כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן רב בעיה קטנה עם ה-TVOUT. בכל פעם שאני רוצה להעביר תצוגה מהמסך מחשב למסך הטלויזיה אני צריך לעשות ReStart למחשב אם אני לא מפעיל מחדש לא ניתן להעביר לטלויזיה. זה אמור להיות ככה ? או שזה בעיה ? יש לי כרטיס R9550 עם דריברים של אומגה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הולוגרמה שניתן לקנות היום
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי להתייעץ עם כמה משתתפים שמבינים עניין פה(ויש לא מעט כאלה)... קניתי לפני כחודש מחשב(game machine)ובאותה הזדמנות החלטתי להזמין את ה Geforce 6800 ultra,אני אמור לקבל אותו עוד שבוע(התרגשות :) יש לי מסך LCD של Benq...בגודל 17" ובינתיים לא היו לי בעיות אתו,חוץ מיזה שהתמונה קצת חשוכה.אני מעוניין לקבל מקסימום ביצועים במשחקים!! וההתלבטות שלי היא כזאת: האם להישאר עם המסך הזה.?..או,למכור אותו ב1500 ש"ח(יש לי כבר קונה) ולהוסיף 150 ש"ח ולקנות את המסך הבא...[ftp=ftp://http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174]http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174[/ftp] מה דעתכם(להזכירכם אני מעוניין להריץ את Farcry ו-Doom3 בצורה הכי אופטימלית שאפשר…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מבקש הצעה לכרטיס מסך: שימושים עיקריים: תכני HD, משחקים מגוונים חדשים אך שימוש עיקרי microsoft flight simulator X. רזולוצית עבודה עיקרית: 1680X1024 (מסך 22'') חשוב מאוד שהכרטיס לא יטפס לטמפרטורות מטורפות אני כמובן מתחבט בשאלה המיתולוגית ATI או NVIDIA. האם ב-FSX ברזולוציות הנ"ל יש יתרון ל-1G זכרון או שניתן להסתפק ב-512? (נטיית ליבי היא ללכת על 4870, השאלה האם יש צורך אמיתי ב-1G ברזולוציית העבודה שלי עם פילטרים מופעלים?) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את המפרט בצד ימין במידת הצורך. יש לי 3 מסכים, כאשר לפי המחשב, הראשון הוא בצד שמאל מסך 24, השני באמצע 22 והשלישי שהוא הראשי 27 קוריאני. פתאום, ביומיים האחרונים, לפעמים זה כל 5 דקות או 20, משתנה, המסכים הופכים לשחורים, אני שומע צליל כאילו ניתוק (של הוינדוס,כמו שמנתקים USB מהמחשב) ואז המסכים חוזרים, כולם, אבל כל החלונות שלי מהמסך הראשי (3) עוברים למסך 1 שהוא הכי שמאלי. הייתי על דרייבר BETA וחזרתי לדרייבר הרשמי האחרון ועדיין זה קורה. למיישהו כאן זה קרה במקרה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
-
הי לכולם, אני לא בטוח אם ההודעה מתאימה לכאן, ללוחות-אם, מסכים או בכלל למפרטי מחשב.. אז אם צריך לשנות את המיקום, אני מתנצל מראש.. אני חושב לקנות את הלוח Gigabyte GA-73PVM-S2H ומסך 2243BW או את 2443BW, השאלה היא האם הכרטיס 7100 שנמצא על גבי הלוח יספיק למסך ולא יהווה צוור בקבוק או שיש צורך לכרטיס חזק יותר כמו 4550? או אפילו 4670? או לחילופין לוח עם 4500HD עליו כמו ה G45? הדרישות הן שימוש ביתיות ממוצעות כגון אינטרנט, אופיס, סרטים- גם HD ללא שימושים משחקיים מיוחדים.. תודה רבה לעוזרים ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם הוא יגיע לארץ עד סוף החודש?הערכות? הוא כל כך משתלם (גם ה256 וגם 512)...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התקנתי XP 64 bit ואיתו מקס 9 sp2 גם הוא 64 ביט. המוזר הוא שכל הפעולות בזמן אמת בתוכנה (שבעצם נעשה שימוש בכרטיס מסך) עובדות כל כך לאט! יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8800gtx. משחקים רצים מעולה והכרטיס מסך מותקן כמו שצריך. עד לפני שבוע עבדתי עם XP ומקס 32 ביט וההבדל היה שמים וארץ בכל הנוגע לניהול והצגת פוליגונים. אין שום הגדרה בתוך התוכנה שאני מכיר שיכולה לגרום לשינוי. וכן, ניסיתי להריץ את התוכנה על direct3d ו-openGL, ושניהן נותנות תוצאות עלובות. מישהו מכיר את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? נאמר ש32 ביט היא אפשרות, אבל אפשרות מאכזבת שתוריד משמעותית את ביצועי הזיכרון.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קבלו מדריך ממש מפורט לכל אלה שמתעניינים או רוצים לנסות http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=91&pgno=0 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
משום מה ב PCH לא עונים לי לאימייל ששאלתי אותם אז אני אשאל כאן הכרטיס הזה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1582049104.htm לא נראה לכם משהו חשוד פה? (כמובן תענו אחרי שתעשו חיפוש באתר הרשמי של )Gainward) 1100XP אין דבר כזה,יש 1100XT שזה גרסה מוחלשת,אבל מצד שלישי אם זה ה XT אז איך זה Golden Sample? מישהו יכול לעזור לי? עריכה: ה XT 1100 הוא כן Golden Sample אז נראה לי שהם תעו באתר וזה לא XP אלא XT מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-