עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by much77,

הסתדרתי כבר , אם אפשר למחוק את ההודעה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. אורח ניב
    Started by אורח ניב,

היי חברה אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מהסוגים שכאן לא הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ מחברה וכמה זה משנה תודה לעוזרים אם זה חשוב זה המפרט שאני רוצה לרכוש http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by moshe_ha,

איך המסך למשחקים?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by jaguary,

ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)

15. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. שלום, מקווה שאני לא טועה בפורום. שלום. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר על אופציות אחרות בעת "הנמכת" התכונות ל- DX…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by NIVV,

הכרטיס מסך הזה geforce gt 230m עושה לי בעיות. לפני חצי שנה שיחקתי BFBC2 והכל היה מצוין! על הרצת מדיום! עכשיו אחרי פרישה חזרתי לשחק והמצב גרוע! אני מריץ LOW כמו HIGH!! לא היה לי משטח קירור למחשב נייד אולי משהו קרה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. שלום אני משדרג את המחשב בשביל ביצועי הגרפיקה שלי (פוטושפ לעבודות כבדות מרובות שכבות ואולי בעתיד עריכת וידאו כגון אפטר אפקטס) וגם על מנת לשדרג את חיבור הטלויזיה למחשב שלי (כרגע כאשר תזוזה מהירה בסרט יש ריצוד קל במסך הטלויזיה). שידרוג המחשב לפוטושופ יהיה על ידי תוספת של 8 ג'יגה לזיכרון הראם וחשבתי גם לשדרג כרטיס מסך. אחרי בדיקות מרובות והשוואה עיקרית בין נתוני ה-cuda והזיכרון בביטים הגעתי לכרטיס gtx660 הבא: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22414&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה המפרט הנוכחי שלי שלי: מעבד אינטל 3.2GHZ 6MB CORE I5 1155 QUAD לוח GA-H77-D3H GIGABYTE דיסק קשיח טושיבה 500GB זיכרון C…

22. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by valt,

שלום לכולם long time reader 1st time poster מחפש כרטיס מסך בטווח של 500-700 למשחקי מחשב. מפרט מחשב intel core2 quad Q8200 2.33GHZ MAINBOARD: GIGABYTE EP43-DS3L 2 גיגה קינגסטון DDR2 אני לא רוצה להשתגע מצד אחד אבל נמאס לי ממחשב בצריך להוריד את כל האפקטים בשביל לשחק בפאקינג oblivion... [br]פורסם בתאריך: 11.03.2010 בשעה 22:32:40 ד"אכרגע המסך הוא |LG CRT של 19 אינץ' על רזולוציה של 1024 או 1280

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.