כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע את המערכת הנוכחית (מערכת מספר 1 בצד ) הכרטיס HD6950 לא עבר העלאת מתחים אלה רק תדרים אני חושב בעתיד אולי לקנות HD 6990 אחרי שהמחיר שלא ירד אל העם כמו שהיה עם ה 5890 וככה אני יוכל להוסיף ביצועים (פי 3 יותר ביצועים כמעט ) מבלי לזרוק את הכרטיס הישן לפח . . . בנתיים זה בגד מחשבה לעתיד ולא יותר מזה קראתי ש HD 6990 צורך 415W כשהוא בשעונים 880@1375 האם הספק שיש לי (קרוסר 750W) יוכל להספיק ל HD6990 בשעונים 880@1375 + HD 6950(מוד ל 6970) בשעונים 940@1375 + כול המערכת ... לדעתי זה נראה לי קצת שאפתני מידי וגבולי מאוד בהתחשבות שיש פה 3 GPUים ... אבל בכול זאת אני רוצה לדעת ;D תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בזמן שהATY TRAY TOOLS פתוחה אי אפשר להפעיל שום משחק... אני פשוט פותח את המשחק ותוך רגע הוא לא מגיב. איך שאני סוגר את התוכנה המשחקים עולים רגיל=\ (HD5770)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יתחבר לממיר של HOT לגבי מחיר - נגיד 200-300 יתחב למחשב בעל מסך "LCD 19
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תודה =]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום, באפשרותי לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים באותו מחיר בדיוק: MSI GTX 660Ti 2GB OC - לא power edition Gigabyte GTX 660Ti 2GB Windforce2 האם יש הבדל בביצועים של הכרטיסים? זה משנה איזה כרטיס אבחר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה הרזולוציה שיראו בה הכי טוב בעיקר סרטים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לקבל חוות דעת לגבי כרטיס מסך עד 2500 ש"ח. השימוש של המחשב הינו פוטושופ Corel אינדזיין וכדומה. מבחינת החומרה של המחשב לא קיים צאוור בקבוק (מפרט ב 7000K). השאלה היא האם המחשב ינצל את העוצמה של הכרטיס בתוכנות הנ"ל, או שאין הבדל בתוכנות הנ"ל בין כרטיס ב 1000 ש"ח ל 2500 ש"ח? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה. נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך : הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר). השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שקלתי לשדרג לווינדוס 10, שדרגתי ואכן מיקרוסופט עשו שיפורים ענקיים מהפעם האחרונה שטיילתי בה כשהדגש הגדול הוא סוף סוף הדרייברים מלפני שנתיים כן עובדים בה השיפור שחוויתי גרם לי לחשוב אולי אני מפספס משהו ואולי כדאי לשקול חזרה למערכת הפעלה שנטשתי לפני הרבה זמן ווינדוס 7 אז ככה CineBench: WIN7 14.12 - 91FPS 18.6.1 - 89FPS WIN8.1 14.12 - 83FPS 17.7.1 - 74FPS WIN10 18.6.1 - 84FPS גם ב3DMARK היו קפיצות של בין 200 ל-500 נקודות יותר מאוחר אני אפרסם אותם מסודר הכל עם התקנה נקייה, מערכות עדכניות ובפלטפורמת ה64BIT טוויקים, דרייברים עדכניים וממוצע של 3 בדיקות כל הפעלה מחדש נבדק תחת I7 2600K\7970GHZ עושה רושם שAMD עושה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה צריך היום בשביל משחקי תלת מימד וסרטי תלת מימד ? כרטיס מסך, מסך יעודי , משקפיים? או שהכל יחד? איזה טכנולוגיות קיימות? מה ההבדל בין משקפיי אדום כחול לאלה של הקולנוע? מה לגבי מקרן תלת מימד? אני יודע שזה הרבה שאלות , אשמח למידע ולינקים למאמרים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים, הם של אותה חברה ועם אותו קירור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 - זה הVALUE PACK ראיתי שהמליצו עליו פה . מה גם שהוא נראה קצר יותר מהכרטיס השני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 - לעומת הכרטיס הזה בעל אותו קירור אבל נראה גדול יותר וגם עולה יותר. תודה רבה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס חדש, והורדתי את הדרייבר + ה Catalyst והתקנתי, זה הדרייבר: 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 אחרי ההתקנה הכרטיס זוהה והכל פעל בסדר, אבל כשאני מנסה להכנס ל Catalyst הוא נותן טעינה של שניה (רואים שעון חול) ושום דבר לא עולה. ניסיתי להתקין פעמיים ונראה כאילו הדרייבר לא מתקין את ה Catalyst. יכול להיות שהדרייבר לא מתאים? ואם כן, מישהו יכול להביא אחד שכן מתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט המדובר הוא : p4 2.8 p4p800 asus 1GB וכרטיס מסך : sapphire X1550 512MB (AGP) ברגע שאני מחבר משהו ליציאת ה- DVI של הכרטיס מסך היא פשוט לא עובדת. פעם חיברתי את הכרטיס מסך הישן עם המתאם שבא בקופסא ל- DVI וזה לא עבד. עכשיו חיברתי את המסך החדש שקניתי (T220) ודרך ה- DVI הוא לא עובד אלא אך ורק בחיבור VGA ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן חברה! מישהו מכיר אולי תכנת capture שמכילה טיימר? בנוסף, משהו אולי יודע איך אפשר למנוע מהרעידות הקיימות תוך כדי הקלטה למחשב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-