כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כשאני מנסה לבדוק ארטיפקטים בעזרת התוכנה atitools הוא רושם לי את זה (בתמונה): המערכת הפעלה שלי היא ויסטה וההוראות בתומנה הם לxp ואני לא מוצא את מה שהם אומרים בויסטה... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים נייד של hp מחו"ל וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה חיצוני שמתחבר לנייד דרך כניסה מיוחדת. קוראים לכרטיס HP Expresscard Hybrid ATSC/NTSC TV Tuner w/Remote & Receiver for Windows Vista וברצוני לדעת אם ניתן לחבר אותו ל"יס" ולצפות בטלויזיה דרך המחשב סוף סוף. אני חושד שצריך אולי כמה כבלים שלא קיבלתי אותם עם המחשב. זהו מפרט המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00892544&lc=en&cc=il&dlc=he&product=3370377&os=2093&rule=35785〈=he ולבסוף אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיעזור לי לשפוך אור על העיניין הזה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן... יש לי מסך CRT סמסונג 763MB ושיחקו לו בצבעים וכל זה, ואני לא מצליח להגיע לאיזון רצוי.. אפשר לעשות לו איפוס , לחזור למצב דיפולט של המסך - כמו שהוא יצא מהמפעל? תודה...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי לכולם אני בונה HTPC והמליצו לי על הכרטיסים HD2400/ HD2600 שניהם PRO ושניהם עם קירור פאסיבי. בגלל הדרישדות הומלץ לי ללכת על הכרטיסים של Gigabyte אלו שאלותי בנושא 1. האם הכרטיסים תומכים בתצורת "מסך בתוך מסך" - נניח לעבוד ובקטן לראות טלויזיה (או להפך) או למשל לראות סרט ( בין מ- HDD או מה- DVD) ובפינה לראות בטלויזה חדשות... אגב ברור לי שאני צריכה לשם כך גם מסך התומך בדבר ואני בטוחה שקיימים כמהטובים כאלה כך שאוכל למצא.. 3.הבנתי שיש לכרטיס יציאת HDTV. השאלה אם יש לו גם יציאה למסך CRT/ 2.האם הכרטיס תומך בחיבור של כמה מסכים בין אם המשכיים אחד לשני ובין אם זהים הכוונה פה שלפחות אחד מהם יהיה של מסך LCD?תומך HD+ טלויזיה בין אם רגילה או LCD (אולי גם HD) רצוי גם שתהה אפשרות חיבו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי 6600gt של xfx והתקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia מהאתר שלהם. הבעייה היא שיציאת הטלוויזיה נהייתה ממש עקומה בדרייברים האחרונים יש זווית של איזה 6 מעלות שינוי וזה ממש בולט בטלוויזיה (בסרטים של מסך רחב פחות אבל בתצוגה של דברים אחרים כן. שיחקתי עם כל ההגדרות של הטלוויזיה זום חידוד קצוות מסנן ריצוד שום דבר לא עזר. האם יש דרייבר נפרד לסידור של היציאה או הגדרות יותר מתקדמות שנעולות ואפשר לשנות ברגיסטרי או משהו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך DELL 2407WFP. להפתעתי גיליתי שלמרות שלכרטיס ה- FX5200 שלי ישנו חיבור DVI, הוא תומך רק ב-1600x1200 דרך חיבור זה, וצפיה ב- 1920x1200 מתאפשרת רק דרך חיבור ה- VGA. איכות התמונה בחיבור זה טובה, אבל לא מספיקה לי. אני משתמש ב-power strip ואין שום דרך לעקוף את הבעיה הנ"ל. מחיפוש בגוגל התברר לי שאכן חלק מכרטיסי ה- 5200 לא תומכים ב-1920x1200 דרך DVI. כמו שאתם מבינים, מי שמחזיק כרטיס FX5200 כנראה לא משחק ולא זקוק לתלת מימד. מצד שני, מי שקונה מסך 1920x1200 כנראה מתכנן לראות סרטי HD. מכיון שהמחשב שלי מעט ישן (מעבד Athlon 64 300+ עם סוקט 754 וסלוט AGP על הלוח), אני מחפש כרטיס שיענה על הדרישות הבאות: 1. כרטיס AGP 2. יציאות VGA,DVI,S-video (לפחות) ותמיכה ב- 1920x1200 דר…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה שמתי לב שרוב כרטיסיי המסך מבית NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה מסוג HDTV וגם המתאם שמגיע עם הכרטיס מצדו האחד מתחבר לכרטיס המסך במחשב ומצידו השני יוצא לקומפונט דהיינו 3 כבלים המיועדים ל HDTV האם יש דרך לחבר את זה לטלויזיה רגילה התומכת ב SVIDEO\RCA או שהכרטיסים הללו תומכים אך ורק ב HDTV דהיינו פלזמה\LCD ולא ניתן לחברם לטלויזיה רגילות
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תכנה לעבודה עם capture מהטלוויזיה שיש לה טיימר. זה מאוד מאוד חשוב לי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את הכרטיס מסך X1950XTX של ATI ויש לו את הפונקציה של AVIVO , רציתי לדעת איך אפשר להשתמש בכרטיס הזה כדי להקליט שידורים מהטלוויזיה שלי ובאיזה תוכנה צריך להשתמש ... תודה רבה מראש לכל העוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-