עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי 8800GT של BFG. נדהמתי לגלות תחת ויסטה שלא ניתן לעבוד איתו ב-clone בשתי רזולוציות שונות על מסך וטלויזיה (זה תמיד עבד לי עם כרטיסי nvidia), ושחסרה ההגדרה של Full Screen Video בפאנל ההגדרות של הכרטיס. אחרי חיפושים באינטרנט גיליתי שלדרייברים של הכרטיסים האלה חסרות המון פונקציות בויסטה, אז התקנתי Xp כדי לבדוק אותו שם. ב-XP אני כן מצליח לראות שתי רזולוציות שונות ב-clone, אבל עדיין לא full screen video על המסך המשני. השתמשתי ב-patch לרג'יסטרי שמאפשר להציג את ה-control panel הישן של nvidia, ושם האופציה הזאת קיימת אבל פשוט לא עושה כלום. אחד השימושים העיקריים שלי במחשב הוא צפיה בסרטים, ואם אני אצטרך לעבוד ב-dual view וכל פעם לגרור את החלון של ה-med…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by amit71,

לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. שלום חבר'ה, פירמטתי את המחשב , התקנתי את הדריוור החדש של Ati ו NetFrameWorks3 אך כשאני מנסה להפעיל את לוח הבקרה של הקטליסט אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בתמונה המצורפת ... יש לכם פתרון ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by summer,

שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  6. 169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by laufgas,

יש לי גרסת AGP של ה-6800 GT ורציתי לדעת אם ואיך (יש לי תוכנת לכידה) אפשר להקליט מהטלויזיה למחשב. אני מצליח רק לשלוח תמונה לטלויזיה מהמחשב ולא אל המחשב. תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  10. אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  11. Started by hazi_s,

שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. שלום, ברצוני להרכיב מפרט לעריכת וידאו הכולל לכידת שידורי טלויזיה. 3 שאלות לי: 1. האם אפשר לכלול את שתי האפשרויות בכרטיס אחד? 2. איזה כרטיס מומלץ לצורך יישום שכזה (תקציב: 500-700 ש"ח). 3. אם אי אפשר - יש ברשותי כרטיס טלויזיה ישן של Avermedia - איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות אם אעשה שימוש בשניהם? המחשב החדש יהיה מבוסס אינטל בעל ליבה-כפולה (E6300). תודה,

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  13. Started by weissby,

האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by bigwave,

תקציב עד 1500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by ofer40,

היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by HaVoC_850,

היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by b_r0cK,

אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  22. עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  23. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by FPSbanana,

מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. AOC 32 מדגם L32W451 היא באה עם שנתיים אחריות. זמן תגובה 6.5MS קונטרסט 1:1200 ברייטנס 500cd/m² רזולוציה 1366X768 ו16.7M צבעים זווית צפיה 176 מעלות כולל טיונר מובנה כולל חיבור HDMI HIGH DEFINITION TUNER ,SVIDEO ,2 SCART, CVBS ועוד... PIP - תמונה בתוך תמונה העלות שלה היא 3600 אין לי תקציב גדול ולפי המפרט היא לא רעה בכלל השימושים העיקריים יהיו XBOX360 ו סרטים מהמחשב +DVD יש לי הוט דיגיטל אבל אני בקושי רואה אותו.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים