כרטיסי מסך NVIDIA 9800GT ,האחד עם 512 מגה והשני עם 1 גיגה האחד של ASUS והשני GIGABYTE לפי מה שרשום באתר של nvidia ניתן לבצע SLI עם שני כרטיסים מספק שונה כל עוד ה -GPU תואם ,אפילו שזה לא אותו זיכרון אפילו שיניתי ערך ב -registry לפי מה שכתןב בגלל שוני הזיכרון אך אני עדיין לא מצליח לעבוד ב SLI וגם לא מוצג לי שאכן זה פעיל מיותר לציין שגם הלוח תומך וכמובן שהכרטיסים מחוברים בכבל מגשר ביניהם,והספק 500 w יש רעיון למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by blank55,

שלום לכולם קניתי את הכרטיס מסך : gigabyte geforce gtx 970 xtreme gaming החיבור של הכרטיס הם 2 חיבורים של 8 פינים. אבקש את עזרכתם בחיבורו של הכרטיס אם זה בכלל אפשרי עם הספק שיש לי כרגע. האם אני יכול לחבר את החיבור של ה6+2 פינים לכרטיס מסך ואת החיבור של ה6 פינים למתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז לכרטיס מסך? למרות שישאר לי 6 פינים לא מחובר במתאם. ספק כח (מצורפת תמונה) הספק בעל חיבור 1 של 6 פינים ועוד אחד של 6+2. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל של 8 פינים נקבה ל 2 כבלים של 6 פינים זכר( תמונה מצורפת) בנוסף אלה שאר נתוני החומרה שלי. מעבד: I5 6600K לוח אם: ASUS SKYLAKE Z170 PRO GAMING 1151 זכרונות: KINGSTON HYPER X FURY BLACK 2X8 DDR4 2133M…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by דיגי,

שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by shynet,

החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by Alex Kidd,

קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by galh_5,

מה עדיף לי? היכולות oc של 3850 טובות? אני מתלבט מכיוון שבעזרת תכונת המאוורר של ה4670 אני יכול לעשות לו oc גדול מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by R9800PP,

יש לי בעיות עם הכרטיס מסך התכנאי אמר שהוא צריךלירשום להם בדף מה הבעיות של הכרטיס מסך החברה אזות שנותנת אחריות לכרטיס מסך הם יעשו בדיקות על הכרטיס מסך? ועם הכרטיס לא תקין אז הם נותנים כרטיס חדש? וגם אני שולח להם יום רשאון את הכרטיס הם הם יחזירו לי את הכרטיס מסך מהיר? שאלה אחרת- עם אני סם את המסך על איזה רוזלציה אז אני צריך לעשות שהמסך יהיה על 75MHZ או על 85MHZ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by ZUMARA1,

יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by tombcatz,

לנעול,כבר לא רלוונטי,קיבלתי מידע,תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם בעיית הצריבה לביוס של Sahppire HD4870 1G קיימת גם בדגם ה- CF ??

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  18. יש לי את הדרייבר האחרון 4.9 ותמיד שאני שם נגיד את הגמא בתלת מימד 1.75 המשחק בהיר וכאילו זה לפעמים זה לא נשמר ואני צריך לשנות את זה שוב מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by guyyug,

המסך הנל קיבל את בחירת העורך במבחן מסכים "15 LCD בעיתון שאת שמו אני לא זוכר 10מתוך 10 כך שהוא אמור להיות מסך מצויין אבל רציתי לשמוע ממשהו שראה את המסך משתמש בו או מכיר מקום בו הוא בתצוגה לדעתו כי במחיר של 2250 שהמגרעה היחידה שלו שאין לו DVI הוא ממש מציאה מצאתי עוד משהוכאן אצל טום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by babar,

מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by or,

היי, לצערי נשבר לי המסך שלי וגם ככה הגיע הזמן לשדרג ל-LCD אז עשיתי כמה בירורים והגעתי להתלבטות ביין 3 מסכים (כולם של LG כי אותם אני יכול להשיג במחיר מיוחד...) לכל מסך יש את היתרון שלי, בלי קשר לגודל... אז יש מישהוא שמבין בכל הדברים האלה ויכול להגיד לי לאיזה מסך יש תמונה טובה יותר? (בבקשה להתעלם המגודל של המסך... רק איכות התמונה חשובה...) יש את הדגם הזה L2010P: (לפי הנתונים היתרון שלו הוא הגודל נקודה והזיות צפייה) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=47# יש את הדגם הז…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. שלום לכולם ברצוני לרכוש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמת וידאו אנלוגית על מנת להמיר את כל הקלטות לDVD. כרטיס הלכידה חייב להיות חיצוני שכן הוא יועבר כל פעם למחשב אחר במשפחה. מכיוון שהתקציב לנושא עומד על סביבות ה500 ש"ח הגעתי לשני הכרטיסים שנתוניהם מפורטים בהמשך. הפרמטרים החשובים לי הם לפי הסדר הזה: 1. איכות ההעברה. 2. יציבות\ אמינות 3. תוכנות מסופקות. השאלה היא איזה מבין שני הכרטיסים הללו עונה על הקריטריונים בצורה יותר טובה. ממש תודה לכל מי שיתן בדל של מיידע... הכרטיס הראשון : כרטיס Dazzle Movie Compressor 2006 Product Description Dazzle MovieCompressor 2006 - video input adapter - Hi-Speed USB Device Type Video input adapter - external Interface Type Hi-Speed USB Video I…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by aquarius,

האם כרטיס לכידת ווידיאו (לדוגמא זהhttp://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Hauppauge&cart=11057012183936558〈=heb) יכול לקודד את האות של הכבלים כמו ממיר?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.