עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש קובץ מצורף וכמו שאפשר לראות על כול האיקונים יש קווים כאלה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]

2. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  4. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by see4,

שניהם 19" ה AOC עולה 880 ו SAMSUNG 1092 , בקיצור אני מחפש מסך למשחקים וסרטים בסביבות 1000 ש"ח ... תודה על העזרה ....

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. ערב טוב לכולם. אני מאמין שהשאלה נמצאת כבר כולה בכותרת ההודעה. אני מחפש לבנות מחשב ליישומי גרפיקה בעיקר (פוטושופ וכדומה) ראיתי מספר כרטיסי מסך ומספר נתונים כלליים: -כמות זכרון 256, 512 מ"ב -סוג זכרון GDDR2 או GDDR3 -כמות ביטים במעבד הכרטיס: 128 מול 256bit. אז מה חשוב יותר ליישומים שציינתי? מה השילוב הממולץ? (אני מתכוון גם לשחק פה ושם אבל לא באופן כבד) אשמח גם לקבל המלצות לכרטיסים, כי ראיתי הרבה והתבלבלתי יש 7600GT ויש GS, יש 7900GT ויש GS ויש עוד הרבה. מה ההבדל בין הGT לGS? מה מומלץ יותר? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by CoolOne,

האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by jenia11,

שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by imac,

זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by lmlm,

פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

22. Started by dror14,

שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.