כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/33666-amd-now-uses-compute-cores-term-for-apus לא כל כך הבנתי אם מוגבל למעבדים החדשים ? או מעבדי GPU חדשים ? האם קשור לכרטיסי מסך חיצוני ? חבל שאין כתבה בנושא שמסבירה איך אפשר לנצל את כוח העיבוד ?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל זה מספיק קרוב. מחפש FrameGrabber איכותי, שמתאים גם ל-PC וגם ל-נייד. הכוונה לרכוש 2 כרטיסים כמובן - אחד PCI-e X4 ואחד Express Card 34mm ואני צריך שיהיה להם אותו ממשק תוכנה (כלומר אוכל לפתח אפליקציה אחת והיא תעבוד גם על מחשב רגיל וגם על נייד) אשמח אם משהו מכיר/משתמש.... (תמיכה גם ב-CL וגם ב-GigE) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/141770 קראתי כתבה באתרכם מצורף קישור זה חלום של חומרה עד כמה זה נכון ? הרי יצרן הציפים הצהיר שעד רבעון 2 ב- 2014 לא יהיה 20 NM
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי אפשרות של לידטק או גינוארד של 6800 הרגיל... באיזה מהם תהיה לי אפשרות טובה יותר לפתוח תצינורות??? הנה שלושה לינקים איזה מהם לקחת??? http://www.pandas.co.il/product_i nfo.php?cPath=609_273_351&products_id= 6977 http://www.pandas.co.il/product_info .php?cPath=609_273_351&products_id=707 0 http://www.pandas.co.il/product_info.ph p?cPath=609_273_416_1270&products_id=6 898 אל תסבכו אותי תגידו איזה מהם לקחת וכמה אחוזים של הצלחת פתיחת הצינורות בערך תהיה לי?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לליבה הגעתי ל-592 ולזכרונות 1220 הכרטיס הוא PCI-E של GIGABYTE האם כדאי להשאיר את ההגדרות של ה-OC קבוע ? ,האם זה יעבוד טוב ככה לאורך זמן ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
וגם איזה מסך הכי כדאי לקנות? ומה אני עושה נגד הופעת פיסקלים שרופים האם זה קשור לחברה?לדגם? יש אחריות נגד הפיקסלים???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי לדעת איזה קומבינציה של כרטיסי מסך תתן לי יותר פריימים לשנייה (בעיקר בקרייסיס): 2X9800gtx בsli או 9800gx2 ??? וגם מעניין אותי לדעת אם ויסטה תאט לי את הביצועים בצורה משמעותית לעומת XP, ואיזו גרסה שלה עדיפה למשחקים (32 או 64 ביט)? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
סליחה. טעית בפורום, לא שמתי לב שזה לא פורום תמיכה טכנית העברתי את השאלה שלי לשם. סליחה על הבלגן! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-