כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס 7800 GTX ואני לא יודע בדיוק מה הולך עכשיו אם יש דברים יותר חדשים או דברים יותר טובים אז אני צריך שתעזרו לי בהחלטה בערך במחיר 3000 שקל תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
נלקח מאתר פאנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=20757&PHPSESSID=04be51dec17977ca3fefa8b5e878f2fe וזה עוד לא יצא לשוק - PRE ORDER ואני לא מוצא בשום מקום
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה ללכת על HD4850 עם קירור זלמן מהסיבה ש HD4870 עם קירור הוא יקר יותר ממה שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך. לכן חשבתי ללכת על הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4936 אני יודע שזה 192SP לעומת 216SP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שעולה 100 ש"ח יותר מה HD4850 שמגיע עם הזלמן, שווה את ההשקעה? זה נראה לי מחיר מאוד טוב אבל אני רוצה לדעת אם הפרש הביצועים שווה את זה? בנוסף הבנתי שהכרטיס מתחמם פחות ומרעיש פחות וגם צורך פחות חשמל. שאלה אחרונה. עם ספק SEASONIC 500, לא אמורה להיות בעיה בחיבור של הפינים לכרטיס נכון?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני יודע שברטיסים הפחות חדשים, ה-1GB היה סתם גימיק. אבל האם בגלל של-HD4870 יש זיכרון מסוג GDDR5 במקום GDDR3 אולי הוא יוכל לנצל את כל ה-1GB וככה להפוך ליותר חזק? או שפשוט כדאי לקנות HD4870 512MB וזה יהיה מספיק?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
יש לי תקציב של 750 שקל רק....והציעו לי בחנות את הכרטיס RADEON 9600 PRO 256 DDR ושל ספיר ..הנה לינק לאתר אחד שמצאתי בדיוק את הכרטיס שהציעו לי בחנות - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1346&catcode=254 לקנות או לא לקנות זאת השאלה.... האם הוא טוב למשחקים חדשים ? האם הוא מהיר ? ועד מתי המשחקים כבר יהיה יותר מדי טובים בשבילו תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי באמריקה הוא מגיע לביקור בארץ ושאל אותי אם אני רוצה כרטיס מסך חדש והוא אמר לי שיש לו 2 אפשרויות: sparkle GTX560 Ti calibre או gigabyte gtx560 Ti SOC איזו גרסא יותר חזקה? תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF3 של ASUS ואני רוצה לחבר אליו ווידיאו JVC 4 ראשים, עם איזה כבל אני מחבר מהכרטיס מסך לווידיאו?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו 4850HD לכרטיס מסך מתקדם יותר. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הרצת משחקים כדוגמת CRYSIS 2 BF3 ו HON ברזולוציה של 1920X1200. זהו המפרט שיש לי עכשיו GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 windows 7 x64
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הם עדיפים על הדרייברים המקוריים של ATI לראדון?
-
- 19 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום איפה הבעייה בכרטיס מסך או לוח אם או בסלוט ? חשבתי לנקות את הכרטיס מסך ואת הסלוט או לנסות סלוט אחר יש נקודות ירוקות גם בצבעים אחרים בניגון בתוכנה כמו BSPLAYER אבל לא VLC ומשחקים אבל לא נמשכים להרבה זמן כמה שניות וזה נעלם משחקים כבדים לא עובדים או שעובדים לכמה שניות ונסגרים עם שגיאה ש AMD DRIVER פסק לעבוד בדרך כלל רואים את הנקודות כשמשנים את גודל החלון של התוכנת הניגון אם צריכים פרטים אחרים כמו המפרט אוסיף
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך gtx 580 asus והחליפו לי אותו במסגרת האחריות לgtx 670 רציתי לדעת אם זה בסדר או שהוא פחות חזק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה עדיף מהם למחשב ישן עם amd athlon 3000+ ? ומה דרישות הספק שלהם ?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-