כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, האם קיימים כרטיסי מסך AGP בעלי שתי יציאות לשני מסכים אנלוגים. הצורך האפליקטיבי לפזר את החלונות בין שני מסכים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס כזה לצורך אפליקציות משרדיות. תודה משה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה רק אצלי שה Core Vid משתגע..? קופץ מ 1 ל 5 ולפעמים ל7 גם אני שואל בגלל שיש לי תקיעות במשחקים :=[ הכרטיס זה Leatek A6600TD. תודה :+]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם סליחה על ההקפצה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תקציב עד 500 ש"ח. תודה לכולם...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060621042925.html
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכ. מסך. אני מתכוון לחבר אותו לטלוויזית LCD כדי לראות בה סרטים. השאלה היא: איזה כ. מסך אני צריך? יש לציין שאני לא ממש משחק משחקים על המחשב. צריך בבקשה תשובה בדחיפות. נדב.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה: (אם יש לך המלצות אחרות תגידו) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2981 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 (שיש לו גם תמיכה ב-HDTV, שאני לא יודע מה זה אומר בכרטיס טלווזיה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד) 3) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-