עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by amore,

שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by bennnn,

האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. אחרי שראינו את הטוב ביותר של NVIDIA ושל אינטל בתחום הגרפיקה - מתקרב התור של AMD ואנחנו מקבלים טיפטופים נוספים של מידע על המפלצות שבדרךלכתבה

5. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by shloosh,

Benq FP71E כולל DVI!! Samsung SyncMaster 710N Hyundai L70S כולם 12ms מה דעתכם? יש הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שני הכרטיסים מבית Gigabyte

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by sharonbh,

זה המפרט שלי: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860 ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7 Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782 Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Vid…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. אחד היתרונות הגדולים ביותר של AMD על פני NVIDIA בדור הנוכחי נמצא בדרכו להיעלם, או לכל הפחות להצטמצם באופן משמעותי אם בתקופה האחרונה עקבתם אחרי ביצועי כרטיסי המסך בשוק במשחקים חדשים, בטח שמתם לב למשהו קצת חריג. כרטיסי המסך מסדרת Radeon של AMD מביאים ביצועים גבוהים למדי במשחקי DirectX12 מסויימים. Async הוא שלב נוסף ביכולת של ליבות גרפיות לחלק עיבוד בצורה יעילה: העמסת האלמנטים שמצבעים את העיבור בצורה שאינה מקבילית באופן מלא, אלא "חכמה" יותר שמותאמת באופן ספציפי לצורך בכל זמן נתון להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-nvidia-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. סוף החודש מתקרב ועימו צפים עוד פרטים אודות כרטיסי המסך החדשים של AMD, גם הפעם באדיבות מאגרי המידע של 3DMark כל דגמי דור ה-Polaris החדשים מבית AMD, שעשויים להיות מושקים יחד בעוד כשבוע מהיום, נשמעים מעניינים ומסקרנים מאוד בשל פנייתם לשוק התקציבי והפוטנציאל שלהם לספק ביצועים ויכולות אשר היו שמורות בעבר אך ורק לשוק הגבוה –וה-Radeon RX 460 הזעיר אינו יוצא דופן, כשהוא עשוי לשאת תג מחיר התחלתי של כ-100 דולר בלבד, ולהמחיש לנו כמה יכולות ניתן להפיק בעידן המודרני מתוך 75 הוואטים שמספק חריץ ה-PCI-Express, ללא צורך בתוספות הספק חיצוניות. פרטים רשמיים נוספים עדיין אין לנו, אך מאגר הנתונים של מבחן הביצועים הפופולרי 3DMark 11 שוב מסתמן כזה שמשלים את הפערים – עם כמה תוצאות חדשו…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512 ואני רוצה לראות hd קיבלי שני קונקטורים עם הכרטיס מסך אחד שכתוב עליו hdmi והשני רגיל חיברתי את הקונקטור הרגיל הורדתי סרט באיכות hd 4 גיגה האם אני צריך תוכנה כדי לראות או מספיק שהכרטיס תומך ואני יכול לראות ככה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

C&C גנרלז היה נתקע לי כל הזמן עד שביטלתי את הHT של הP4 שלי, אבל כששלחתי את השאלה לEA הם החזירו לי לינק ל: http://www.ati.com/support/infobase/4219.html לא בדקתי עוד אם זה פותר את הבעיה, אבל מישהו מכיר?????

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...

17. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני קונה מחשב חדש ומעוניין בקצת עזרה בקשר לכרטיס מסך. המטרה של המחשב תהייה משחקים (אני לא ממש גיימר, משחק מדי פעם) וסרטים באיכויות טובות (FULL HD וכו') וכמובן כל השימושים הבסיסייים, אבל זה לא משמעותי כאן. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו כי אני מבולבל מכל המבחר שיש היום בשוק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by shay2028,

ערב טוב לכולם. קניתי כרטיס מסך חדש HD4850 VAPOR X 512MB וכשאני משחק NEED FOR SPEED UNDERCOVER התמונה מקוטעת ניסיתי את כל הרזולוציות וללא הועיל מקוטע גם בהגדרות הכי נמוכות ואפילו ב 800x600 עם V-SYNC יש שיפור מסוים אך עדיין תמונה מקוטעת. הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש אך כלום לא עוזר יש לי 4 גיגה זכרון של OCZ ומעבד E7400 המחשב חדש אחרי פורמט עם ןינדוס XP ודרייברים הכי חדשים 9.7 . אשמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by raz002,

שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by Idan-h,

חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by chizbat,

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים

23. התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: http://rotter.name/User_files/nor/459e5a7a5eb14be2.jpg מה אפשר לעשות בנידון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.