כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי וודו 3... כידוע זהו חרא של כרטיס... רציתי לקנות כטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות.... 1. יש לי לוח אם ABIT, הכולל סלוט של AGP. האם יש סוגי AGP (לדוגמא AGP שמתאים לוודו ו AGP שמתאים לג'יפורס ) או רק הבדל במהירות (X2 X8 וכו').? 2. הייתי מעוניין שתתנו לי הצעות לכרטיסי מסך כולל המאפיינים של כרטיסי המסך שננתם כולל המחיר. התקציב שלי הוא 500-700 ש"ח.
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שמועה שבעוד שבוע בערך ירדו כל מחירי כרטיס משמעותית למשל. במקום שg3 ti200 יעלה 800 שח הוא יעלה רק 600 שח. זה נכון?(זה לא רק לגבי הכרטיס הזה). אם כן אז זה בעוד שבוע או מתי? אם אפשר אז גם להביא בבקשה קישורים אם אתם מוצאים.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מה לעשות ויש לי הרבה חברים עם כרטסי וודו שונים (2,3,4,5) מסקרן אותי לדעת לאיזה כרטיס של נוידיה ניתן להשוות כל אחד מהם? ה 5 שווה בערך ל GF2MX? ה 4 ל GF256? ה 3 ל RIVA TNT 2? ה 2 ל TNT רגיל? סתם זורק הערכות, תודה =] ועוד שאלה שעולה לי עכשיו, המון אנשים קונים מערכות נוראיות "פנטיום 1.7 (כמובן 0.18) עם SDRAM HD 5400RPM וכרטיס גרפי 3D 32MB" מעניין אותי מה כל הכרטיסים המגעילים האלה onboard שווים, אני יודע שמעט מאוד אבל שוב, למה אפשר להשוות אותם?
-
- 54 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כבר שאלתי שאלה זאת כמה פעמים ואף פעם לא קיבלתי תשובה ברורה. :-\ למה הRefresh Rate שלי כל-כך נמוך (fps בgta3 צונח מתחת ל30 ומגיע עד ל10 מינוס)?! הRadeon8500 le החדש שקניתי עלה לי לא מעט כסף ושיפור בינו לבין הtnt2 m64 ממש לא גדול. לעומת זאת בבנצ'מרקים הוא מראה תוצאות מן הסתם הרבה יותר טובות. בבקשה אל תגידו לי "תשדרג מחשב" כי אני מתכוון לעשות זאת (בחודש-חודשיים הבאים) תסתכלו על המפרט שלי... ואם כבר מדברים על שידרוג מחשב אז לפי התקציב שלי אני מתכוון לקנות: amd athlon xp 1600 motherboard epox ddr333 via kt-333 זיכרון ddr266 pc2100 128mb אז מה הבעיה והפתרון? בינתיים אני לא קונה את הרכיבים הללו אז מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את קצב הרענון שלי? יש לי מסך mag innovis…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש ואני זקוק כמובן גם למסך יש לי שלושה אפשרויות... איזה מסך הוא הטוב ביניהם (אין בעיה של מחיר)... איזה מומלץ מבין המסכים: 1.SONY 19 G420 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228&products_id=636 2.Flexscan F730 CRT 19 מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_102&products_id=105 3.EIZO L371 FLEXSCAN TFT לא הבנתי כמה אינץ מידע: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_43_103&products_id=1540 תודה מראש! אביאל... :
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3Dlabs Oxygen GVX420 - Dual R4, 128MB SDRAM, DualMonitor ??? איך הוא מבחינת ביצועים...?! :
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.nv30.com/comparisons.html טבלה שמראה את הביצועים של כל כרטיס ומשווה, כולל ATI 9700, NV30, TI4600 NV30 OMEN - יעלה 500$, ייצא בספטמבר, יותר טוב מה9700. ATi Radeom9700 - יעלה 500$, ייצא באוגוסט, פחות טוב מהNV30
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
תגידו אם אני קונה geforce 4 64mb tv-out ddr זה יעבוד בפנטיום 2 -400 ???
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהמשך ללינק שמינימייזר נתן לי, ראיתי בטום שני מסכים שמצאו חן בעיני, ושהוא המליץ עליהם. הBERILNEA 10 15 35 והHERCULES PROPHETVIEW 720. הברלינה זול מההרקולס ב500 ש"ח, ואני לא מוצא שום הבדל ביניהם, אותו אינצ'ים, אותו קצב ריענון מקסימלי(75MHZ) ואותו RESPONSE TIME, 40 MS. פשוט, מה יותר שווה? ההרקולס נראה יפה, אבל הוא העיצוב שווה 500 ש"ח?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העם 3DMARK2001 יכול להרוס או לקלקל את הכרטיס מסך וגםהעם יש למישהו תמונה של התוכנה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם זה בחנויות רגילות - אז מישהו יכול להמליץ לי על חנות זולה?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה מסך MAG fd 810 19 ואחת מהבעלים התקשרה אלי ואמרה ש MAG שווים לזבל והציעה שתי חלופות אחרות. אני לא יודע אם להאמין לה, תשפטו בעצמכם. האופציות הן: MAG FD 810 19 CTX 960 F SAMSUNG 19 959 NF
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-