עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by justblack,

שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by kfirb,

מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. [glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by odedar,

שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. אני רוצה לקנות אותו האם כדאי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. של EVGA.. הנה תמונות ובמאמץ הכרטיס הוא 89 זה טוב ? והGPU AMBIENT 67 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. שלום, רציתי לוודא לפני שאני קונה את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 רציתי לדעת אם למישהו יש אותו בפורום והאם הוא מרוצה... אשמח לקבל ביקורות מאתרים בחו"ל,השוואות לכרטיסים אחרים של GeForCe וכו'... ד"א... מה ההגדרות של הכרטיס הנ"ל??? אני מתכוון למהירויות שלו... תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by avihai007,

שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by avidan28,

טוב זה סופי ה 6200 הרס לי את המסך עם הכיבויים התכופיים שלו לפי המצביי רוח..(כן יש תופעה כזו מעצבנת.... :pissed: פשוט מדי פעם היה מכבה ללא שום קשר למערכת הפעלה את המסך ומדליק אותו אחרי כמה דקות)... ואני לא רוצה LCD.כמה שווה להשקיע תיקון??.אני מאד אוהב את ה LG ויש לי אותו כבר כמה שנים טובות.היה ריח שרוף בפעם האחרונה שהוא עבד.. והכפתור הדלקה הבהב בירוק כמו רמזור.ועכשיו שחיברתי אותו למחשב השני שלי הוא לא נדלק בכלל.אני לוקח אותו לבדיקה ותיקון. יותר מאוחר אני חוזר.. מקווה שיהיה לכם דעות.תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by rasta22,

שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by hag911,

נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by kamal_,

האם Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory יצליח להריץ משחקים בינוניים ומטה עם מעבד חזק וזכרון פנימי 2GB ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by X-Style,

בגלל שהתקציב שלי לא כל כך גדול, נראה לי שאני אלך על ה8800GT של palit שהוא הכי זול. השאלה היא, האם יש הבדל בין ה8800GT שלהם או בין ה8800GT של ASUS למשל? האם יהיה שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות את הכרטיס מחברה יותר אמינה? או שזה סתם שטויות?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by אור כהן,

שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by eliemail,

שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by assafbes,

שלום החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי של ATI ב-GF4 440 X8 משומש (כי היתי צריך את היציעה לטלביזיה). לאחר שאני מחבר את הכרטיס המחשב עולה (עם XP או לינוקס), לאחר כמה זמן הוא קורס (כאילו נחבה). אם אני מעדקן את הדריברים התופעה חוזרת בקצב מהיר יותר. אני משתמש במחשב P4 ישן 256MB RAM 1500 מגהרץ. אם אני מחזיר את הכרטיס הישן הכל בשדר, מה יחולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by MentalisT,

שלום =] בשעה טובה הזמנתי לי את הX1650XT וגם עוד זיכרון. מSKYPC. עכשיו שאלתי היא כזאת. האם הכרטיס מצריך חיבור חשמל מהספק כוח? :s05: אם כן. איזה סוג חיבור צריך? זה הכרטיס המדובר: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=GV262 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.