עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

2. אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. מתכננים לרכוש דגם GeForce GTX 1070 או GeForce GTX 1060 בתקופה הקרובה? יתכן כי תהיו זכאים לקבל קוד להפעלת הלהיט הטרי מבית קאפקום לכתבה

4. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....

7. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

8. יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by neogod,

מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by much77,

הסתדרתי כבר , אם אפשר למחוק את ההודעה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. אורח ניב
    Started by אורח ניב,

היי חברה אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מהסוגים שכאן לא הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ מחברה וכמה זה משנה תודה לעוזרים אם זה חשוב זה המפרט שאני רוצה לרכוש http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by moshe_ha,

איך המסך למשחקים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. אז ככה: יש לי את הממיר החדש הקטן של יס (כסוף) שאותו אני מעוניין לחבר למחשב ולראות טלוויזיה. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte 6600GT 128mb DDR - VIVO/DVI - PCX - Retail והמסך עצמו (אם זה משנה): Viewsonic LCD 19" - VP912s 12ms - PIVOT + DVI. הייתי שמח להסבר מפרט וממצה (ד"T עשיתי חיפוש שלא ממש העלה תוצאות רלוונטיות...). תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by jaguary,

ליפני כמה ימים שמעתי מבנאדם שמבין ממש ממש במחשבים , הוא הסביר לי שאני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי כמעט ובכלל בגלל שאני משתמש בדריברים של nvidia הוא אמר לי לרשום בגוגל kardia או משהו כזה לא זוכר מה הוא אמר ולהוריד משם דריבר לכרטיס מסך שלי (6600 LE) קיצר הוא אמר לי שהדרייבר משם ישפר הרבה יותר את הביצועים של הכרטיס מסך האם זה באמת נכון? ולמישהו פה יש מושג על איזה אתר הוא דיבר כי שכחתי מה שהוא אמר לי לכתוב אני זוכר רק בערך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)

24. Started by bobby323,

במחיר של בסביבות האלף ואם מישהו יכול לתת קישור (בבקשה :-* ) לבנץ' שלו מול כרטיסי 6800GT אני אישית יודע ש Asus חזקים, אבל ראיתי ביקורות שממש משבחות את Gigabyte ו Albrton ולא ממש מתייחסות לכרטיסים אחרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.