כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי ליציאת TV Out של הכרטיס מסך. חיברתי את הטלויזיה עם הכבלים שהביאו לי עם הכרטיס מסך, הכנסתי את כל ההגדרות במחשב, העברתי ל-AV1 בטלויזיה ו ... לא רואים כלום. המסך טלויזיה שחור. בדקתי שהפורמט מכוון ל-PAL שהטלויזיה תומכת בו (למרות שהיא תומכת גם בNTSC). שראיתי ששום דבר לא עוזר אז הלכתי לאתר של Nvidia ומצאתי את המדריך הזה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=32&p_created=1096498785&p_sid=7n3JOY*h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAwJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9MCZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PVRW…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כ…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd x2 5000 - ee (65 watt) 2gb (2x1gb) kingston 667mhz gigabyte ga-m59sli-s4 (nforce 590) 2 ide hdd 1 sata hdd 1 sata dvd-rw creative audigy 2 leadtek 8800gts 640mb thermaltake tr2 550watt psu 2 x 120mm themaltake fans thermalte bigtyphoon vx fan אני רוצה להוסיף למערכת הבאה עוד כרטיס מסך בשביל ליצור sli, השאלה היא האם הספק שיש לי כרגע מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת כזאת ? שאלה נוספת האם בשביל ליצור מערך sli אני יכול לשים כרטיס מסך של יצרן אחר (לדוגמא שלי זה leadtek 8800gts 640mb, ובחנות יש לו במלאי רק gigabyte 8800gts 640mb), או שאני חייב לשים בדיוק אותו יצרן?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . חשבתי על כרטיס מסך עם ציפסט\מעבד 8600GT 512 MB של GEFORCE . האם מתאים לישומים שלי ? של איזה חברה אתם ממליצים לקנות רכיב זה - גיגבייט , אסוס או אחרים בברכה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1130782337,80809, זה הקישור שבאתר תאמרו לי האם נראה לכם שהם יגיעו לארץ וגם המסכים של VIEWSONIC עם זמן תגובה לא נורממלי של 2MS !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי WIN7 32Bit לאחר התקנת call of duty יש לי בעיה עם הכרטיס מסך (Geforce px8800 GTS) כאשר הווינדוס נותן לי שיגאה- CODE 43 ובביוס יש מן פסים לבנים מוזרים. ניסיתי להתקין דרייבר חדש אך ללא הואיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-