כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
Gigabyte GT-PTV-AF-RG או Leadtek Winfast TV2000XP GLOBAL או כרטיס חיצוני ב430 שקל (200 שקל יותר מהקודמים) כמה ההבדל רציני? (חשיבות ראשונה לאיכות צפייה בסרטים ונוחות, חשיבות שנייה להקלטה)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ספק 480 rpw לוח אם ga-p35-ds3 גיגבייט מעבד intel e6750 2.6 ghz c2d ראם 4g kingston כנראה שלא הייתי צריך הכל בכל אופן אני מעוניין לקנות כ.מסך בסביבות 600 שקל (לא יותר במאה) אם אפשר להציעה בין ati ל inveda בסכום הזה וגם איזו חברה של רכיבים כמו biosrar gigabyte asus וכ"ו ועוד שאלה יש חברה שנקראת leadtek שאפשר לקנות ג'י פורס 9800gtx ב600 שקל איך החברה מוקרת לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מאוד מבולבל ולא יודע פשוט איזה מסך לקנות.... התקציב-מממ... הייתי אומר גגגג 1300. אנא תנו לי כמה שיותר הצעות , כי המוח שלי נשרף כבר
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של חברה שנקראית creatix דגם CTX946 אני משתמש במחשב מבוסס לוח אסוס P5LD2SE מעבד 6420 ו 2 גיגה ראם מ.ה. ויסטה ביסניס ללא מדיה סנטר. אחרי התקנה , מצאתי את הדרייבר המתאים של הכרטיס. והוא מותקן כהלכה. באתר היצרן אין תוכנה לצפיה בטלויזיה. רק דרייבר. האם יש תוכנות חלופיות ? אוניברסליות שיעבדו עם כל כרטיס ? תודה [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 18:47:56 ד"א כרטיס המסך שלי הוא Asus ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB האם יש אפשרות לחבר את הממיר ישירות לכרטיס הטלויזיה ? אני לא מחפש הקלטות ו/ צפיה מתוזמנת - רק לראות את התחנות דרך הממיר על מסך המחשב עם ה סאונד אני יודע להסתדר .. תודה שוב לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell vostro 3300 וכאשר אני מחברת אותו לטלוויזיה שלי דרך חיבור VGA אני רואה שתמיד ברזולוציות של המסך הרחב נחתכת התמונה באופסט אך ברזולוציה של מסך 3:4 התצוגה שלמה, זה מעוות את התמונה, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ועדיין הבעיה קיימת. בבקשה עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג 710t כרטיס מסך גיגהבייט 6600gt המסך מחובר לשתי החיבורים בכרטיס והוא עובד גם בחיבור dvi (דיגיטלי) וגם ב vga (אנלוגי) הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סרט כאשר המסך מציג בחיבור דיגיטלי רואים סרט שחור ורק שומעים לעומת זאת בחיבור האנלוגי הסרט עובד איך אפשר לסדר את זה ?? אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול בו את השאלה הזאת אם לא אז שיעבירו אותה.. תודה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש קובץ מצורף וכמו שאפשר לראות על כול האיקונים יש קווים כאלה מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Field Value North Bridge Properties North Bridge VIA VT82C693A Apollo Pro133 Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 5T Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (SDRAM) AGP Controller AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Device ATI Radeon 9250 (RV280) AGP Aperture Size 128 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Enabled העתקתי את השורה מאוורסט ורשום לי לAGP Version 1.00 וראיתי אצל כל מחשב כמעט שצלו הגירסה 2.00 האם אני יכול לעדכן את הגירסה? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם ההבדל במחיר שווה את ההפרש בביצועים של הכרטיסים הבאים?: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1125 Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪779 רזולוצייית המסך תהיה 1920X1200 (דל 2410U) כבר שיגעתי שניי חבר'ה מאוד נחמדים בפורום מפרטים וכבר נסגרתי על המפרט, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דיעות של עוד אנשים בנוגע לכרטיסים. ההבדל בינהם עומד על 350 ש"ח. האם ההבדל בביצועים שווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל המלצות לכרטיס מסך לצורך ישומי עריכה גרפית ועריכת וידאו (פוטושופ ופרמייר CS4). הכרטיס אמור לפעול תחת מערכת חלונות 7 (ultimate) בארכיטקטורת 64bit. הינה עוד כמה פרטים על המערכת: * מעבד - core2 duo E8400 * לוח אם - Asus P5QC * זכרון - 2GB DDR2 800MHz * במחשב מותקנים שני דיסקים - אחד של 160GB, ועליו מוקנת מערכת XP PRO, ודיסק נוסף חדש בנפח 320GB, שעליו אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה החדשה (בשלב הראשון זו תהיה מערכת דואל בוט. לאחר מכן, המחיצה של ה-XP תפורמט). הכרטיס חייב לתמוך ב-openGL 2.0, וב - shader model 3.0 (רוב כרטיסי ה-HD של ATI תומכים כבר בגרסה 4.1) הגג העליון של התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 900 ש"ח. על מה תמליצו? תודה! תוספת - בשל נסיבות מסו…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ההפתעה הגדולה במעמד ההשקה של מעבדי הדור החדש מיצרנית השבבים הייתה ללא ספק ההכרזה על תאריך זמינות רשמי ותמחור מומלץ עבור ה-Arc A770 השולחנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ששיתוף הפעולה עם אינטל לא העניק את התוצאות הראויות, כך נדמה, החברה הטאיוואנית פונה אל שותפה נוספת בתחום העיבוד הגראפילכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-