כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כ מסך חדש ומתלבט בין ה 8800GT/GTS/X לHD3070 מה עדיף?? ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר?? והאם עדיף לחכות עוד חודש חודשים לראות לאן נושבות הרוחות?! בתודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשר לשפר את הכרטיס הנ"ל חוץ מאוברקלוק? (עידכוני ביוס לגרסאות מתקדמות וכאלו...) והאם יש Arctic-Cooling ATI Silencer לכרטיס הזה של חברת Tul. תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב החדש שלי מTMS, אם צריך מפרט תבקשו. בתקציב שלי נכנס גם 8800GTS החדש אבל אני אקנה 8800GT ואבצע בו אוברקלוק. לפי דעתכם יותר כדאי לחסוך 400 500 שקל ולקנות 8800GT ולבצע בו אוברקלוק בשביל לעבור תכמות MHZ שיש ב8800GTS? יש בו 650 לעומת ה600 בGT. איזה חברה הכי כדאי לקחת? אני מתלבט בין ספרקל לאסוס לג'יגהבייט הכסף לא מהווה מכשול כי גם ככה יש לי קצת יותר מ500 הפרש בין המחיר עכשיו לתקציב הסופי וההפרש הוא 15 שקל בין הספרקל לאסוס ו10 שקל בין הספרקל לג'יגהבייט. תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו ואל תזנחו.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנתיים עם מעבד E6300 ולוח אם של אינטל (לא זוכר כרגע איזה בדיוק). אני די בטוח שהוא תומך מן הסתם ב PCI EXPRESS אבל אני רואה שכל הכרטיסים החדשים הם PCI EXPRESS 20 בלי קשר (ועם) אני מתכנן לקנות את ה 4830 עוד מספר ימים אבל רציתי לוודא שהוא יתאים למחשב שלי גם בנושא התאימות של PCI EXPRESS 2.0 מה דעתכם? איך זה עובד עם התאימות ובכלל התאמה כללית?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היו לי שני מסכים בעבודה בגדלי 17" ו 19". הכל היה בסדר ואז המנהל קנה מסך FHD 24" S24C650 והחלפתי אותו במקום ה19". ז"א שעכשיו אני עובד עם 17" ו24". מאז שחיברתי את המסך החדש מדיי כמה זמן במסך של ה17" יש ריצודים שחורים שמאוד מפריעים לעבודה. למסך שעובד ב17" יש רזולוציה טבעית 1024 * 1280 ואיתה אני עובד. אני חושד שהמסך הקטן תקין והבעיה נמצאת בכרטיס המסך - geforce 210 ישן עם 512MB זיכרון. לוח האם שבמחשב הינו Intel DZ77SL-50K. אם לא צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש לדעת איך אפשר לתקן את הבעיה. אם צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש המלצות לכרטיס שמתאים ללוח האם שנתון ושיתמוך בשני מסכי FHD (בשביל העתיד). המסכים מיועדים לתכנות. בגלל שזה דרך העבודה אז ניתן לקנות רק דרך חנות מסוימת ופה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ספק כוח מדגם hexa+ 450, לוח אם מדגם b360m ds3h, מעבד מדגם Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz ו-16GB זיכרון. נכון להיום במחשב מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1060 6GB, ואני שוקל להחליף אותו ל-RX 6600 XT. האם צפויה להיות בעיית תאימות בין הכרטיס החדש לשאר החומרה? במידה ולא, האם יש בעיה לקנות אותו באמאזון/חול? תודה רבה, יואב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי מחשב חדש אבל רק הבעיה שהוא עם כרטיס מסך Fx5200 ..אני מאוד לא מרוצה מהכרטיס מסך ובדקתי באתרים ואני לא צריך 6600GT או משהו אלא כרטיס מסך סבבה כזה למשחקים וכל זה..עכשיו בדקתי לגבי Radeon9600XT ו Fx5700 שניהם עם זיכרון 256MB ...השאלה היא איזה מביניהם יותר טוב בשביל משחקים? תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול...ומתנצל שאני מעלה שוב את הסוגיה הזו שציינתי אותו בפוסט קודם שלי אבל מצאתי בכל מיני פורמים מחו"ל שיש בעיה עם כרטיסים של ATI בהרצה של סרטי HD אני לא מבין את המושגים אבל הם טוענים שיש איזה הגבלה עם קידוד ברמה של 5.1l (משהו כזה) שאי אפשר להריץ טוב עם DXVA האם יש פה איזה מומחה שיכול להסביר לי על מה מדובר לפני שאני מתבאס מזה שקניתי נייד עם כרטיס 4650HD תודה.....
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד I5 זיכרון 4 GB רוצה להריץ משחקים כמו diablo 3, transistor ו xcom enemy unknown לדוגמא הבעיה היא שהספק נראה לי חלש מאוד 320W נראה לי האם חייב להחליף ספק כח? אם אפשר על המלצה על מוצרים מהחנות של IVORY גם הם ממש קרובים אלי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…
-
כן,היא יצאה... אתמול הגעתי ל 325@400|700@900 + Open masked units התוצאות יפות מעניין אם זה ישפר... Download
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי חבר שזה המפרט שלו: דגם מעבד: קור 2 דו אינטל E7,500 לוח אם: אינטל G-31 זכרון: 4GB 2X2GB DDR2 800 דיסק: 250 SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA 7050 (PCIX) כרטיס קול: 701 H-D כרטיס רשת: 1GB + אלחוטי לא כל כך הצלחתי להוציא ממנו את הדגמים של הכרטיס מסך\זכרונות וכו... לפי מה שאני יודע,הכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא מובנה. העניין הוא שהוא רוצה לשחק במשחק כמו Skyrim - על דרישות סבירות,שיציג כמו שצריך התקציב שלו זה בסביבות ה500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המעבד : AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL איזה יותר טוב מבין שניהםם?.... תודה ..
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-