עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zidon,

שלום אנשים אני מתלבט בין מסך של LG-F700B לבין MAG-FD770 אם ישנם הצעות אחרות למסך 17 טוב או אפילו מסך 19 אשמך לשמוע התקציב הוא 1300 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by Elrond,

מישהו נתקל בבעיה שכשמתקינים את הדריבר החדש - Detonator 40 אז אין תמיכה בVIVO? פשוט הורידו את התמיכה?! מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה? ???

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by sigald,

רציתי לשאול האם התוצאה הזאת סבירה, כי היא פשוט נראית נמוכה יחסית לאחרים: Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU AMD Athlon XP/MP/4 1541 MHz FSB 133 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce3 Driver Name NVIDIA GeForce3 Driver Version 6.13.10.2832 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L 3DMark Score 7174 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 115.2 FPS G…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. Started by tzah1,

אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא את הקופסא אלה את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by night-shadow,

טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???

9. קיבלתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל ואני רוצה לדעת עם איזה דטנייטור של אן בידיה הכי כדאי לי להשתמש. לא ב40.41 כי יש לו באגים בכל מיני משחקים. לא ב32.80 כי ניסיתי אותו כבר. הדרייברים של לידטק נראים לי חלשים. על מה אתם ממליצים למירב הביצועים?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. :'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by itaysk,

למה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני צריך לקנות מסך שטוח דחוף ביותר כי שלי נהרס, המחשב יושב בסלון לכן, המסך חוץ מאיכות מעולה צריך להיות גם יפה ואסטטי, כסף למסך LCD אין לי, התקציב נא בסביבות 2500ש"ח והמסך מיועד לאינטרנט ומשחקים, אחרי חיפושים ארוכים מצאתי את המסך חצי דק המוזר הזה 19" PHILIPS 109P20 ICE איזו חוות דעת אתם יכולים לתת לי על מסך זה או לחילופין להציע לי מסך אחר שעונה על הדרישות הנ"ל, בתודה מראש לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. לאלה שמבינים בכרטיסי מסך ויכולים ליעץ לי לאיזה כרטיס מסך טוב יש את האפשריות הבאות: אפשרות לערוך סרטים, אפשרות לחבר את הטלוויזיה, וכל זה. (ושיהיה כרטיס טוב) תודה מספר האי-סי-קיו שלי 165327482

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by BobCaT,

זה הגיוני שמחשב כזה יוציא ציון של 9670 בערך ב3d mark 2001se מפרט: מעבד: p4 2200 לוח אם:p4t 533c כרטיס מסך:asus ti4400 זיכרון: pc 800 לא יודע איזה חברה אבל ההיטסינק בצבע כסוף אם זה עוזר? אם זה טוב אז בסדר אם לא יש דרך שהוא יוציא יותר? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by jean-paul,

מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. תמליצו חופשי!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by lucky,

אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shaulch,

ברצוני לרכוש מסך LCD 15 טוב! על איזה מסך אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by The-Fox,

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by lover323,

יש לי כרטיס מסך MSI GEFORCE 4 TI4200 שאני נכנס ל NVIEW אין לי אופציה לטלוזייה יש למשהו מושג למה? הכל מחובר אצלי כמו שצריך ליציאה של ה TV-OUT

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by drorel,

היום פעם ראשונה מאז שהתקנתי XP ניסיתי ללכוד באמצעות כרטיס המסך של ASUS 7700 דלוקס וכניסת הוידאו שלו , קטע וידאו. על ה 98 לא היתה לי שום בעיה אף פעם,אבל להפתעתי כעת על ה XP במהלך הלכידה מופיע מעיין מלבן לבן באמצע התמונה והוא נישאר כך לאורך כול הלכידה (המלבן מופיע גם בלכידת פריים בודד). שדרגתי את הדריברים , לדרברים האחרונים של ASUS 29.80 ו WDM 1.11 אבל התופעה חוזרת על עצמה. החלפתי גם כבל SVIDEO , אבל עדיין נאדה (המלבן הלבן מופיע גם כאשר לא מחוברת מצלמה ל כרטיס !). אנא עזרו כי אני השתגעתי ??? דרור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים