עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bora-aa,

איך הכרטיס שכותרת? כמה הוא עולה לAGP ? תודה רבה אפשר לכמה סיקורים עליו תוצאות של 3DMARK כמה טמפרטורה צריך להיות לכרטיס מסך? בזמן משחקים ומתי שלא?< 5900 זה תוצאה טובה? תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום.. אז ככה יש לי כרטיס מסך : X1900XT וכרטיס קול מובנה מהלוח אם (ASUS P5WDH DELUXE). חיברתי את הכל כמו שצריך - רואים ושומעים מצויין... אני רואה דרך תוכנה שהמלצתם לי פה (WINDVR). הבעיה היחידה שיש זה ששומעים מצויין אבל שאני מקליט דרך התוכנה אז הוידאו מעולה (כי לחצתי להקליט באיכות הכי טובה שיש) אבל מבחינת ווליום - זה ממש חלש... והגברתי הכל ולחצתי בהגדרות של השמע להגביר וגם בהגדרות של התוכנה עצמה וכלום לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה ? איזה עוד תוכנה מומלצת לשימוש לראות טלוויזיה במחשב ולהקליט ? תודה על העזרה וסליחה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום לכולם.. קניתי כרטיס מסך GeForce 7600GT לפני כמה חודשים... והיום התקנתי GTA SA... כשהפעלתי את המשחק, שיניתי את ההגדרות של הרזולוציה של המשחק ל1152X864 X32... אחרי שההגדרות שונו כשאני נכנס למשחק שוב המשחק עובד על 60 הרץ ו"מכווץ" קצת לאורך.... אני לא יודע איך להסביר את זה כלכך אבל כשהיה לי את הרדאון לפני הג'י פורס פשוט שיניתי בהגדרות של הכרטיס משהו בOPENGL... חיפשתי בהגדרות של הכרטיס (ג'י פורס) ולא מצאתי שם OPENGL (דרך אגב עידכנתי לו את הדרייבר להכי עדכני...). חבר שלי אמר לי שאני אמור לשנות את הסינכרון האנכי ל"מושבת" (במקום "בבקרת היישום") אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לשנות את זה ל"פועל" אבל זה גם לא עזר... בבקשה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד.... (דרך אג…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  6. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by jenia11,

שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by imac,

זה הכבלים האלו קיבלתי.. http://www.bit-tech.net/content_images/sapphire_radeon_x1950_pro/cabless.jpg אני לא מבין בדיוק מה אני צריך לחבר כדי להשתמש בVIVO... אני רוצה לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי שזה אומר SVIDEO.. תודה מראש לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. אני מחפש לקנות לעצמי מסך 17-20'' LCD אשר יצטרף למסך טלוויזיה LCD 27'' בחדר שלי. בגלל שהמסך ישמש לעבודה ולפעמים למשחקים, אך לא לתצוגת סרטים(בשביל זה יש לי את המסך טלוויזיה), אני חושב לקנות מסך 19'' בגלל שיש סתם קפיצה עצומה במחיר של 19'' לעומת 20''. ולכן אני חושב שעדיף לקנות מסך 19'' טוב. חשוב לי גם שהמסך היה יפה חיצונית, אז אם מדובר בתוספת של קצת כסף בשביל יופי נטו בלי ביצועים, אז סבבה. המון תודה מראש, ניב..

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by lmlm,

פירוט על הגירסא החדשה: להורדה מפה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 לכל אלה שכבר הספיקו לקנות 8800GTS/GTX אפשר אולי תוצאות אוברלקוק?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

14. Started by dror14,

שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by Alex Kidd,

קניתי מסך חדש LCD BENQ FP93GX "19 בעל חיבור DVI והתצוגה ממשת נוראית יש בעיות בצבעים, כאילו שהוא מוגדר על 8 ביט או משהו למישהו יש עצה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by andrey12341,

קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by dasdas32,

יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים