עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי X1900XT כרטיס מסך והוא מחובר לשני מסכים LCD אחד מהמסכים לא תומך ברזולציה גבוהה אני רואה בו אבל התמונה בורחת לצד איך אני יכול לסדר זאת יש לי רק את התוכנה של ATI ואני לא מוצא את זה ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by premshay,

שלום לכולם. בזכות הפורום ובזכות הסקירה המצוינת של כרטיסי מסך כל חודש, חידשתי (לאחר שנשרף הדיינוורד הישן שלי) את הכרטיס, ועכשיו אני הבעלים המסופקים של . winfast 7600gt הבעיה מתחילה בכך שאין לו VIVO, בניגוד לגיינוורד הישן. יעש חיבור HDTV ו SVIDEOץ חיברתי כבל SVIDEO עם מתאם לRCA, כדי לחבר לטלויזיה. אך הפלא ופלא - הדבר אינו עובד. האם למישהו יש מושג איך מפעילים את יציאת הוידאו בכרטיס, או מה הסיבה שלא עובד עתה החיבור? (עבד בכרטיס הקודם, אך שם יש יציאה ישירה של RCA). תודה תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. חשבתי על WinFast TV2000 XP RM גם Leadtek TV PVR2000 בא בחשבון. מאידך אני לא יודע מה לחפש במפרט - ואיזה כרטיס יתאים להעברת וידאו ל mpeg או avi. ובכלל איזו תצורה עדיפה להמרת וידאו - לשם עריכה / הוספת כתוביות. האיכות צריכה להיות להקרנה במקרן על מסך גדול. האם המחיר הוא ריאלי ואם לא מהן האופציות הרלבנטיות. אשמח לתגובות מהירות, אני קונה לעניין זה מחשב athlon 3000 am2 עם 1GB 667. תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by alfus73,

שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by alfus73,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by amit123,

שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  9. מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by marlboro,

שניהם מחוברים, האם ניתן להחליף בניהם דרך המסך עצמו לא מצאתי דרך מצאתי, אפשר לנעול...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. אני מצטער מראש אם השאלה טיפשית אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש. בדרך כלל מבחני הביצועים מראים כמה פריימים לשניה מתקבלים מהכרטיס ברזולוציה נמוכה וברזולוציה גבוהה עם פילטרים ואנטיאלייזינג עבור כמה משחקים ועבור תוכנות בנצ'מארק. השאלה שלי היא האם אין משמעות לשאר ההגדרות במשחק? ז"א לדוגמא GEOMETRIC, TEXTURE DETAIL, TEXTURE QUALITY, LIGHTING וכו. איך אפשר לדעת באילו הגדרות ביצעו את המבחן? וכיצד שינוי ההגדרות משפיע על מספר הפריימים לשניה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Check_Point,

שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. אני מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב נייד. תקציב 400-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  14. אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. הי, יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600 ג'יטי, ואני משחק (נותן משחק לדוגמא מתוך כמה) פרו אבולושן סוקר 6 - PES6, ברמה HIGH. המשחק עובד חלק בכללי, אבל ברוב חלקי המשחק יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או איך שלא תרצו לקרוא להם. אמרו לי שזה לי בגלל שהכרטיס מסך חלש מדי כי זה אמור לפעול חלק איתו וזה באמת עובד חלק איתו. אמרו לי לנסות לבדוק דרייברים ולעדכן אותם. אז איך אני בודק תדרייברים שיש לי, ואיזה דרייברים אני צריך להתקין? אין לי מושג אם זה נחשב לבעיה בכרטיס מסך אז זה מתאים לפה, או שזה נחשב לבעית תצוגה בווינדווס אז זה שייך לפורום ווינדווס או שזו בעיה טכנית, אז פתחתי פה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם טעיתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by pilotkevin,

שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום, קניתי היום כ.מסך Leadtek px 7300gs (שזה בעצם GF7300) הכרטיס מסך בא עם הדריבר של Nvidia לכרטיס יש מספר יציאות 1VGA 1DVI 1TVOUT אצלי ליציאה של הDVI הוספתי מתאם לVGA (אין לי אף מסך DVI) עכשיו אני רוצה לבנות dual screen בין ה DVI ל VGA כרגע הצלחתי ליצור DUAL SCREEN רק בין הTV ל VGA+DVI (בVGI ובDVI רואים אותו דבר) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by spz,

או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. יש לי PowerColor x1650 Pro 256Mb חדש ומשום מה אני לא מצליח לראות מה הטמפרטורה שלו. ניסיתי ב AtiTool ו- Everest וכלום. מישהוא אחר נתקל בבעיה? נ.ב. מה הקטע של PowerColor אין פורום אין תמיכה אני אפילו לא יודע אם יש חיישן בכרטיס. :s05: אה כן שכחתי לרשום שאני משתמש ב- Xp x64 אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by nozza,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים