עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by giloman,

אני יכול להשיג אתד שניהם באותו מחיר אז מי יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by jepe,

איזה כרטיס יותר חזק מבין שניהם? למטרת משחקים וצפייה בסרטי בלוריי. המחיר של שניהם כמעט זהה. אני מתלבט בין: PALIT ATI Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI GigaByte ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום! אני בונה מחשב חזק (אמנם לא לשימושי גראפיקה) ... ורוצה להוסיף כרטיס מסך ברמה נחמדה , שיתן תוצאות שמספקות את הדעת עבורי למטרות אינטרנט,מעט תפייה בסרטים,אופיס ואולי אולי (מה שלא היה עד היום) קצת משחקים...GTA וכד'... ת'אמת...אף פעם לא שיחקתי במשחקים על"ג המחשב...אני לא פריק של משחקים בכלל ומה שאני הייתי משחק תמיד ב-P.S היה FIFA\PES\GTA... כלומר , אם כאשר אשחק משחקים במחשב, יהיו אלו משחקי שאינם עתירי גראפיקה. כמו-כן, הכוונה היא גם להשתמש בכרטיס מסך שהוא לא ON BOARD... מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~44060~8~0.htm אם יש לכם מה להוסיף \ להמליץ ועוד ... אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 200ש"ח. תודה רבה!

4. Started by anevsky,

מדובר בתחנת עבודה די חזקה אבל די ישנה - פעמיים 2.4 XEON וג'יגה RDRAM + כמה SCSI 15K ..... כרטיס קודם הלך..... הבעיה ש ללוח יש סלוט AGPX4PRO . איזה כרטיס כדאי להכניס פה - ומה קורה כשמחברים כרטיס AGPX8 (למרות שרב היצרנים כותבים שכרטיסיהם מתאימים)??? אציין כי רב העבודה שנעשית במחשב הזה היא באפליקצית תלת מימד (MAYA) וכן קצת עריכה . התקציב הרצוי בסביבות 1400 - 1500 . בינתיים עובדים עם כרטיס 9600XT של ASUS 128MB - מה לעשות יש עבודה - אבל לא תהיה בעיה להחליף למשהו אחר/יותר טוב..... תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. שלום ... מתלבט בין שני אלה : ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1482 למסך 22 אינץ' רזולוצייה 1200*1920 האם יש יתרון לגירסת 1GB לעומת 512MB ? תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by zumara,

לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  8. אהלן, מה המסך CRT 19 אינצ הטוב ביותר כיום? כרגע יש לי mag 996pf שעומד לנפוח את רוחו כל רגע.. אז חובה להחליף. למה לא LCD? כי הם יקרים, וצריך להשקיע double כסף בשביל לקבל את אותם ביצועים (אומנם בעשירית גודל) וגם כל הקטע עם הפיקסלים השרופים לא קורץ לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by joni69,

רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by Berg86,

בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]

11. Started by PES2008,

שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by Athlon-WINGS,

איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by koby058,

האם הוא טוב לעומת האחרים כי שמעתי פה בפורום שהיה איזה fuck בייצור אצלהם?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

15. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי. המפרט הטכני שלי הוא: מעבד: e6300 ספק: enermax libarty 400w לוח אם: asus p5b-vm זיכרון: 1g kingston 667mhz * 2 דיסק קשיח: wd 250g 16mb + סיגייט 500 מסך :samsung 226bw windows 7 אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך או לא כי אני בצבא ורק כשאני חוזר הבייתה אני אוכל להשתמש בו. ויש גם לאח שלי פלייסטיישן 3. אז עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות כרטיס מסך או לא? כי צריך בשביל הביצועים של וינדוס 7 וגם בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים במחשב וגם סתם חבל לא לקנות כי קניתי עם המחשב ספק כח חזק.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by ezx,

יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  18. אוקיי אז ככה יש לי LCD 32" של פיליפס עם חיבור HD, עכשיו עם הכרטיס מסך קיבלתי מתאים DVI->HDMI, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI-HDMI עכשיו המסך מחשב מחובר למחשב בחיבור DVI->DVI השאלה היא האם אני יכול לחבר את 2 המסכים כך שיראו בהם בו זמנית ? האם זה אפשרי ? האם צריך לקנות חומרה נוספת[כרטיס טלוויזיה ?] תודה [br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 14:26:24 שכחתי לציין שהרזולוציה של הLCD היא HDREADYשנראלי זה 1366*768 משהו כזה, אבל זה לא נראלי ממש משנה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by avi2014,

בין 6800gt לבין x800xtpe אני מטלבט בין שני מערכות עם הכרטיסים האלה וני שואל מה ההבדל בינהם האם הוא גדול ומי מבינהם יותר משתלם??? תודה לעוזרים :yelclap:

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by moshe88,

תגידו עד לאיזה מהירות אני יכול לעלות אותו ב Catalyst בלי שיתחמם יותר מידי ולא יקרוס מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.