כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם! פעם ראשונה שלי בפורום זה ואשמח לקבל עזרה אני מתלבט בין קנייה של כרטיס מסך מדגם: GIGABYTE ATI 5750 1GB DDR5 128BIT לבין כרטיס GIGABYTE NVIDIA GTS250 1GB DDR3 256 BIT כפי שמתם לב ה-GTS מגיע עם 256BIT ולעומתו ה-ATI מגיע עם DDR5 אבל עם 128BIT מהירויות השעון של DDR5 במקרה זה גבוהות משמעותית מהשני עומדים על 4800MHZ וב-GTS על 2000MHZ מדובר במהירות הזיכרון כמובן. שאלתי היא היות ואני מתכנן לעבוד עם תוכנות גרפיות כגון ADOBE CS5 ועריכות וידאו מה עדיף מי מהם ייתן תמורה טובה יותר נושא המחיר לא משמעותי יש הבדל קטן ה-ATI עולה מעט יותר אבל זו לא הבעיה בכל מקרה הם עומדים בתקציב שלי לעניין ולכן אני לא מחפש אופציות אחרות השאלה היא רק מי מהם ייתן תוצאה טובה יותר במקרה זה.מ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המטרה: משחקים עכשיו לכל החכמים שיגידו שלא כדאי לי לקנות מסך LCD ובכן אני יודע, אבל ההורים שלי...ובכן, הם רוצים מסך דק....התקציב לא ממש חשוב, יותר חשוב לי שהוא יהיה טוב למשחקים ושיהיה 15 אינץ נ.ב איך המסך הזה למטות האלו? BenQ LCD 15 FP581SB
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
- 2 followers
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איך אני מבטל REFRESH LOCK??? יש לי RADEON 9600 PRO והדרייבר CATALIYST 5.10
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC המחשב ניתן עם כרטיס מסך מובנה של intel integrated. בנוסף, יש למחשב 2 חריצי הרחבה לכרטיסי מסך (אחד AGP ואחד PCIE) ניסיתי לחבר את כרטיס המסך לטלויזיית LCD באמצעות כבל VGA דו-כיווני רגיל אך לא רואים מסך. לכן, הוספתי למחשב כרטיס מסך של GeForce2 וכעת חיברתי אליו את הVGA מהLCD ואכן רואים תמונה כמו שצריך. ברצוני לצפות במקביל ב-2 מסכים - מסך הLCD ומסך המחשב הרגיל שלי. הבעייה היא שברגע שמחברים את הGeForce לLCD ובמקביל מחברים את המסך הרגיל לintegrated (גם דרך כניסת VGA), רואים מסך אך ורק בLCD. מה מקור הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לוח אם GA-P55AUD3 עם I7-860. לא מיועד למשחקים . רצוי מאוד שיהיה ללא FAN כי חשוב לי מאוד נושא שקט. תמיכה רחבה ככל האפשר בנושא וידאו ואודיו לסוגיו עבור HTPC. לכן בחרתי HD5450 (בהתחלה שקלתי 5670 אולם הוא חייב FAN ומיועד גם למשחקים) . המחיר לא מהווה גורם משמעותי. הרעש כן. מה דעתכם? בתודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי נייד של HP Pavilion DV6-3050EJ אני לא מוצא באתר של ATI- DISPLAY DRIVER אלה יש שם רק CCCT ,רק את הקטליסט, גם שאני בודק עם GPU Z , אני לא רואה שום פרמטר, איך אני מעדן את הכרטיס? הרצתי DMARK06 , קיבלתי רק 7520 נקודות, יכול להיות שאין לי דרייבר מעודכן. רוני
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-