כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יצרנית השבבים הענקית מתכוננת למהפכה עם ייצור המוני של שבבים בנפח כפול ובמהירות עבודה גבוהה מכל מה שהכרנו - כאשר גם SK Hynix נכנסת למירוץ עם שבבי GDDR6 משלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש אני מקווה שזה מתאים לפורום.. :
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך radeon 9600 xt asus +vivo אני מחבר את הטלויזיה למחשב, ובאמצעות התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס רואה ומקליט את מה שיש בטלוויזיה על ידי בחירה באופציית capture. הבעיה היא שכשאני פותח אחר כך את הקובץ שהקלטתי האיכות שלו דיי ירודה לטעמי ולא מספיקה כדי לראות את השידור על מסך מלא. שיניתי את ההגדרות הפשוטות בתוכנה על מנת שההקלטה תהיה איכותית יותר, אך להערכתי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה אך יותר. האם צריך לעשות זאת באמצעות החלפת תוכנה לתוכנה טובה יותר או שזה תלוי בחומרה (יצויין שהשתמשתי בטלוויזיה שאינה מחוברת לשידורים דיגיטליים). תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שמחובר לפלזמה 42 (LG) - כרגע במחשב יש כרטיס מסך NVIDIA 8400GS. הוא מריץ סרטים חלק, כולל HD ואין תלונות. לאחרונה שקלתי להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר שיש כבר ברשותי - ATI X1950PRO. מבחינת משחקים - אין לי ספק שהוא הרבה יותר טוב ויריץ הרבה יותר משחקים מ 8400GS. אבל מה לגבי צפייה בסרטים ? איך הוא מול ה-8400GS של NVIDIA ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחותי קנתה לי את PS2 החדש הדק והמסוקס ביחד עם FIFA 2005 מקורי ויפה בניילון (שקרעתי במו ידי ;D) עכשיו כמה דברים מוזרים! המשחק נראה זוועה, כלומר ממש רואים את הפסים הרוחביים על הטלוויזיה ממש לא מה שציפיתי יחסית לאחד שמשחק עם R9100.... האיכות של התמונה ממש זוועתית.. ולגבי סרטי DVD הוא רושם לי משהו על NO DATA... יש למישהו פתרון לבעיות האלו??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה מה ההמצלה שלכם לכרטיס מסך עד 700 ש"ח, למשחקים בינוניים בעיקר RPG, למסך 22'' תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-