עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by motifi,

מבקש המלצות שיהיה עם קרור פסיבי וכן מה ההבדל בין 128 ל-256 ביט האם ההבדל משמעותי מאד תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by BarBr,

איך הכרטיס טלוויזיה הזה? אל תסתכלו על המחיר..! http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3023197 http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/54945.jpg הוא טוב? תודה! אם זה לא הפורום הנכון תעבירו (:[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 21:58:11 נו מישהו יכול לעזור לי?תודה[br]פורסם בתאריך: 18.04.2007 בשעה 20:15:14 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה :)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by duk4u,

יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד דיי ישן - gateway solo 9550 המסך שלו שבור אבל אני משתמש בו שהוא מחובר לטלויזיה יש לו יציאת S-Video והכל עובד טוב אבל כל פעם כדי לעבור למצב שייראו בטלויזיה אני צריך לעשות לחיצה על Function + F3 כדי שהמחשב יעבור לשידור ביציאה הזאת.. או שיש עוד דרך - דרך ההגדרות של הכרטיס מסך. הבעיה היא שאני משתמש רק בטלויזיה וכל הפעלה צריך לפתוח את המחשב ולעשות את הפעולה... יש דרך כלשהי לעשות שהוינדווס יעבור אוטומטית אחרי ההפעלה למצב טלויזיה? לא ציינתי שאחרי ריסט היציאה חוזרת להיות כבויה.. יש למישהו רעיון לתוכנה שתעשה את הפעולה אוטומטית? או מקש שיישמש כמו FUNCTION (אני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים - לא של הנייד..) תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by a_a_aa,

מישהו מכיר את המסך הזה? אני רוצה להביא אותו מחו"ל ב-1200 ש"ח בארץ עולה 2000 ש"ח זה בכלל שווה עם כל העניין של האחריות?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by rikus,

דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by DakloN,

שלום.. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD שבחדר שלי, ניסיתי לחבר אותו דרך היציאה של הוידאו עם כבל קומפוננט.. האיכות הייתה ממש טובה אבל הייתה בעיה עם הרזולוציה.. הוא נתן רק 1920/1080.. ומכיוון שהטלויזיה לא תומכת בזה אז מה שיצא זה שהתמונה הייתה גדולה מידיי וחסרים הקצוות... רזולוצייה אחת מתחת הייתה 1600/900 אבל הייתה קטנה מידי והשאירה קצוות שחורים.. ניסיתי להגדיר רזולוציה מותאמת אישית שאני יבחר, אך משום מה הוא לא נותן לעשות את זה... איך אפשר לפתור את הבעיה? או לחבר בצורה שונה כדי שאני יראה תמונה הכי טובה שאני יכול לקבל וברזולוציה כזאת שתתלבש באופן מלא על כל המסך! רק אציין שבטלויזיה שלי יש כניסות VGA,DVI,HDMI,COMPONENT... האם כבל DVI--->HDMI יהיה החיבור הכי טוב? ואם לא אז …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..

14. Started by Aeternus,

למחוק

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by waizman,

יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by ROTEMan,

הסתדרתי יום נעים,רותם.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. אנ מתכוון לקנות את המסך הזה עם כרטיס מסך בכ1000 שקל אשמח לקבל הצעה גם לגבי הכרטיס מסך חשבתי על 1950PRO אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תכתבו לי תודה רבה

20. Started by navk2,

אפשר בבקשה באנצ'ים\תמונות ? אני פשוט כבר לא מאמין לכל האתרים שכל אחד מציג משהו אחר...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב היום בבוקר אחי הקטן בא למחשב ורואה שהמסך כאילו מכובה הוא מוזיז את העכבר וכלום... בדקתי את העניין חיברתי את המסך שלו לנייד שלי והמסך עובד ניסיתי לנקות את הכרטיס מסך מכל כיוון ועדיין לא עובד ניסיתי לחבר את המסך ליציאת ה dvi של הכרטיס מסך וזה עדיין לא עובד הסתכלתי טוב וראיתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל עדיין לא רואים כלום על המסך אז או שהכרטיס מסך נדפק או שיש בעיה בלוח אם מה דעתכם בנושא ? ד.א הכרטיס הוא 6600GT

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. הצלחתי לשים את ידי על מחשב ממש ישן עם מעבד 8088.. הדבר היחיד שכתוב עליו זה 200PC, כך שאני לא יודע איזה דגם הוא (אולי XT?) בכל מקרה, יש לי גם את המסך שלו, אבל אין לי את הכבל שמחבר אותם. החיבור היחיד שיש על המסך הוא SCART, ואילו עם המחשב יש את החיבורים הבאים: - חיבור למקלדת (מהסוג הישן מן הסתם, לא PS2) - חיבור סריאלי (COM) - חיבור פרללי (LPT) - שני חיבורים נוספים, שיושבים על אותו הכרטיס, ולמעשה זהים ל Gameport/MIDI, כלומר חיבור D עם 15 פינים. מן הסתם אפשר לשלול את שלושת האפשרויות הראשונות, אז סביר להניח שהמסך מתחבר לאחד הD15 האלה. האם מישהו מכיר חיבור כזה / מכיר כבל כזה / יודע איפה משיגים כזה כבל / משהו שימושי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by ronnie,

איך אמור ה- Hauppauge PVR-150 mce (מדיה סנטר) לעבוד עם מערכת הפעלה windows xp ? יש למישהו ניסיון ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.