כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שמסכי LCD עובדים בטכנולוגיה שונה ממסכי CRT ... השאלה שלי היא ....האים כל מסך LCD יותר טוב (אני מתכוון לאיכות תמונה) ממסך CRT ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא הולך לקחת TFT בגלל המחירים הגבוהים שלהם. אני רוצה מסך שטוח, איכותי, חדשות תמונה וריפרש גבוה ברזולוציה של 1152x864. עכשיו, יש לי קצת בעיה מבחינת מקום. אני יוכל לדחוף לפה 19 עם שפופרת גדולה, אך לא ישאר לי כ"כ הרבה מקום. כרגע למשל, יש לי 17" עם שפופרת *קצרה* (של CTX). אם יש מסך 19" או 17" עם שפופרת קצרה, והוא מסך טוב, בבקשה תגידו לי חברה ודגם. תודה מראש על העזרה.
-
אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובנוסף יש לי עוד שאלה: נראה לכם ששווה לי לחכות שיצא ה - radeon 9700 הזה כי אולי המחירים של geforce 4 ירדו? אם המחירים ירדו נראה לכם שזה יהיה משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים וחברות. בעקבות המהומות האחרונות בנוגע DOOM3 למנוע שלו ולמפתח שלו. הגעתי לשמסכנה שיש בפורם הזה תפיסה מוטעית ש DOOM3 הוא מנוע כ"כ כבד וחדשני שכרטיסים גראפיים של ימינו לא יכלו להתמודד איתו כמו שצריך. אני כמובן מתנגד לתפיסה הזאת ואומר שכולכם חולים. ;D ובכן אני מכריז בזאת שלדעתי DOOM3 יפעל כמו שצריך ברזולוציה 768*1024 ב High Details על כרטיסים שמבוססים על המעבדים הגראפיים R200 (ראדון 8500) ו NV25 (גיפורס 4). כשאני אומר כמו שצריך אני מתכון ל 30+ פרימים בשניה בממוצע. מי שרוצה לחלוק עלי מוזמן to Flame the thread. תודה.
-
- 138 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה 3dmark 2000 build 335. הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: על איזו רזולוציה ואיזה צבעים להשתמש (16bit או 32bit) כמה אני אמור לקבל? נ.ב יש לי windows me ואפשרות לשדרג לwindows xp pro תודה רבה, אסף 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי לחנות שאני קונה ממנה את המחשב והם דיי אמינים ולא רמאים והם אמרו שINVISION זאת חברה מצויינת! אבל הם אודו שLEADTEK יותר טובים כי יש להם מאיץ אחד של LEADTEK שהוא מאוד יקר אבל הם אמרו שגם INOVISON לא רעים! אז למה כולם אומרים לי פה שהם גרועים אתם יכולים לנמק את עצמכם BIODOMEאמר לי שאין להם רשיון לייצר את הGEFROCE4 אבל ביררתי ואמרו שיש להם רישיון והם דיי טובים אז תסיברו בבקשה למה אתם חושבים שהם גרועים או לא טובים?
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, ATI יצא, Nvidia מששקשקים ויורידו מחירים, אז אני רוצה לקנות כבר. הגעתי לצימצום של 3 אפשרויות: 1. MSI - Geforce 4 4200Ti - 128MB. 2. SUMA - Gefoce 4 4200Ti - 128MB. 3. ATI R300 - פרטים לא ידועים עדיין. MSI הוא הזול ביותר, SUMA מגיע עם קירור לזיכרונות אבל יקר יותר, ל-2 האפשרויות הראשונות יש VIVO (וידיאו IN/OUT). ל ATI יש תמיכה באפשרויות יותר מתקדמות אבל זה ATI (עבר לא מזהיר אצלי). אז [glow=red, 2, 300]מה לעזעזל כדאי לעשות[/glow]. או האם כדאי לסבול עוד חודשיים ולחכות לNV30?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי יש לי gforce4 ti 4440 עלה לי 1800 ש"ח ושאני שם סרטים אני רואה אותם די שחורים כאילו אין צלילות ובהירות כמו עם הכרטיס הקודם הוודו 3 ששם ראיתי בבהירות וחדות ניסיתי לשנות אין ספור אופציות גם את הגאמה אבל היא לא תופסת לגבי סרטים בקיצורהשקעתי ים כסף=מעט מאוד תמורה אם בכלל בעסה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-