כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נשרפה לנו לאחר כ-10 שנים טלויזיה 29 אינץ' של GOLDSTAR לאחר שנשרף הפלייבק (שנאי מתח גבוה) והתיקון עולה כ-500 שקלים, לכן החלטנו לרכוש טלויזיה חדשה. הבעיה היא שהתקציב לא גבוהה, לא רק בגלל שאין כסף, מכיוון שלדעתי שווה לקנות איזה טלויזיה פשוטה 34" בתקציב של עד 3000 ש"ח שתיהיה שטוחה, שתעשה את העבודה ל4 שנים ואח"כ כשהטכנולגיה תיהיה בשיאה ויתחילו לשדר בH.D וכל הערוצים יעברו ל16:9 ובעצם כשאני אוכל לראות בLCD באיכות טובה גם שידורי טלויזיה בלי להוציא 14000 אלף ש"ח, רק אז אני ארכוש LCD או פלזמה במידת הצורך והשימוש. רציתי לשאול לדעתכם בגישה שלי, ושתעזרו לי למצוא טלויזיה שתענה על הדרישות.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג כ.מסך במערכת מחשב מעט ישנה. QX6700 4GB DDR2 800 בעתיד יהיה גם 8. 620W Seasonic BRonze אני מעוניין בכרטיס מסך שלא יסבול מצוואר הבקבוק של המעבד, חשבתי על ה660GTX האם הוא בחירה ראויה? או שאם צוואר הבקבוק של המעבד עדיף להסתפק ב750Ti? העדיפות היא לnVidia, פשוט בגלל שאני יכול להשיג את הכרטיסים ביותר זול. בתודה מראש, וערב טוב
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי פשוט HP Pro 3500 MT C5X74EA מעבד : intel core i3 -3220 3300 Mhz 4gb ram. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי קצת יותר איכות בחיבור בין המחשב לטיוי. וקצת שיפור במשחקים יחסית רגועים מבחינה גרפית. למשל world of tanks
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה כתוב בביקורת הזאת בסוף במסקנה 3... אז מאיפה אפשר להוריד את הPATCH הזה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-