כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לעשות מערך SLI של 460GTX 1GB. אני לא קבלתי עם הלוח אם או עם הכרטיס את הגשר איפה אני יכול למצוא בארץ? האם זה גשר מתאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=16054 יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55 UD3 תומך ב SLI. רציתי לשאול איך אני מחבר את המערך בעצם? אני שם את שני הכרטיסים כל אחד בסלוט מחבר את הגשר למעלה והשאלה שלי היא הספק יש לי אנימרקס 620 עכשיו יש לכרטיס את החיבורים האלה של הספק כוח יש להם 2 כאלה כל אחד השאלה שלי אם יש לספק 4 חיבורים ואז אני מחר 2 לפה 2 לשם או שיש לו 2 ואני מחבר אחד ואחד? כי אני זוכר שאצלי כרגע עם כרטיס אחד מחוברים שניהם לכרטיס. תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מצאתי את הכרטיס במחיר טוב בחנות הזו: http://www.1pc.co.il/product-3986-MSI_NVIDIA_GeForce_GeForce_GTX_770_2GB_Twin_Frozr.aspx אני לא מתכנן המהרות (לא של המסך או המעבד), בעקרון אני רוצה לגיימינג בינוני +, כלומר אין צורך בהגדרות הכי טובות בעולם, אבל יש לי תקציב של כ 2000 שח והכרטיס הזה נראה מושך ביותר.... המפרט שלי: core-7i-2600 עם 16gb ddr3 1333, מסך dell u2313hm, אני הולך להוסיף גם ספק כוח אחרי בירורים שאני מבצע עכשיו. אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך במהלך השבוע הקרוב ואשמח לשמוע אם יש למישהו הסתייגויות או המלצות טובות לכרטיס שיכול להתאים יותר. נב, שמתי לב שיש כל מיני גרסאות שונות כמו של msi, אני מניח שלא אצטרך מעל 2gb עבור מסך אחד ברזולוציה של 1080x1920. בגלל זה אני חוש…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצרף תמונה של דרייבר NVIDIA הגדרות תמונת וידאו 1. מה זה שיפור קצוות ? שאני מפעיל את זה באינטרנט או סרטים לא רואה שום שינוי , למה זה טוב ? 2. ביטול סריקה לסירוגין גם לא רואה שום שינוי או מבין מה זה ? 3. שיפור וידאו RTX כתוב לא פעיל - למה לא פעיל ? איך מפעילים את זה ? למטה הבאתי את התיאור של זה בעברית
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
התוכנה הזאת פשוט מוחקת כל זכר לדריבר הקודם שהיה לכם. כאילו בכלל לא התקנתם דריבר. Driver Cleaner 1.0
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה 8800GTS 512 כבר 5 שנים כרטיס מעולה שהיה שווה כל שקל אבל עבר זמנו אני מועניין לדעת איזה כרטיס NVIDIA הכי משתלם עד 1000 ש"ח השימושי היחידי זה World of Warcrft הרזולוציה 1920x1200 והגדרות ULTRA/HIGH אני רוצה לקבל חווית משחק חלקה בלי נפילות FPS במקומות עם הרבה אנשים... (אני מעדיף NVIDIA בחיים לא היה לי AMD אני יודע שהם זולים יותר בכל מקרה אני ישמח לכל מידע שיעזור לי בבחירה) תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/33666-amd-now-uses-compute-cores-term-for-apus לא כל כך הבנתי אם מוגבל למעבדים החדשים ? או מעבדי GPU חדשים ? האם קשור לכרטיסי מסך חיצוני ? חבל שאין כתבה בנושא שמסבירה איך אפשר לנצל את כוח העיבוד ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי MAG "17 שאמור לעבוד ב1200-1600 ב 60HZ ו 1280-1024 ב75HZ בפועל אין לו 1200-1600 ו1280-1024 עובד במקסימום של 60 HZ (גיליתי את זה רק עכשיו כי שדרגתי כרטיס מסך והרזולוציות האילה עכשיו רלוונטיות) איך זה יכול להיות? המסך נראה מקורי ובא עם כל החוברות והאחריות של MAG... PS מסך אחר שחיברתי למחשב, גם MAG 17 יותר ישן, עובד כמו שצריך, עם כל הרזולוציות
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם ולרסטרט את המחשב כאשר אני משחק בדיאבלו 3. ראיתי שהוא מגיע גם ל110 מעלות (כשהחדר לא ממוזג). ניקיתי את כל המארז עם פן והטמפרטורות אכן ירדו (לפי speed fan), אבל עכשיו המאוורר של כרטיס המסך משמיע רעשים. בדקתי שאין אף כבל שמתחכך בו, וגם שימנתי אותו עם WD40, אבל עדיין יש רעשים. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לפרק את המאוורר מכרטיס המסך אבל הברגים לא הצלחתי להוציא את הברגים ולא רציתי להפעיל יותר מדי כוח. יש עוד משהו שאפשר לעשות? אגב, הבנתי שהכרטיס הזה חם מטבעו אבל לא הצלחתי להבין אם 110 תחת מאמץ זה יותר מדי או לא. האם זה באמת מזיק?המארז מכיל עוד 2 מאווררים רגילים ואת המאוורר של המעבד. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי הוא 19 אינץ עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 ולמחשב מחוברת טלווזיה 26 אינץ' 720P HD READY בחיבור של HDMI ל DVI מה אני צריך לעשות כדי לשחק משחק כלשהו דרך הטלוויזיה ולראות את זה ברזולוציה שהטלוויזיה מאפשרת? כשאני עושה DUPLICATEת אני רואה את מה שבמחשב על המסך של הטלוויזיה, אבל אני רואה את זה ברזולוציה של 1280X1024 ביחס של 5:4. אני מניח שזאת לא השיטה נכון?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-