עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 114508534,

אהלן הגעתי לדיון הנ"ל שמסביר איך לבצע סופטמוד לכרטיסי ATI ע"י שינויי הדרייברים וע"י כך לספר אותו לכרטיס מקצועי, פעלתי לפי ההוראוה והסתבכתי לקראת הסוף היות והמדריך מדבר על דרייבר אחד (ישן יותר) אשמח לקבל עזרה אם מישהו עשה את זה והצליח . תודה זה הקישור לאתר http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=313065 תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. כפי שהכותרת אולי רומזת, אני שוקל לקנות בקרוב מקרן, והידע שלי לגבי מקרנים חדשים הוא קצת מוגבל. קיוויתי שכבוד חברי הפורום יוכלו לסייע לי אני זוכר שלפני כמה שנים, מקרנים לא היו מושכים במיוחד לשימוש ביתי ממושך בגלל כמה סיבות: 1. הבהירות לא היתה גבוהה מספיק כדי לאפשר צפייה באור יום (או באור כלשהו) 2. הניגודיות לא היתה טובה במיוחד (בהשוואה לטלוויזיות רגילות, במיוחד CRT) 3. משך חיי המנורה ועלות החלפתה מנעו שימוש ממושך אני מניח שכיום המקרנים באופן כללי השתפרו - השאלה היא, עד כמה? האם מקרן הוא עדיין מכשיר ייחודי שמדליקים פעם בשבוע בחושך כדי לראות סרט טוב במיוחד, או שמא אפשר להשתמש במקרן כל לילה או אפילו כל יום, כתחליף לטלוויזיה? אם התשובה לשאלה הקודמת היא "תלוי בתקציב" - כמ…

3. נציגי חברת PowerColor הצהירו כי יציעו דגמי RX 5700 XT בעלי עיצוב וקירור ייעודיים משלהם גם במחיר ללא תוספת מעבר לבסיס שנקבע בידי AMD לכתבה

4. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by Mindwild,

שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by Eyal-Style,

לוח אם Z87 D3H - מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT יש סיכוי כזה להפעיל את 2 כרטיסי המסך גם את החיצוני וגם את המובנה לטובת צריכה בחשמל ? מה שאני רוצה שיקרה זה שהמאיץ הגרפי של אינטל ה- HD 4600 יעבוד כל הזמן אלא אם כן אני נכנס למשחק ואז ה- 7950 יכנס לפעולה (כמו מה שקורה בניידים) , כמובן שהשאלה היא בהנחה שגם הכרטיס המובנה וגם החיצוני עובדים - כשאני נמצא במערכת ההפעלה ולא כשאני נמצא בביוס .

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. השבוע אנו מכריזים על ההשקה הרשמית של NVIDIA App , לצד דרייברGeForce Game Ready חדש ובאנדל של Indiana Jones and the Great Circle עם כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 40. כמו כן, נוספו כותרים חדשים לרשימה ההולכת וגדלה של משחקים שתומכים בטכנולוגיות RTXלכתבה

9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by kobibo,

עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Gangsterr,

אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by ohadaridan13,

המחשב שלי דיי ישן (חוגג ארבע שנים בדיוק) והלך הכרטיס מסך ati radeon 1950x pro אני צריך כרטיס מסך עד 400 שקל מ-ksp , תודה !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by tomer99r,

נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by krisss,

אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם ‎ M4A89GTD PRO/USB3 ‎ כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by MatrixDevil,

שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כשבועיים ראיתי שהיה כאן דיון על הפיכת DFI ULTRA-D ל SLI-DR, המוד ממש פשוט ונעשה בעזרת עיפרון... קיימים בין שני הסלוטים של ה PCI-E כמה קבוצות של ג'מפרים שאני חושב שהם אחראים ל SLI השאךה אם צריך להוזיז אותם או להשאירם במקומם ? עריכה: חחח בלבול רציני בפורום ! מנהלים תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.