עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

היא הצליחה (מאוד) אז למה היא נסגרה?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Los,

אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by jepe,

בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום רב לכולם... לפני כחצי שנה התעייצתי עם חברה מהקהילה פה על קניית כרטיס מסך(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413198.0). אך ברוב טיפשותי לקח לי זמן עד שקניתי את הכרטיס מסך ואת הספק כוח וכיום הכרטיס שהומלץ לי עליו היבואן כבר לא מביא אותו. דובר אז כרטיס sapphire ati readon 4850hd 512mb. בכל מקרה אהבתי את השילוב של המחיר וביצועים של readon ואעדיף לקנות כרטיס שלהם. כמו כן רציתי לדעת כמה ההבדל בין החברות המוכרות משמעותי כמו לדגומא Gigabyte ו-sapphire המפרט שלי הוא כזה:מעבד: (DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם :Motherboard Name ECS G31T-LM ספק כוח: hec 600Dr - At (המספק 600W) חובה לשכרטיס תהיה יציאת HDMI! במבט חפוז על הכרטיסים נמ…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by qweqwe,

צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by Mantrastic,

היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by ronenn1,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. למרות שהולכים לצאת עכשיו כרטיסי מסך חדשים מכל החברות יש עדיין המון אנשים שמסתפקים בכרטיסים מהסדרות הקודמות האם מישהו מכיר מקום שבו מוכרים במחיר זול יותר משמעותית מהמחיר הרגיל בחנויות הסטנרדטיות בגלל שמגיעים כרטיסים חדשים ורוצים להיפטר מהמלאי הישן ?

11. תודה! ואם אפשר גם את הטלפון

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

'>לחץ כאן מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by joniar,

ואיך הוא ב-CROSSFIRE. לרמה של מה הוא יגיע מה הוא יוכל להריץ לאיזה רזולוציה הוא מתאים..... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לי כרטיס מסך עד 700-800 שח כידי שאני יוכל להריץ משחקים בסבבה חשבתי לכיוון ה: PALIT GeForce 9800GT Super 1GB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3736 מה אתם אומרים או מציעים משהו יותר טוב מזה יותר זול או משהו בסגנון... תודה לכל העוזרים עריכה קטנה: אממ אז ככה המחשב שיש לי עכשיו הוא לא ממש מעניין אותי כי חבר הביא לי את המחשב הישן שלו שהוא דואל קור 3.02 עכשיו מחר אני כבר רוצה לנסוע לקנות לו 4GB ראם וכרטיס מסך את הראם כבר בחרתי אבל הכרטיס מסך לא יש למחשב הזה לוח אם של ASUS P5PL ונתמך בו PCI-E אבל הראם שנתך זה רק 533DDR2 לרוב אני משחק במשחקים ברזולוציה של 1024*768 אבל עם הכרטיס שאני יקנה יתמוך ביותר אז בכיף וגם משהו שיריץ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי לפני כיומיים I5 750, לוח אם P55A-UD3 וזכרונות 1600MHZ. לבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המחשב חוץ מהזכרונות ששלו הם 1300MHZ. את כל שאר מה שאפשר לראות במפרט שלי בצד, היה לי לפני הקנייה, והם היו מחוברים למעבד ATHLON X2 4200+. במשחק Dirt 2 אני התחלתי לשחק עם המחשב הקודם (שגם היה מורכב עליו הכרטיס מסך שיש לי עכשיו) והוא רץ במירוצים חלק לגמרי (רק בחלק שאחרי המירוץ כשחוזרים למסך פתיחה אז ראו קצת ירידה בפריימים, אבל רוב הזמן זה רץ חלק). עכשיו אחרי שחיברתי את המעבד החדש שלי, זה נראה בערך אותו דבר רק שיש הפעם גם במרוצים מן סוג של מריחות פריימים, שלבערך רבע שנייה המשחק עוצר ואז ממשיך. גיליתי גם שזה קורה בכל משחק אחר. הרצתי את תוכנת המאמץ OCCT ולא היו תקלות עם המעבד, הוא רק …

• 76 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. Started by kokoki,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב מכיוון שהכרטיס הקודם (gigabyte 9800 GT 512MB) נהרס. הכרטיס הוא למטרת גיימינג, כך שיוכל להפעיל גם משחקים כבדים. תווך המחירים שאני יכול להשקיע הוא בין 700 ל-1000 שקלים. המפרט הכללי של המחשב הוא: מעבד: intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB cache s775 1333Mhz לוח אם: gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי בהקדם האפשרי לגבי כרטיס מסך איכותי ע"פ הנתונים הנ"ל.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lipa,

אשמח לקבל לינק להורדה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by Bar1234,

שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by StorM FighteR,

צריך יעוץ בנוגע לקניית כרטיס מסך.. תקציב 1000-2000 ש"ח תודה על העזרה StorM FighteR

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  21. כן Nvidia הכריזו רישמית על תאריך יציאה של כרטיסי הדור הבא שלהם התומכים ב- DirectX 11 שמם Geforce 480 וGeforce 470. התאריך הצפוי להשקה הרשמית הוא 26/3/10. הם יכילו 2GB של זיכרון GDDR 5 והמחירים יהיו 699$ ו500$ בהתאמה. תתחילו לחסוך... לינקים: http://hothardware.com/News/NVIDIA-Officially-Declares-GeForce-GTX-480--470-Launch-Date/ http://www.nvidia.com/object/paxeast.html אירוע ההכרזה יתקיים בכנס PAX בבוסטון.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by XCG120,

רציתי לשאול מבחינת הכרטיס הזה.איך הוא מבחינת יכולות? מה מקסימום רזולוצייה שאני יכול לשחק בו? למי הוא דומה מבחינת ביצועים לכרטיסים הנוכחיים של NVIDIA ......האים אפשר לשחק בקרייסיס על מקסימום רזולוצייה במסך 24 אינצ........והאים אני יכול לכוון בסטינג על מקסימום במשחק קרייסיס בכרטיס הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק מאוד, בעוד 4 ימים אני טס לארצות הברית ונראה לי שאני אקנה שם. אני צריך כרטיס עם AGP ומוכן להשקיע כ-300-350 דולר. אם למשהו יש המלצה? דרך אגב אני מוכן להשקיע קצת יותר עבור כרטיס טוב יותר אם זה ישתלם מבחינה מחיר/ביצועים. תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by amnon555,

שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  25. Started by overload,

יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.