עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigwave,

תקציב עד 1500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by ofer40,

היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by FPSbanana,

מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. AOC 32 מדגם L32W451 היא באה עם שנתיים אחריות. זמן תגובה 6.5MS קונטרסט 1:1200 ברייטנס 500cd/m² רזולוציה 1366X768 ו16.7M צבעים זווית צפיה 176 מעלות כולל טיונר מובנה כולל חיבור HDMI HIGH DEFINITION TUNER ,SVIDEO ,2 SCART, CVBS ועוד... PIP - תמונה בתוך תמונה העלות שלה היא 3600 אין לי תקציב גדול ולפי המפרט היא לא רעה בכלל השימושים העיקריים יהיו XBOX360 ו סרטים מהמחשב +DVD יש לי הוט דיגיטל אבל אני בקושי רואה אותו.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by roei_b,

יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by esoreanu,

שלום לכולם, האם יש כזה דבר אחריות בינלאומית לכרטיסי מסך? ואם כן איזה חברות מכבדות את זה בישראל??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. שלום. אני מחפש כבל RCA לא יקר,אבל שיפיק איכות טובה בחיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. 1 מטר מספיק... תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  14. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  15. יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by 0ren,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by גדי,

ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ועבודה משרדית. אני עוד מתלבט בין מסך 19'' ל20''. השאלה היא, האם גודל המסך צריך להוות שיקול בבחירת כרטיס (בגלל הבדלים ב- native resolution)? למסכי 19'' אפשר להסתפק ב256\320 מגה ולמסכי 20'' עדיף להשקיע ב512\640? או ש320 מגה (למשל) יספיקו גם ל1200*1600?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by puuma,

התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.