עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

3. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by ran-erez,

Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXOC-3GD Mini ITX OC https://www.tms.co.il/n1060ixoc3gd מיני - ₪ 894. Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready https://www.tms.co.il/pgtx1060d3gd5 2 מאווררים ונראה לי שיותר יציאות במחיר ₪ 873. המסך שלי 1080P 100HZמי עדיף בין השניים?

6. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס GTX 460 1G , מה עדיף : לשדרג לדגם חזק יותר Hi end של ATI או לקנות עוד 460 ולעשות SLI ? איזה כרטיס בודד של ATI שווה ערך בכוחו ל 460 SLI ? יש לי ספק 650W של קרוסייר ואני לא רוצה להחליפו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הענקית הקוריאנית מנצלת את ההובלה שלה בעולם השבבים בכדי להכריז על ייצור המוני לזכרונות גראפיים זריזים מאי פעם לכתבה

9. Started by JentuS,

יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ

12. Started by nanus,

היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ''ל ואליו מחוברים 2 מסכים 24 של סמסונג+טלויזיה 40 סמסונג. אני מרגיש איטיות מסויימת בביצועים אפילו על הדסקטופ. יש לי את הדרייבר העדכני ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by at,

יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…

15. Started by Bar1234,

Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by ariel7766,

יש לי את המסך הבא : http://www.e-katalog.kiev.ua/jpg/7940.jpg כבר כמעט 5 שנים הוא במצב מצוין אין לו שום כתמים שחורים על המסך או משהו אחר הוא "17" אינץ' של LG הוא לא היה בחיים אצל מעבדת תיקון כל הזמן הזה הוא מחזיק לי טוב כמה לדעתכם שווה לי למכור אותו לחבר טוב?

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_nvidia.html כן עכשיו זה רשמי ואפשר למצוא את הדמאוים באתר של NVIDIA

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zaroor,

חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  19. לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים

20. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש לחבר כרטיס מסך וזכרון כדי להריץ GTA4 על הגדרות בינוניות+ (לא ultra) המפרט: Pentium Dual Core CPU E5800 @ 3.20 GHz חשבתי ללכת על GT630 שעולה 300 שקל ולקנות גם 4 ג'יגה RAM בעוד 150 שקל. האם עם השדרוג הנל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחק על הגדרות שציינתי? אם לא, אשמח לעצות אחרות. תודה!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

22. Started by _BooM_,

כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף כפול ואז שמונה צפצופים והמחשב לא עולה (מסך לא נדלק). יש בעיה כלשהי בכרטיס מסך (החלפתי כ. מסך והכל בסדר) האם יש כיוון לפתרון הבעיה? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by עדי נסטסה,

אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.

24. שלום לכולם, אין לי שום נסיון עם כרטיסי מסך של ATI וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקל ב-Catalyst - אז תהיו עדינים... אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס מסך X1600 לטלוויזה דרך יציאת S-Video ולעבוד במצב Clone. עם NVIDIA החיים קלים בתחום הזה אבל עם ה-Catalyst אני פשוט לא מוצא את רגליי וידיי. אין בעיה פיזית של חיבורים מכיוון שאני מצליח להפוך את ה-TV ל-Primary Display ואז רואה את המחשב על הטלוויזיה, אבל רק עליה... למישהו יש עצות מה צריך לעשות על מנת לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by alex542,

היי, יש לאחותי הקטנה מחשב עם לוח אם GA-EP43-DS3L. לפי הבנתי הלוח תומך ב PCI-Express 2.0 לכן שהחיבור של כרטיס מסך היה גם כזה. היא לא תשחק במשחקי הדור כמובן לכן גם התקציב נמוך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר זה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.