עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Oranili,

מה זה ? אני ביטלתי את זה והרגשתי טיפה תקיעות במשחקים זה בגלל זה ? אפשר הסבר ? תודה רבה. ו SCROLL EFFECT

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by crazyfunk,

שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by achiya1,

אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by HitmanX,

מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by V-rs,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by liordavid,

יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by cooper,

מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. אלו הם היציאות בכרטיס: האם אפשרי לחבר ליציאה ה2 משמאל את הכבל מהשקע? כי אין לי טלויזיה ואין לי ממיר פה.... ואם אפשר, אז איך היציאה\כניסה הזאת נקראת? כי יש לי כבל RCA ארוך ואני רוצה לשים לו מתאמים אם אפשר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by benicohe,

שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. האם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר להשתמש במה שיש בדיסק שקיבלתי ביחד עם הכרטיס מסך? מאוד חשוב!!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת אם יש הערכה מתי כרטיסי מסך מסדרה 8 יהיו זמינים לניידים תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

הסתדרתי, מנהלים לנעול.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Pc-Master,

שלום, הגיע הזמן להחליף את המסך הישן שלי- ctx pr960f. אני מעוניין לרכוש מסך lcd, האם למישהו יש ניסיון עם המסך של dell הדגם הוא 1907? הייתי מעוניין לדעת איך האיכות של המסך הזה והאם כדאי לקנות אותו או ללכת על מסך אחר. תודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.