עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nadavcohen1,

יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחרי הופעת בכורה מוצלחת בכרטיסי ה-Fury של AMD, ארגון ה-JEDEC מאשרר את התקן החדש לזכרונות גראפיים שיהיו מהירים ומתקדמים אפילו יותר, וגם סמסונג נכנסת רשמית למירוץ לצידה של SK Hynix אם השם HBM (ר"ת High Bandwidth Memory) לא אומר לכם שום דבר – זה כנראה סימן לכך ששוק העיבוד הגראפי כלל לא מעניין אתכם. שלושת האותיות הללו הפכו לאחד מהשילובים הכי פופולריים ומדוברים בשוק הזה במחצית השנייה של שנת 2015, כש-AMD השיקה כרטיסי מסך חדשים ועוצמתיים במימדים שהיו שמורים לרוב לכרטיסי מסך מהשוק הבינוני והנמוך – וזה קרה בעיקר בזכות HBM, אשר מחליף את תקן ה-GDDR5 המזדקן עם חסכון גדול מאוד במקום ובצריכת הספק, ורוחב פס גבוה פי כמה. אפשר להתווכח אל טיבם של כרטיסי המסך של AMD שהתבססו על הדו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, שתי שאלות בנוגע לכרטיס הנ"ל: 1. בעבר ראיתי שיש שתי גרסאות לכרטיס הנ"ל: אחת MCE והשניה לא. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בניהם? 2. רוב החנויות מוכרות היום את גירסת ה-MCE. האם כרטיס זה יתאים לי ל: א) צפיה בטלוויזיה במחשב (דרך ממיר יס/הוט), ב) הקלטה מהטלווייזה למחשב, ג) ביצוע קידוד סביר (זמן/איכות) של ההקלטות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by nushi,

שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by aviad91,

אני לא מצליח להתקין דריברים לכרטיס הזה. מופיע לי חלון לפני ההתקנה וכתוב: the nvidia sutep program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. מישהו יכול לעזור לי?...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by YinnoN,

שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?

10. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות וקידודים של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. יש לי כרטיס של Palit HD 4870 - ורציתי לדעת האם כדאי להוריד את הדרייבר של ATI או לחילופין את הדרייבר שמוצע ע"י היצרן עצמו. האם בכלל יש הבדל ביניהם? תודה, עדי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. RX 7600 עולה 1403 שקל ו RX 7600 XT עולה 1637 שקל וההפרש בינהם בביצועים זה 3% זה הגיוני או טעות באתר ?

14. Started by avi333,

חיברתי את הטלויזיה עם התוכנה tvt tools והכל עובד סבבה אבל יש כאלה ריצודים במסך כמו שמצלמים מסך עם מצלמה ויש כאלה פסים מעצבנים מה לעשות??? :s05:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. צמד מפתחות השבבים מציגות גישות שונות לטכנולוגיה העדכנית, עם כרטיס גראפי כפול בעל ביצועים נאים מצד אחד וטכנולוגיה ייחודית למשקפי VR מהצד השני VRLA, כנס מציאות מדומה רחב היקף שנערך בלוס אנג'לס, סיפק לנו תצוגות מפתיעות מבית צמד מפתחות שבבי העיבוד הגראפיים, שעד כה היוו חלק די שולי בעיצובה ובהתפתחותה של הטכנולוגיה אשר מאיימת להפוך לשם הכי חם בשוק בשנת 2016 (וגם בשנים שאחריה). NVIDIA בחרה להציג באירוע אב-טיפוס מעודכן למשקפי המציאות המדומה אותם היא מפתחת ביחד עם נציגי אוניברסיטת סטנפורד, אשר מיישמים טכנולוגיה שמכונה Near Eye Light Field Display. מאחורי השם המסתורי משהו ניצבים הרבה מחקר והרבה פיזיקה ואופטיקה, אך בשורה התחתונה מדובר ביישום בו ישנם שני פאנל המצ…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום אני לא בטוח שזה המקום לפרסם אז אם לא אשמח אם תעבירו את הדיון למקום המתאים אז ככה: אני מחפש כרטיס מסך שכבר לא עובד ושוכב אצל אחד מכם בבית והוא לא בשימוש. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

