כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים? ולמה? לי יש LG FLATRON 775FT איך הוא? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש סיכוי לאיזה CRT איכות בכזה מחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
במחשב הראשי אני משתמש ב crt של viewsonic המסך כבר בן 5 כל מה שאני קורא על lcd מבחינת שימושי גרפיקה ומשחקים זה לא מספיק מה גם שיש הגבלה לרזולוציה מסויימת שזה מעצבן הפלוסים של lcd מובנים(היום הזמנתי L1750B ) אבל הטכנו' הזו מוגבלת לשימושים די סטנדרטים(צודק?) יש טכנו' חדשה שתהווה תחליף אמיתי ל crt?? בעתיד הקרוב?? יש למה לחכות או להתפשר על lcd מהשורה הראשונה?
-
- 67 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3136204,00.htm די ! הגיע הזמן לומר את האמת ... תפסיקו למכור אשליות למשתמשים פשוטים. כל אחד אם LCD מנסה לשכנע את עצמו שה LCD היקר שלו שווה יותר מ CRT זול. הדיון הזה זאת דוגמא מצויינת להטעייה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135314.0 אתם רוצים LCD ? בבקשה .... אבל תדאו בדיוק מה האיכות שאתם מקבלים! CRT בינתיים המלך . נקודה .
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel pentium 4 3.2 ram: 1024 667 mhz Geforce 6600 gt ultra יעבוד על מינימום לפחות? ויש מצב לבינוני?
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן, בחור חדש בשכונה בקרוב מאוד, אני אמור לקבל 8800gts אותו אסקור עם בנצ'ים ממשחקים רבים. בינתיים, קבלו משהו מדליק ביותר שנתקלתי בו ברשת - Name: Crysis G80 Presentation Date: 11 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 296mb Length: 5:50 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online] Crysis G80 Presentation.wmv *תעתיקו את כל שורת הלינק לדפדפן - זה נקטע כאן ------------------------------ ועוד פינוק DirectX10 Demo HD Date: 10 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 84.1mb Length: 1:24 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/vide…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ולא ממהר בכלל, אני רוצה לדעת אם יש כ. מסך שמסוגל להריץ את Crysis ב DirectX10 וכל ה AA AF והאיכות היא Very High בקיצור, באיכות הכי גבוהה חלק. 50FPS~ אפשר גם SLi \ CrossFire אבל לא כולל tri-way לדוגמא XXXXGTS SLI אם יש כ מסך שיכול להריץ לבד אז עדיף ומותר להתחשב בכרטיסים שיוצאים בחודשיים הקרובים, לדוגמא 9600GT SLI אנא מכם לא לענות אם לא בטוחים זה חשוב לי מאד. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי 8800GTS 320MB וראיתי שכשהכול על HIGH הוא ממש נחנק שם וכשאני עושה Spectate נגמר לו המקום הרבה פעמים. והוא נתקע לשניה. גם כשאני מפעיל AA (וכן, זה עובד לי על 4X) נגמר לו לגמרי המקום והמשחק בקושי זז, ורק אחרי 10 שניות כשאני על מקום אחד אחרי שהמשחק סיים להעלות את הדברים לזכרון הוא מתחיל לזוז על 30FPS+-. תבדקו גם אתם כמה זיכרון CRYSIS תופס בכרטיס מסך שלכם, בעזרת התוכנה Video Memory Watcher. הלינק הוא כאן: http://www.nonatainment.de/web/Default.aspx?tabid=62 (יש במרכז-למטה לחצן DOWNLOAD אדום, זה 33 קילו). תבדקו עם הכול על HIGH ברזולוציה 1280X1024 בלי AA. ואם יש לכם 8800GTS 640MB ותוכלו לבדוק את זה ולראות כמה זיכרון הוא תופס אצלכם אני אשמח מאוד תודה! נ.ב: זאת ה…
-
- 53 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-