עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by X7-007,

MANTLE Support Fame Pacing Support http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/AMD-Catalyst-141-Beta-Driver-Brings-Mantle-Support-Frame-Pacing-Phase-2-HSA נייחים וניידים לינק רשמי http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx מומלץ לבדוק את המשחק http://store.steampowered.com/app/267130/ Star Swarm עם הדרייבר הזה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  3. נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש

4. הורדתי את הדרייברים של פורסוויר 71.24, והביצועים השתפרו מאוד במשחקים כמו פאר קריי, דום3 וכד'. אבל מנגד ישנה בעיה: כשאני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש איך שאני מגיע לתפריט ההתחלה כל המסך לבן. ניסיתי את הדרייברים היותר חדשים (71.40), אבל הבעיה ממשיכה. מה ניתן לעשות, מבלי לחזור לדרייברים הישנים שהורידו לי את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by Omry,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by fatNjazzy,

היי יש לי כרטיס מסך עם VIVO ואני לא מוצא תכנה לצפייה, כל התכנות שמצאתי הן מיועדות להקלטה. בצפייה יש מסך קטן מאד. אי אפשר להגדיל, להקטין לשלוט באיכות וכו'. אני צריך תכנה שמתרכזת בצפייה ולא בהקלטה. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by Rafael2012,

שלום, אני משדרג את המחשב שלי שמבוסס על Pentium D ועל 945G chipset (עד עכשיו התבססתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם) אני מעונין בכרטיס מסך שיתמוך במסך 23" ובמשחקים בסיסים (לכל היותר פיפא) ובפוטושופ משהו פשוט יחסית ורצוי מאד קירור פסיבי אשמח לעזרה תודה רפי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Shbd,

בסופו של דבר אף אחד לא עזר לי כאן עם ה- VIVO וגיליתי שהוא עובד רק עם דריברים שאני מקבל בדיסק המקורי שהם 4.10 אם אני לא טועה. בדריברים החדשים 5.3 ו- 5.4 ניסיתי וראיתי רק מסך שחור. אם מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה? למה אני לא רוצה להשתמש כל החיים שלי עם הדריברים האלו.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! ??? :-[ :-\ :'(

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by DenverTLD,

מה עדיף? Palit X800GTO שאפשר להפוך אותו ל-X850XTPE או GeForce 6800GS? -ה-X800GTO עולה 830 ש"ח -ה-6800GS מתחיל בארץ ב-1,200 ש"ח לפחות, למרות שראיתי שיש אותו בגולדטופ ב-850 וזה נראה קצת מחשיד. בסביבות ה-1,00 ש"ח יש כרטיס מומלץ יותר ל-AGP? מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Swed,

יש לי 3DMARDK06 ואני מקבל תוצאה מאוד נמוכה עם המחשב שלי... אין לי שמץ למה.. התוצאה שקיבלתי היא 10500... עם ה8800GT שהיה לי לפניו קיבלתי יותר ! LOL למה זה ? ודרך אגב הפילטרים היו על 2 !

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

18. אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. מתכננים לרכוש דגם GeForce GTX 1070 או GeForce GTX 1060 בתקופה הקרובה? יתכן כי תהיו זכאים לקבל קוד להפעלת הלהיט הטרי מבית קאפקום לכתבה

20. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....

23. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

24. יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. שלום שלום התקנתי דריברים של אומגה ל RADEON 9800PRO שלי ואני עובד עם שני מסכים בסבבה. הבעיה שאני רוצה לראות עכשיו בטלוויזה - סרט - ואני לא מוצא איך להעביר את אחד המסכים לטלוויזה... עזרה PLEASE!!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.