כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ויש כמה דברים מוזרים שקורים עם הגרפיקה באחד המשחקים. כשיש הרבה גרפיקה ה FPS נמוך מאד (זה לא משחק מורכב - MUONLINE), אני חשבתי שכרטיס מובנה יכול להריץ גרפיקה פשוטה בצורה טובה מה שגורם לי לחשוב שיש אולי בעיה בהגדרות. עוד עניין שגורם לי לחשוב כך הוא שינוי של צבעים, למשל, פאנל שצריך להיות אפור מופיע באדום ומשנה צבעים כשלוחצים במקומות מסוימים מאפור לאדום וכו'... אודה למי שמכיר את הבעיה ויכול לעזור. ולא- לקנות כרטיס גרפי חדש זה לא אופציה (בנתיים) תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עם מה שנראה כמו מהלך שאותו בדרך כלל מבצעת המתחרה שלה, מחליטה AMD שכרטיס המסך החדשה שלה ישען בעיקר על טכנולוגיה אשר קיימת בכרטיס מסך שהושק בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי , יש לי 2 כרטיסי מסך אחד HD 4870 והשני HD4850 , כמובן ש ה 4870 מחובר והשני שוכב לו בצד השאלה שלי כזאת האם ניתן לחבר את שניהם ב CF ? והשאלה השנייה היא האם ספק של 620W סיסוניק יספיק לזוג 4870 תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים בגלל שביטלתי את המשלוח מפנדס של ה-x800xl שהזמנתי אל תשאלו למה אז עכשיו אני נוסע לפולין יש לי שאלה האים המחירים בפולין זולים עים כן אני יקנה לוח אם מעבד וכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i במחשב שלי יש לי מיותר בבית כרטיס של ATI Radeon 1600X PCI EX מי מהשניים חזק יותר בעצם כדאי הוסיף את הכרטיס למסך ???? סליחה על חוסר הידע ! הלואי שהיית השוואה בטבלה בין דגמים שונים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בשבוע הבא ומכיוון שאני במילא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אקנה את זה כבר שם. התקציב שלי זה 3000+ אבל אני מעדיף באופן טיבעי לבזבז כמה שפחות כסף ;D הבנתי של 6800 GT יש אחלה יכולות OC אז זה בהחלט אפשרות טובה, מאיזה חברה כדאי לקנות אותו? יש לכם המלצות שונות לכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי ליציאת TV Out של הכרטיס מסך. חיברתי את הטלויזיה עם הכבלים שהביאו לי עם הכרטיס מסך, הכנסתי את כל ההגדרות במחשב, העברתי ל-AV1 בטלויזיה ו ... לא רואים כלום. המסך טלויזיה שחור. בדקתי שהפורמט מכוון ל-PAL שהטלויזיה תומכת בו (למרות שהיא תומכת גם בNTSC). שראיתי ששום דבר לא עוזר אז הלכתי לאתר של Nvidia ומצאתי את המדריך הזה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=32&p_created=1096498785&p_sid=7n3JOY*h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAwJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9MCZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PVRW…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: http://www.techpowerup.com/index.php?75685
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש... מזל טוב לי בכל מקרה החלטתי לקנות את הRADEON X1950P של איזושהיא חברה שעוד לא החלטתי עכשיו כמה שאלות 1)אני יודע שיש לPOWERCOLOR גרסא של 512 מגה לכרטיס הזה, דבר שלא ראיתי במקום אחר, וגם אין הבדל גדול במחיר... האם הכרטיס הזה מומלץ או ללכת על ה256MB של חברות אחרות? 2) אם התשובה הראשונה שלילית, אז איזה חברה מומלצת? 3) כאשר הR600 תצא, האם ייצאו כרטיסי HIGH END ממש יקרים(מעל ה1000 שקל) או שתצא סדרה של כרטיסים גם במחירים נורמאליים? כי בינתיים אני יכול להסתדר עם כרטיס "פשוט" עד שהם יצאו, אבל אני לא יודע אם שווה בכלל לחכות כי אני לא מוציא על הכרטיס יותר מדי... נוסף בעריכה: 4) מה עדיף, הכרטיס שציינתי עם 256MB DDR3 או X1650P עם 512MB DDR2? תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-