עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guyezra,

היי, מישהו יודע מתי יגיעו דגמי ה-AGP של הכרטיסים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by Riaz3r,

שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by jjddds,

יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. אני מצטער מראש אם השאלה טיפשית אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש. בדרך כלל מבחני הביצועים מראים כמה פריימים לשניה מתקבלים מהכרטיס ברזולוציה נמוכה וברזולוציה גבוהה עם פילטרים ואנטיאלייזינג עבור כמה משחקים ועבור תוכנות בנצ'מארק. השאלה שלי היא האם אין משמעות לשאר ההגדרות במשחק? ז"א לדוגמא GEOMETRIC, TEXTURE DETAIL, TEXTURE QUALITY, LIGHTING וכו. איך אפשר לדעת באילו הגדרות ביצעו את המבחן? וכיצד שינוי ההגדרות משפיע על מספר הפריימים לשניה?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום חברים אני עורך וידאו ואני לא בקיא במיוחד בחומרה. לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, שכולל בין היתר מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אני יכול להגיד שאני מרוצה מהביצועים של המחשב שעלה לי בסביבות 5500 כולל מסך 22 אינץ'. העניין הוא שיצא לי לראות סרט שצולם באותה מצלמה ונערך במערכת עריכה אחרת ושנראה ללא ספק טוב יותר משלי(תמונה יותר יפה וחדה). אני והעורך השני שנינו גם עורכים באותה תוכנה (adobe premiere cs3 )כך שברור שזה עניין שקשור למערכת. אותו עורך אמר לי שיש לו כרטיס וידאו מסוג matrox ושזה מה שעושה את ההבדל. התשובה שלו הפתיעה אותי כי חשבתי שכרטיס המסך שלי אולי נופל משלו. בכל מקרה רציתי לשאול את דעתכם על ההבדלים הבס…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by aviram20,

היי חברס היום היתחדשתי לי בX800GTO הכול ניפלא חוץת מזה שהקירור שלו אחד המכוערים וצריך החלפה לעניניינו.. ברשותי מסך 19 אינץ ומסך 5 אינץ של סוני למסך הגדול כניסת VGA למסך הקטן כניסת AV חיברתי את המסך הגדול לכרטיס הדלתי הכול עובד פיקס התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס הכול טוב בנוסף לזה קיבלתי גם מתאם מאס וידאו ל RCA ברשותי כבל AV לכן ניסיתי לחבר את המסך הקטן תחילה חיברתי צד אחד למתאם ואז את המתאם לכרטיס מסך ואת הצד השני חיברתץי למסך הקטן עובד! הבעיה היא : שאני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה שלי בלי התחל בלי אייקונים בלי חלונות בלי כלום נטו רקע! והוא בשחור לבן! מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Cover,

היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 ‎PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E‎ GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. לפי מה שרשום משתמשים רבים סובלים מבעיות של מסכים חומים/אפורים מעניין לדעת אם יש פה חברה שסובלים מהתופעה הזאת =ם http://www.tomshardware.co.uk/ATI-Radeon-Grey-Screen-Crash,news-32659.html

10. Started by danikos,

http://www.logicsupply.com/products/bcm970012 לא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותו ... תודה .

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by shikaka33,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by shaul,

המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by OmerS,

האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה

19. Started by THE FOX,

לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by krembo0o,

איך אני מבטל REFRESH LOCK??? יש לי RADEON 9600 PRO והדרייבר CATALIYST 5.10

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by KvodHagab,

אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by אוריפ,

אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.