כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הליבה הגראפית שעליה מתבססים כמה מהדגמים המשתלמים ביותר של AMD לא השתמשה עד כה במלוא הפוטנציאל שלה יותר משנה לאחר ההשקה של ה-Radeon R9 285 המוצלח,ב-AMD מודים סוף סוף כי ליבת ה-Tonga (שכיום מכונה גם Antigua) שערכה את הופעת הבכורה שלה בו, והמשיכה לאחר מכן ל-Radeon R9 380 ול-Radeon R9 380X בדור הנוכחי – כוללת למעשה בקר זכרון בממשק של 384 ביט, אשר ממנו נעשה עד היום שימוש אך ורק ב-256 ביט. לא ברור מדוע לקח ליצרנית זמן רב כל כך להודות בנתון (אחרי הכל מיתוגים מחדש של דגמים והתאמת ליבות לרמות מחיר שונות הם משהו שנפוץ בעולם ה-GPU כבר שנים רבות), אך המשמעות היא שיש לכאורה סיכוי בלתי מבוטל לכך שהליבה הזו תמשיך איתנו גם לדור הבא, דור ה-Arctic Islands, שם תמצא את מלוא היכולות…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה בייט X58 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2989#sp כרטיס המסך שלי כיום הוא גם כן של גיגה בייט - HD5770 מכיוון שאני מתעסק לאחרונה הרבה בעריכת וידאו, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך נוסף שיתמוך בטכנולוגיית מרקורי מצורף קישור מאתר של אדובי לכרטיסים שתומכים בטכנולוגיה הנ"ל http://www.adobe.com/il_he/products/premiere/tech-specs.html השאלות שלי הם: 1. האם מבחינת הלוח אם, צריכה להיות בעיה להשתמש ב-2 כרטיסי מסך בו זמנית מחברות שונות (NVIDIA ו-AMD)? 2. האם אתם מכירים או יודעים על כרטיס שתומך בטכנולוגיה הנ"ל ויותר זול מה-GTX570? 3. האם מלבד תמיכה בטכנולוגיה הנ"ל, אני אקבל עוד אילו שיפורים (חיבור יותר מסכים, רזולוציות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא מצאתי ב CCC ויש לי חשש שהוא מתחמם יותר מדי
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, האם זה אפשרי לקנות 1060 3gb עם אחריות באיזור ה500₪? אני גם מחפש כרטיס עם חיבור אחד של 6 פינים באיזור 450-500 ₪ עם אחריות, עם כמה שיותר cuda cores אם למישהו יש אשמח לקבל הצעה. ספק כוח 550w, מעבד i5 4460 תודה!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
באובר קלוק עם מאוורר מתחת של 80MM מוציא אוויר אני מגיע איתו ל400 ליבה, 270 זכרון יציב לגמרי, ונראה לי אפשר טיפה יותר? אתם אומרים שווה לקנות לו סיילנסר או שזה בערך הגדול שלו? אם כן? איזה סיילנסר מתאים לו?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4642fbd46f41c459.jpg Amd dual core 4/2 X1950 PRO ! ו גם SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/4642fc4a71299fd4.jpg
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי טוב ואיתו גם כרטיס מסך שאני מסופק לגביו כי ראיתי משהו יותר זול וspec על הנייר יותר טוב המחשב : Q9300 2.5ghz 6mb + Freezer Pro 7 ocz 4gb (2X2gb) cl 5 evga 9600gt superclocked 512mb gigabyte P35-ds3L Seagate 500GB 7200RPM, 32MB HEC 500TD-TF 500W Compucase CI-6A21 Black and Silver עכשיו ראיתי בFoxPC את זה XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog עכשיו הוא בא במחיר של 880 שקל , עם Call Of Duty 4 כלול עם Core Clock 740 Memory 2000 מצד שני הEVGA מגיע עם 675 Core Clock 1800 Memory והוא עולה לי 980 ההזמנה כבר יצאה בKSP בשביל 200 בזיכרון עוד 65 בליבה שווה לי לבטל את הכרטיס שהזמנתי שמה ולקנות בFOXPC בנפרד ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני אולי יקנה את הכרטיס הנ"ל אבל קראתי שהמידה שלו היא 26 ס"מ ואחרי מדידה קטנה הוא אמור להיכנס ונשאר 1-2 ס"מ רווח אני רוצה לראות תמונה ולהיות בטוח לפני שאני מוכר את הכרטיס שלו ומביא אותו אני לא מוכן לקחת את הסיכון הזה אם למשהו יש ניסיון עם השילוב הנ"ל או ראה אני ישמח לדעת?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מסכי LCD 15 שלהלן: * Samsung 151N * Samsung 151S * Samsung 153V * IIYAMA BX3814UT * CTX S500 אשמח לשמוע המלצותיכם עליהם או על דגמים אחרים וחברות אחרות. מעוניין במסך איכותי הדרוש בעיקר לגלישה ועבודה ב- Office (למחשב המולטימדיה שלנו יש IIYAMA HM703UT 17 CRT). תודה רבה לעוזרים! :
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר 150-350 ש''ח לאיכות צפיה סבירה.. אני ממש לא מבין בזה עדיף מ KSP.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי 6800 gt עם artic coller mv5 במצב מנוחה לפי האוורסט הוא ב 57 מעלות ובspeed fan הוא ב 47...... לא מוזר?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש כבר ניידים אם כרטיסי מסך שתומכים בdx10 ואם יש אז אפשר קישור...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר עם כרטיס המסך:[h=3]AMD Radeon HD 7750[/h]מתאים לי, הדרישות שלי הם: מריץ משחקים יפה דוגמא: planetside2. ומסוגל לשדר סרטונים באיכות גבוהה. פרטי המחשב מצורפים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1188 מחליפים את ה 2005FP וה 2005FPW. בנוסף לכך, תראו את מחיר החיסול של ה 2005FPW: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&category_id=6198&brandid=56&first=true&page=produ אם היה אפשר להשיג בארץ במחיר הזה, הייתי מזמין עוד שלושה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-