כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כזה דבר אחריות בינלאומית לכרטיסי מסך? ואם כן איזה חברות מכבדות את זה בישראל??
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כבל RCA לא יקר,אבל שיפיק איכות טובה בחיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. 1 מטר מספיק... תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה אתם יכולים להמליץ לי על חברה טובה? וגם על כרטיסים ספציפיים במחיר של עד 300 שקל? יש לי ממיר חיצוני אבל הוא לא טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כי התקנתי דריורים מהדיק ואז הווינדוס התקין capture video זה אחרי שהתקנתי WDM driveres
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ועבודה משרדית. אני עוד מתלבט בין מסך 19'' ל20''. השאלה היא, האם גודל המסך צריך להוות שיקול בבחירת כרטיס (בגלל הבדלים ב- native resolution)? למסכי 19'' אפשר להסתפק ב256\320 מגה ולמסכי 20'' עדיף להשקיע ב512\640? או ש320 מגה (למשל) יספיקו גם ל1200*1600?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס טלויזיה בכדי לחבר לו את הממיר של יס ולהקליט ממנו . . . הצעות בבקשה? תקציב +- 300 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני מחפש כרטיס מסך שיעודו למחשב קולנוע ביתי.. (רצוי מפענחי MPEG2 ואולי MPEG4 על הכרטיס) מאחר והמחשב קטן הכרטיסים היחידים שנכנסים הם כרטיס Low Profile (הם נמוכים יותר מכרטיסים רגילים) לא מצאתי חנות נורמלית במרכז שמוכרת כאלו כרטיסים. אודה לעזרה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-