עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by pilotkevin,

שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  4. שלום, קניתי היום כ.מסך Leadtek px 7300gs (שזה בעצם GF7300) הכרטיס מסך בא עם הדריבר של Nvidia לכרטיס יש מספר יציאות 1VGA 1DVI 1TVOUT אצלי ליציאה של הDVI הוספתי מתאם לVGA (אין לי אף מסך DVI) עכשיו אני רוצה לבנות dual screen בין ה DVI ל VGA כרגע הצלחתי ליצור DUAL SCREEN רק בין הTV ל VGA+DVI (בVGI ובDVI רואים אותו דבר) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by spz,

או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by nozza,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by solet,

שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. אני מקווה שזה לא פלצני מידי אבל... יש משחקים ישנים מסוימים שהיציאה מהם לא תמיד בדרך מסודרת אז הם משנים לי את הרזולוציה של המסך למשל ל480*640... ונמאס לי כל פעם לשנות את הרזולוציה בחזרה... יש דרך קצרה יותר לשנות רזולוציה למשל בפקודה מסויימת בהפעלה ואז אני יצור לעצמי פשוט קיצור דרך נוח ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by marlboro,

ב xbox 360 אני יכול לבחור כמה רזלוציות (המסך שלי הוא 1680/1050 רחב 22 של chimei 1280/768 1280/1024 1360/768 יש עוד כמה רזלוציות אבל פחותות, אולי אחת מהם גם מתאימה למסך שלי יותר, תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by vic1234,

מה הבאנדל של GeCube X1950 PRO - AGP

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. המלצות ??? טנקס

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by none11,

אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by eliorzizov,

בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. תצביעו ותשפיעו!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ותוספת להארד דיסק והמליצו לי על הפורום הזה. אני מחפש משהו בסביבות ה160-200 GB מבחינת הארד-דיסק, וכרטיס מסך משהו מאחת מהסדרות הבאות נראה לי: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI Radeon 9800 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series אבל אני ממש לא סגור על זה.. אני צריך כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה הקרובה לפחות (שלי כבר לא הצליח לגרום לOblivion השמן לזוז). ואני צריך כרטיס לAGP. סוקט 478 של אינטל. אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסים ולתת לי מחירים שלהם במקומות זולים (אני חושב שהטווח שלי הוא עד מקסימוווםםם 1500 ש"ח אבל אני גמיש אז תגידו מה שיש לכם..). אגב…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by solo53,

Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.