עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר שלי היה רוצה שתמליצו לו בבקשה על מסך 17 בישביל משחקים תקציב בסביבות 1200 שקל תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asili,

כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. והאם שווה לחכות את הזמן הזה? או שפשוט לקנות עכשיו GF4?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  5. רואים את זה ב 454 iiyama ? זה יכול להפריע?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי איזה דגם הכרטיס של Msi שיש ב-ksp, רשום geforce 4 ti4200 128mb + dvi + vivo. איזה דגם זה? (מצורף קישור לאתר היצרן). יש את הדגם ms-8886 יש את VTD64 MS-8870 יש את TD MS-8870 ויש את td64 ms-8870. איזה מהם זה מה שיש ב-ksp? http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_list.php?kind=2&CHIP=27&NAME=GeForce%204%20Series

7. Started by Ewingum,

נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by asili,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים 1. סמסונג 959NF 2.IIYAMA PRO VISION 454 ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונג אני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובות אבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMA אז בבקשה תעזרו לי להחליט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KoM,

ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ToR,

דרך אגב איך ה LEADTEK A250 ULTRA TD MYVIVO (4600)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by asili,

ואם תוכלו למסור לי איפה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  12. Started by newz,

ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by MINIME,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה DVI.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MINIME,

אשמח לקבל תשובה מפורטת גם לא מפורטת תתקבל. תודה מראש MINIME.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Or ei,

הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לכל משתתפי הפורום שלום !!!! מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה לעזור!!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך מוגבל בכסף 400 -500 שקל... האם מישהו יכול ליעץ על כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה...!? בתודה lir@n

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by marking,

מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asili,

בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rambonzo,

what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by a,

במשחקים אין לי FPS גבוהה והביצועים של המחשב שלי הם: 450 MHZ 256 RAM SPEED 100 VODOO 5500 ואני רוצה להעלות את ה FPS אז מה עלי לעשות ? לקנות זיכרון ?כרטיס מסך? או בכלל לוותר כי ה 450 לא יעבוד עם הכרטיס מסך כי במילא ה450 איטי אז הוא לא יעמוד בקצב של הכרטיס ויאט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by iatia,

יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  22. אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  24. Started by Itay Neeman,

VisionTek, היצרנית הכי גדולה של כרטיסים מבוססי צ'יפים של nVidia נסגרת! http://www.hardocp.com/article.html?art=MzM5

25. Started by none,

מישהו יודע אולי אילו משחקים תומכים במשקפי תלת מימד?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים