כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן. לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מבוסס Core i5, לוח P55A-UD3R של Gigabyte וזכרונות DDR3 2000MHZ של G.Skill. אני מריץ על המחשב Windows 7 64bit שמעודכן בכל העדכונים הקריטיים מ-Windows Update. הדרייברים הם בגירסה 10.6 (העדכנית ביותר). כרטיס המסך מחובר למסך DELL 2209WA בחיבור DVI ולטלויזיית LCD בחיבור HDMI ישיר. בעת העבודה עם המחשב, גיליתי תופעה קצת מוזרה -> ממש בעת פתיחת קובץ וידאו ותחילת נגינתו/נגינת סרטון ב-youtube, מופיעים לי לרגע פסים שחורים על המסך ומיד נעלמים (מעין ריצוד). הפסים מופיעים בתחילת ההפעלה ואינם קיימים בעת seeking בוידאו. לעיתים התופעה חוזרת גם בעת היציאה מהתוכנה שמריצה את הסרטון. עריכה: כשהגדרתי שה-DELL יהיה המסך היחיד לא נתקלתי כלל בתופעה. כלומר, ה…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה מה ההמצלה שלכם לכרטיס מסך עד 700 ש"ח, למשחקים בינוניים בעיקר RPG, למסך 22'' תודה, עודד
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD4850 ומערכת הפעלה ווינדוס 7. חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם כבל VGA. הגדרתי ב CATALYST שהטלויזיה תעבוד וזה עובד. אבל הבעיה היא שרואים מטושטש ולא טוב... חשוב לציין שלפני שהיה לי 4850 וווינדוס 7, היה לי כרטיס מסך 5200FX עם ווינדוס XP עם חיבור VGA וראו מעולה .. ראו חד וטוב. מאז שעברתי ל 4850 עם WIN7 רואים מטושטש ולא איכותי כמו שראיתי פעם.... מה אני צריך לעשות? צריך קודק מסויים? דרייבר? הכרטיס מסך הזה אמור לתת תמונה יותר טובה מ 5200FX .. אני לא מבין את זה. אשמח לעזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת מדריך (רצוי בעברית) וקישור להורדה של הביוס? אם אין מדריך אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תודה רבה ואיך יפעלו משחקים עם המסך הזה ? 206BW?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למערכת חדשה וראיתי באתר של אייבורי שלושה כרטיסים כמעט באותו מחיר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11071 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13413 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 ואני לא מצליח להחליט מה שווה יותר הGTX 770 הוא הפחות טוב אבל יש לו יכולת המהרה טובה, הR9 290X חזק אבל אוכל חשמל וה GTX 780 נראה לי כמנצח מבחינת חיסכון בחשמל ויכולת אבל בכל זאת אשמח לקבל חוות דעת ממומחים תודה. הכרטיס נצרך למסך עם רזולוציה 2560X1440 ושדרוג בעתיד למסך נוסף
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%99%d7%a9-gtx-970-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD4890. חיברתי אותו והוא עובד טוב והמסך שלי הוא TCL 24. בכל מקרה, כשאני על רזולוציה 1600 על 900 אין לי בעיה. כשאני מעלה ל-1920 על 1080, חלק מהחלון יוצא מגבולות המסך (ואני מדבר על חלק גדול). זאת בעיה שהייתה לי בעבר וסידרתי אותו עם CCC אבל עכשיו גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים האחרונים של הכרטיס, אני מנסה לשחק ב-CCC ולא מצליח בכלל. הוא לא מאפשר לי לצמצם את המסך? רעיונות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-