עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adi11.,

חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by Oranili,

http://rotter.name/User_files/nor/4642fbd46f41c459.jpg Amd dual core 4/2 X1950 PRO ! ו גם SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/4642fc4a71299fd4.jpg

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. שווה לחכות עד סוף החודש או שכבר לא יעזור? בעיקרון חשבתי על הכרטיס הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SP860S256&cart=11788557393443094〈=heb מה אומרים? אני ישמח לקבל על זה תגובה..

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. .

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by maoros,

הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by moshehason,

שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_2900/

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by wta,

בהתחלה הכל היה נראה סבבה, ועכשיו שראיתי סרט הצבעים היו כהים, ולא היו טבעיים, והזרימה של הסרט לא הייתה טובה... אז מה אתם אומרים, המסך חדש מהיום, להחליף במסך CRT? מה אתם אומרים על המסך הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=305334

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. קודם כל שלום לכולם . כרטיס המסך שברשותי כעת על המחשב הוא Asus AGP-V6800 DDR SGRAM . מפרט המחשב מצויין לכם בכרטיס האיישי שלי .(למעט כרטיס מסך) . עכשיו פתחתי אותו כדי לשמן את המאוורר עם WD-40 .ונשבר שם חלק קטן ,בכל זאת הכרטיס מסך עובד. אבל עושה רעשים וגורם לניתוק כרטיס הקול .אחרי כניסה למבצ המתנה.כרטיס הקול תקין . שאלתי היא האם כדאי לפרק את המאוורר ואיך עושים זאת ?..מה הסכנות ? או האם כדאי להתקין כרטיס מסך יותר ישן שברשותי Geforce MMX 2 32MB ? (ללא מאוורר) (שהגיע מקורי עם המחשב 1999).

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by weissby,

יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. לנעול.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Pini Mizrahi,

שלום למומחה, איזה מבין שני הכרטיסים 7900GS או 8600GTS עדיף? התקציב: 1,000-1,200 ש"ח. שימושים: עיצוב גרפי, עריכת וידאו (לא לשידור) ואנימציית פלאש - ללא משחקי 3D לסוגיהם! מעבד: E6600 זכרון: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 667MGH לוח אם: GIGABYTE 965P מסך: עוד לא סגור, DELL 2007WFP, או 2407WFP תודה פיני

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by t-mac1,

לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך

• 0 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.