כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
במחיר סביר ביותר של 2350 שקל! אני לא בטוח שזה RETAIL עדיין אבל שלחתי אימייל לחנות ואישרו שהכרטיס צריך להגיע בתחילת שבוע הבא אם לא יהיו עיקובים, כתוב שזה 9700 PRO ככה שגם אם זה OEM זה עובד באותה מהירות של הRETAIL... שלחתי להם אימייל נוסף עם השאלה האם זה RETAIL ואני אעדכן ברגע שאקבל תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למה כשהאפשרות מופעלת לוקח למשחקים הרבה יותר זמן לטעון? זה לא אמור בסה"כ להוריד בהרבה את ה-FPS? גם לוקח הרבה יותר זמן לצאת מהמשחק כשזה מופעל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין ברכישת כרטי DUAL HEAD שיהיה ברמה יותר גבוהה מה GE2TI ושיכלול יצאת TV צריך המלצות.... והאם כל כרטיס בעל יצאת DVI + VGA הוא DUALHEAD???
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?
-
מסך CRT 19' שיהיה איכותי שיסחוב 1024*768 ב 85HZ לפחות 100HZ יתרון מחיר גמיש
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-