כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
דגם ה-Redmi G המוביל החדש לשנת 2021 מציע שילוב מודרני של AMD ו-NVIDIA בתמחור תחרותי מאוד - לכל הפחות עבור משתמשים בסיןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GGB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רואה משחקים בטלויזיה הכל טוב ויפה. (מצב Clone) ושאני מנסה להפעיל סרטים וקבצי וידאו למיניהם.... (AVI' mpg וכו'....) אני לא מצליח לראות כלום בטלווזיה, אלא רק מסך כחול. איך אני יכול לתקן את זה? (יש להזכיר שזה לא היה לי ככה פעם..... לא יודע מה זה פתאום.....)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
RV350 של GeCube יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב? עד כמה כדאי לי לנסות ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם יצא דרייבר בטא חדש... הדרייבר הקודם ( 71.20 ) שיפר משמעותית ב 3DMARK 2005 והרגשתי הבדל גם בכל שאר הדברים... עכשיו יצא דרייבר חדש 71.22 אתם מוזמנים לעלות תגובות/BENCHMARK למיניהם לפני ואחרי הדרייבר החדש... קישור הורדה לדרייבר http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=939&file=4&evp=41780e70ab1698a7791646a62b9bc7eb
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
AOC 32 מדגם L32W451 היא באה עם שנתיים אחריות. זמן תגובה 6.5MS קונטרסט 1:1200 ברייטנס 500cd/m² רזולוציה 1366X768 ו16.7M צבעים זווית צפיה 176 מעלות כולל טיונר מובנה כולל חיבור HDMI HIGH DEFINITION TUNER ,SVIDEO ,2 SCART, CVBS ועוד... PIP - תמונה בתוך תמונה העלות שלה היא 3600 אין לי תקציב גדול ולפי המפרט היא לא רעה בכלל השימושים העיקריים יהיו XBOX360 ו סרטים מהמחשב +DVD יש לי הוט דיגיטל אבל אני בקושי רואה אותו.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, בהתחלה הורדתי Omega Drivers בעקבות המלצות. הכל פעל מצוין, איכות + ביצועים. עד שחזרתי לשחק באפליקציות OpenGL, אז הופיעו מלא בעיות בגראפיקה. כשהבנתי ששורש הבעיה טמון בדרייברים אז הסרתי את האומגה ע''י לחיצה על Uninstall files and tools. התקנתי בחזרה את הדרייברים של Nvidia, אבל עדיין יש בעיות בגראפיקה. מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום מדובר בנייד של ASUS בעל מעבד I7 וכרטיס מסך gtx 1050 בהגדרת מנהל התקנים של וינדוס 10 , מופע לי שני דרייברים זמינים ( 630 GRAFIC שבמעבד וה 1050 gtx) איך אני יודע איזה מהם פעיל ? במקרה שמחשב עובד עם ה630 אני מפסיד את ה GTX. תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-