עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by guyishai,

שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  3. היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  4. חשבתם ש-NVIDIA נרגעה עם השקות כרטיסי המסך החדשים? תחשבו שנית, כי מפתחת הליבות הגראפיות חשפה כרטיס מסך נוסף למשפחת TITAN שכל מטרתו היא לקחת את תואר 'המהיר ביותר' מ-GTX 1080 Ti עוד לפני שהספיק להתרגל אליו לכתבה

5. Started by roei_b,

אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

7. השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  9. יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום , הזמנתי את כרטיס המסך HD3850 256mb מהאתר םלונטר כפי שניתן לראות בקישור הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-RX385256H&cart=12162666484664029〈=heb בבעלותי לוח אם G33-DSR3 (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד E6750 . האם תהיה לי איזשהיא בעיה בתאימות הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by Erez360,

שלום לכולם. התקנתי את הCatalyst ואחרי זה את הHotFix וכשאני נכנס להגדרות כרטיס המסך הוא מופיע כ4800 ולא כ4850 למה?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by soprno,

אני מנסה להתקין דריבר חדש(11.1) ואחרי ההתקנה אני מסתכל בcatalyst control center ואני רואה שהcatalyst version היא עדין 10.7... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Intel Pentium 4 2.4 Ghz HT FSB 800 Intel BONNANZA (i875P) +SB +Lan +S-ATA HT FSB800 Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz אני הזמנתי R9800 PRO

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

17. Started by zaroor,

ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by OuTsIDe,

הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. שלום לכולם , צריך עזרה בבחירה של כרטיס מסך ב 1100 שקל. לפי דעתם מה הכרטיס עם הביצועים הטובים ביותר מבלי להתחשב באוברקלוק. יש לי אפשרות לקנות את ה 9800NP עם 256BIT ב 1130 ש"ח. במחיר דומה של + - 50 שקלים אני יכול לקנות את ה 5900XT של אלבטרון וכמובן את הגירסה המוחלשת של 9800 פרו עם 128BIT . מה נראה לכם הכרטיס הכי משתלם ? תודה . נ.ב - אל תציעו לי ללכת על ה 9800 פרו ולהוסיף 200 שקל. אני יודע את זה לבד. פשוט הכרטיס הוא בשביל אח שלי והוא גם ככה רצה לקנות עד 1000 אז שכנעתי אותו להוסיף 100 שקלים ולא לקנות 9600XT .. התשובה חשובה לי גם כי יש לי ויכוח עם חבר שלי שטוען שכדאי לקחת או 5900XT או את ה 9800פרו המוחלש. אני טוען שהכרטיס הטוב ביותר פה הוא דווקא ה 9800NP שמפגין ביצועים בדיוק…

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by dd7,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6352 1. אם כן האם אפשר להפעיל איתו hdr AA ? 2. לאיזה כרטיס של נוודיה הוא מקביל?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. ואם לא למה ? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by galexia1000,

שלום לכולם! משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 700 ש"ח, מקסימום 800 ש"ח. יותר לכיוון של רדאון! תודה מראש.

23. היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. אני קונה מחשב טוב ואני רוצה מסך LCD טוב למישחקים ב 1600 שקל....לא יותר..!! תודה!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.