עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  3. מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by sabach,

יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by roi.amitay,

טוב אז הגיעו הHD2900PRO לחנויות מה שגורם לי ליותר בלבול ממקודם המחירים של הכרטיסים זהים ל8800GTS 320MB חיפשתי כמה ביקורות באנטרנט ומצאתי רק ביקורת אחת שלא ממש הייתה חד משמעית, בחלק מהמשחקים ה ATI היה טוב יותר ובחלק ה NVIDIA וההפרשים היו גדולים לכאן או לכאן... מישהו יכול ליעץ???? המחשב יעבוד ברזולוציה של 1920X1200 כל הזמן. ATI ידועים בזה שהדרייברים שלהם לא טובים בהתחלה נראה לכם שזה המקרה? לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600

7. ומישהו יודע במקרה את ההבדל בפיצ'רים של DX10 ו10.1?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by joe2010,

רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by abcdjkh,

אני מעוניין לחבר "42 LCD למחשב שלי. האם יש צורך בכרטיס חזק או שהHD2400 יספיק? האם התמונה (ממרחק סביר) תהיה איכותית? המחשב אינו מיועד כלל למשחקים!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by orior123,

התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה

18. היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..

20. היי! במחשב הנייד שלי מותקן הכרטיס הבא: 8400M GS של אנוידיה. אני מנסה למצוא לו דרייורים, אבל למרבית הפלא באתר של אנוידיה אין - לא שאני מצאתי, ובאתר של היצרן הם פשוט לא מעודכנים. מישהוא מכיר אתר שמרכז דרייורים כאלו או מקום בו אוכל להוריד דרייורים עדכניים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

23. Started by 87alon,

האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

האם אפשר דרך כרטיס טלווזיה לחבר ווידאו למחשב ולהעביר את התוכן שיש בקלטות למחשב? ואם לא אני מחפש דרך להעביר את כל הקלטות ווידאו שיש לי בבית לדיסקים של DVD תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים