כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שני הכרטיסים עם 256 מגה והם מפתים עבור כאלו שלא רוצים להוציא יותר מדי כסף, מתכוונים להסתפק ברזולוציה 1280X1024 ובעלי מחשב בינוני(אני למשל עם פנטיום D820 בכלל). הכרטיס של NV עולה יותר, כמובן(רק מתחיל להגיע לארץ), רבים צופים ירידה במחיר בהתאם למחיר ש-NV המליצה עליו לאחר חג המולד כשהמלאי יתחיל לענות על הביקוש. בשרשורים אחרים יש יותר מדי בלאגן, אז הבא נרכז כאן את השרשור עבור אלו שרוצים לרכוש כרטיס בטווח 900-1250 ש"ח. אני בעצמי מתכוון נכון להיום לנשוך את השיניים, לא להתפתות לרכוש את ה-HD3850 ולחכות שתסתיים בעיית מחסור האספקה של 8800GT. הביקורות, ההמלצות וההשוואות- כאן. כמובן שכרטיסין אחרים, בין לבין, כמו גרסאת 512 של HD3850 או HD3870, יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם מדובר בכך שהמעבד עלול להוות צוואר בקבוק לעומת הכרטיס? מעבד שלא יותן לכרטיס לבטא את יכולותיו? יש לי פנטיום D820. האם זה אומר שלי בכלל לא כדאי לקנות את 8800GT(אני מתכוון לגרסאת ה-256)? האם לא נכון לומר שגם במערכת שלי ה-8800GT עדיין יהיה עדיף על פני HD3850?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 600 שקל שיתחבר לטלוויזיה (CRT) . שהצפייה תהיה כמה שיותר חלקה . מפרט: E6300 1.8 P5B Asus 2gb ram
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs: