כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי פשוט HP Pro 3500 MT C5X74EA מעבד : intel core i3 -3220 3300 Mhz 4gb ram. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי קצת יותר איכות בחיבור בין המחשב לטיוי. וקצת שיפור במשחקים יחסית רגועים מבחינה גרפית. למשל world of tanks
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה כתוב בביקורת הזאת בסוף במסקנה 3... אז מאיפה אפשר להוריד את הPATCH הזה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFX 5700LE עכשיו אני מעוניין לראות את הסרטים במחשב גם בטלויזהי וכול פעם אני צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס ולשנות תהגדרות כי לא רואים תתרגום בסרט רואים רק תתמונה ושאני משנה רואים תתמונה ותתרגום בטלויזה ובמחשב רק תתרגום יש עצה למישהו?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-