אולי כדאי להחליט כאן איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציבים, וכך אנשים לא יצטרכו להפציץ את הפורום בשאלות ששואלות בגדול את אותם השאלות כל פעם? לשוק הנמוך(400-500 ש"ח)-TI4200 64 MB שניתן למצוא בKSP, אם לא, אז 9200 PRO. לשוק הבינוני(900 ש"ח)- GEFORCE FX 5700 ULTRA של אלבטרון שאפשר למצוא בPCH אלטרנטיבה ב1000-1100 ש"ח- רדאון 9600 XT שהוא קצת פחות טוב(אך ההפרשים די זניחים) אבל הוא כולל את כל חבילת הHL+HL2 כשיצא. לשוק הבינוני-גבוה(אני אפילו הייתי קורא לו גבוה לפי הביצועים של הכרטיסים) (1200 ש"ח) ALBATRON GEFORCE FX 5900XT שניתן למצוא בPCH. אלטרנטיבה-RADEON 9800 NP ב1600 ש"ח, אך הג'יפורס הרבה יותר מומלץ בגלל ביצועים דומים ומחיר הרבה יותר זול.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by Adi Ruben,

היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Hila_2109,

היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  22. מסיבת העיתונאים של מפתחת השבבים בתערוכה האלקטרוניקה האדירה סיפקה לנו עוד כמה אמצעים טכנולוגיים משוכללים לחלום עליהם לכתבה

23. Started by RaDciPher,

אני רוצה לקנות את ה HD 6950 ולפתוח אותו ל 70 מבחינת כסף זה 1350 שקל של sapphire ואני מאמין שעד שאני יקנה זה ירד בעוד 50-100 עכשיו, ראיתי מלא המלצות שכדאי לקנות את ה 5870 שעולה 350-450 פחות מה 6950 עכשיו אני מתלבט, מצד אחד אני רוצה את ה 6950 כי הוא חדש ומצוין, וגם בהמשך הזמן, אם אני יצטרך, אני יקנה עוד אחד ויעשה CF. מצד שני אולי כדאי לי את ה 5870 ומישהו גם הציע לי לקנות שני 6850 ולעשות CF מה אתם ממליצים? אני מעדיף כרטיס כמה שיותר חדש, יש כאלה אומרים 6950 יש כאלה אומרים 5870 ואני ירצה ככל הנראה בהמשך להוסיף עוד כרטיס מסך, אז בשביל זה עדיף את ה 6950 כי את ה 5870 עוד כמה זמן יעלם מהשוק אז מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..

25. עד שפטרתי בעייה אחת צצה לה כמובן עוד אחת !!!!! ב TV OUT שאני רואה סרט יש ריצודים מעצבנים שדמות זז לדוגמה ..מן SCRACHING כזה...קוים כאילה כאילו התמונה לא מקבלת מספיק זרם מהמחשב או משהו (קשה להסביר ) זה לא קרה לי ב R9000 PRO !!! זה קורה לי עכשיו ב GTO 2 ..... זה משגע אותי!! כי במסך זה לא קורה ! רק בטלויזיה (SVIDEO ישירות לטלויזיה) אז קודם כל אני יודע שזה לא קודקים ! כי אז זה היה קורה לי גם רגיל במסך . מישהו כאן עם ג'י טי או 2 ניסה לראות TV OUT ? התמונה עצמה חלקה בדסקטופ ! הבעיות מתחילות שמנגנים סרט . חשבתי אולי יציאת ה TV OUT ניפגמת כאשר עושים לכרטיס OVER CLOCK !

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.