כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך PCI עם 2 VGA וTVOUT, אני צריך שלושה כאלה. 054-3331199 gilbauer@walla.com
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חברה שלי מותקן כרטיס מסך RADEON 9700PRO, ודרייבר CCC, עברתי שם על כל האפשרויות ואני לא מצליח לעביר את התצוגה למסך של הטלוויזיה :-\ מישהו יכול לתת לי תמונה של המקום שאני צריך לגשת אליו כדי לשנות את ההגדרה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו יודע מה האיכות של החיבור יחסית לקומפוננט S-VIDEO וכו' (הטלויזיה תומכת במספר רזולוציות כמו 800X600) ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בכרטיס טלוויזה למחשב הנייד שברשותי ( מפרטו מופיע במפרט שלי בצד). העיניין שהכרטיס צריך ליהיות בתצורת Express Card. אני אשמח לקבל הצעות אם אפשר כמובן כולל מחירים והיכן ניתן לרכוש במידה וזה יתאים לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-