עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by Ewingum,

אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

7. נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by nakamura,

יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. 10x

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. מישהו יודע מה האיכות של החיבור יחסית לקומפוננט S-VIDEO וכו' (הטלויזיה תומכת במספר רזולוציות כמו 800X600) ? תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. יש לי מסך של מחשב ניד מדגם toshiba t4400c שהוא 9.5 אינץ' יש איזה שהיא אפשרות לחבר אותו למחשב שלי??.או להכין איזה משדר כל שהוא ולעשות מזה טלויזיה קטנה לחדר???..או כל דבר אחר כל רעיון יתקבל... יאללה תביאו הצעות או איזה מדריכים.

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by greenvector,

היי, האם ניתן לבצע מעקב אחרי הטמפרטורה ע"י ATI OVERDRIVE בזמן מאמץ? כלומר לקחת snapshot או משהו בסגנון בזמן שהכרטיס עדיין מתאמץ. אפשר להשתמש בתוכנה צד שלישי אבל צריך שקריאת הטמפרטורה תעשה מהתוכנה של ATI. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by asdasdasd,

שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by jazzman,

Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Imtheman,

הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Anonymous1,

שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by amit71,

לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by ashbit_q,

ספק 480 rpw לוח אם ga-p35-ds3 גיגבייט מעבד intel e6750 2.6 ghz c2d ראם 4g kingston כנראה שלא הייתי צריך הכל בכל אופן אני מעוניין לקנות כ.מסך בסביבות 600 שקל (לא יותר במאה) אם אפשר להציעה בין ati ל inveda בסכום הזה וגם איזו חברה של רכיבים כמו biosrar gigabyte asus וכ"ו ועוד שאלה יש חברה שנקראת leadtek שאפשר לקנות ג'י פורס 9800gtx ב600 שקל איך החברה מוקרת לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב שבזמן משחקים נשמע כמו מטוס ממריא. הנחתי שזה או המעבד או הכרטיס מסך, ולאחר בדיקה עם תוכנת FAN CONTROL נראה שזה הכרטיס מסך - NVIDIA RTX 3060 TI אני לא רוצה להתעסק עם זה ולנסות לפתור לבד. מעדיף לשלם לחנות או טכנאי שיפתרו לי את זה. אין לי בעיה להחליף את הכרטיס מסך אם זה הפתרון המומלץ. אני רק רוצה שהביצועים לא יפגעו (לא הייתי מגדיר את מה שיש לי כTOP LINE אבל זה מספק אותי, ואני רק לא רוצה לאבד ביצועים), ושהמחשב יהיה שקט בזמן משחקים. המחשב די שקט ביום יום, רק מרעיש בזמן משחקים. שיחקתי NO MANS SKY והרעש היה בלתי נסבל, ועכשיו ניסיתי להתחיל EXPEDITION 33 והרעש פשוט מוציא לי את הכיף מהמשחק. אשמח לשמוע עיצות.

25. Started by evman007,

אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים