עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LM10,

שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GTX460. היום קניתי כאבל HDMI - HDMI בשביל לחבר אותו לטלוויזיה שלי. חיברתי את הכרטיס ואת הטלוויזיה וזה פשוט לא מופיע לי בחלון של הSCREEN RESLUTION בווינדוס 7. מישהו יכול לעזור לי איך לגרום למחשב לזהות את החיבור? במחשב הקודם הייתי משתמש בכאבל S-VIDEO וזה ישר זיהה את זה בלי בעיות מיוחדות. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gohan,

בניתי לי כבל כזה לפי אבל אין תמונה בטלוויזיה. מישהו אולי עשה כבל כזה ויכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by סער_שי,

כלומר? השאלה בעצם - האם יש סטנדרט חדש בכרטיסי מסך שכדאי לי לדעת עליו? אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הכי זול אבל לא רוצה שלא תיהיה לי תמיכה בטכנולוגיה עתידית. המלצות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Internal,

אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  7. שלום לכולם ברצוני לעשות סוג של סקר ולבדות את תלות הביצועים של כרטיס זה או אחר בהספק שאותו כרטיס צורך. אני יודע שיש מספר כרטיסים שיש להם יותר מחריץ אחד לחשמל אך כמובן אני לא יודע את כולם, לכן אני צריך את עזרתכם על מנת לעשות את הרשימה ולפרסם את המסקנות בהמשך.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by lol_minbet,

ATI פירסמו סרטון חדש שמדגים את שיפור הביצועים בDX 10.1 לעומת 10 של NVIDIA, להזכירכם רק ATI תומכים בסט הפקודות המעודכן מגרסת HD3000 ומעלה לפי הנתונים, משחקים כמו Battleforge, HAWX, Stormrise מראים מעל 20% תוספת ביצועים והמשחקים נראים יותר יפים ודינמים לסרטון:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ktbnus,

לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעה sync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבד ההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו, ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX. י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything? thx

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by alienchickenpie,

הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

13. Started by M-a-T-a-N,

בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. שלום! איש לי בעיה עם ה8600GT שלי ,במקום לעבוד על X16 הוא פתאום עובד X1 ,והביצועים במשחקים ירדו ממש ... בCOD 4 היה לי 100 FPS בערך ,פתאום יש לי 30 FPS וזה נתקע מאוד ... יש פתרון לזה? ד"א המפרט שרשום הוא לא נכון ...זה המפרט החדש: E6550 2.33GHZ| P35-S3L |2GB Kingston |8600GT 256MB |JSP 880E

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by yosi-m,

איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ? לפרט...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by roeiw,

GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by panda2004,

בהמשך לפוסט על התקלה שיש לי בכרטיס מסך במחשב (אין כרטיס מסך On-Board, והכרטיס מסך הנוכחי הלך), אני מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט חדש. אני מחפש כרטיס מסך שתואם לכרטיס מסך הנוכחי - כרטיס מסך מחברת NVIDIA מדגם Geforce 9500 ( קישור ). חשוב לי שיהיה לו גם חיבור DVI וגם חיבור VGA. המלצות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. אני לא מצליח לפתוח את CONTROL CENTER של ATI DRIVERS זה עושה כאילו זה פוצח אבל זה לא :-X

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by ron33,

אפה אפשר למצוא כבלים של DVI באורכים שונים וגם אדפטורים מ DVI ל SVGA

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by ASI89,

ברשותי מחשב די ישן בן יותר מ -6 שנים . עד כמה זה בעייתי לצפות וידיאו 4k שמקורו במצלמות action כמו GOPRO 4 BLACK? אני חושב לרכוש מצלמה כזאת ,אולם אני חושש שלא אוכל להנות מכל יכולותיה מפני שאין לי כרגע את הכסף לרכוש מחשב חדש.

22. Started by megastorm,

שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mitzgerev,

אהלן חברים , אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב בתקציב של 950 ש"ח מקסימלי..... נתונים על המחשב : מעבד: i7 2600 3.4Ghz ספק: Chieftec 450W כרטיס מסך נוכחי: GeForce GTS 450 1G זיכרון: 8G 1600MHz אני בנתיים מתכנן לקנות את ה-rx 470 4GB ... אולי יש הצעות טובות יותר וזולות ? ומה ההבדל בין rx 470 4GB Nitro ל- rx 470 4GB תודה רבה לעוזרים !

24. אני יודע שיש חיבור VGA פשוט שנועד למסכי CRT פשוטים/ישנים. DVI נועד לחיבור מסך LCD ומעביר אותות דיגיטלים ולכן נחשב לחיבור טוב/איכותי יותר מאשר VGA (תקנו אותי בכל שלב שבו אני אולי טועה). אני מתחיל ללכת לאיבוד כאשר מתחילים לדבר על HDMI וHDCP - שאין לי מושג מה זה אומר. מחיפוש פשוט בוויקיפדיה הגעתי להבנה שהHDCP הוא איזשהו פרוטוקול העברת מידע דיגיטלי של סאונד ו/או תמונה בצורה מאובטחת - האם זוהי באמת המשמעות? ומה זה HDMI בעצם - תקן של העברת סאונד ותמונה בו זמנית??? חשבתי לקנות לוח אם ASUS M2A-VM HDMI, אשר מכיל כ.מסך מובנה X1250 עם יציאת HDMI. איתו אני מעוניין לשלב עם מסך Samsung SyncMaster 932B אשר מגיע עם חיבור DVI-D (אין לי מושג מה אומר ה"D") ללא תמיכה בHDCP. האם מישהו מוכן לה…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.