עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wiz,

אני בונה כעט מערכת קולנוע ביתית, כבר רכשתי (ממש עכשיו) את הרמקולים וכל הנלווה להם, וכעט אני רוצה להסגר לגבי מקרן, איזה מקרן הוא הטוב ביותר בתחום המחירים -6,000-8,000? עד כה שמעתי דברים מאוד טובים על ה- Infoucs X1a אשמח לשמוע עוד הצעות! תודה.. נ.ב. - מישהו יודע היכן בארץ ניתן למצוא חנות שמוכרת שלטים למחשבים (או חנות שעושה משלוחים מחול)? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by kobibo,

עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום רב, מלפני כמה ימים אח שלי קיבל את המחשב של הישן של אבא שלי. כאשר ניסינו להריץ כמה משחקים די חדשים (PES 2008 לדוגמא), המשחק לא עלה. בדיקה העלתה שכרטיס המסך המותקן על המחשב הוא: GForce 4 MX בכבודו ובעצמו אח שלי רוצה לקנות את כרטיס המסך הטוב ביותר אשר ניתן לשים המחשב על מנת שלא יגרום ל"צוואר בקבוק" בביצועים של המחשב. המפרט של המחשב הוא כזה: Pentium 4 3.0 GHZ 768 MB פנימי ולוח אם Asus P4PE שלפי דעתי תומך גם ב- AGP וגם ב- PCI אני צריך שבכרטיס המסך יהיה Pixel Shader 3.0 וכל השאר כבר לא משנה איזה כרטיס מס עולה על הדרישות הנ"ל? בתודה מראש, borissurets

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by havivt,

לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Gangsterr,

אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by ohadaridan13,

המחשב שלי דיי ישן (חוגג ארבע שנים בדיוק) והלך הכרטיס מסך ati radeon 1950x pro אני צריך כרטיס מסך עד 400 שקל מ-ksp , תודה !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by tomer99r,

נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by krisss,

אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם ‎ M4A89GTD PRO/USB3 ‎ כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by MatrixDevil,

שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by asher_pa,

רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם לפני כשבועיים ראיתי שהיה כאן דיון על הפיכת DFI ULTRA-D ל SLI-DR, המוד ממש פשוט ונעשה בעזרת עיפרון... קיימים בין שני הסלוטים של ה PCI-E כמה קבוצות של ג'מפרים שאני חושב שהם אחראים ל SLI השאךה אם צריך להוזיז אותם או להשאירם במקומם ? עריכה: חחח בלבול רציני בפורום ! מנהלים תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. ה-GeForce RTX 4060 Ti וה-GeForce RTX 4060 מביאים את החידושים של Ada Lovelace למחצית מהמחיר הנמוך ביותר אשר היה זמין עד עתהלכתבה

17. אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roco,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by shikamaru,

שלום, האם אפשר לראות בשני מסכים אך שלכל מסך תיהיה רזולוציה שונה? אני יודע בוודאות שיש את זה לx800 XT AIW ורציתי לדעת האם זה אפשרי חומרתית בלבד..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by gman18,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח הסתכלתי בדיון כרטיסי מסך ממולצים אבל אני לא יודע מה מתאים למפרט שלי. זה המפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.