כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך כולל את השם XP בתוכו למשל ga-7vrXP athlon-XP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
בגלל שאני ואחי כל הזמן רבים אז ההורים קנו מחשב אחד לי וחודשיים אחרי קנו גם לאחי. זה המחשב של אחי.... AMD 1.8 256MB DDR266 LeadTek GeForce 4 MX440 לעומת זאת לי יש Pentium 4 2.0G 512MB DDR33 Leadtek GeForce 4 Ti4400 אחי מריץ כל משחק שאני מריץ על רזולוציה של 1024X786 בשקט... ברור שאני מריץ משחקים על רזולוציות יותר גבוהות ...אבל לפי ההבדלים שאני רואה ההפרש במחיר עצום מדי כדי שיהיה שווה את ההבדל. מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להקיע על כרטיס מסך שהוא יותר מ Ti4200 ! פשוט לא שווה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מי יותר טוב ??? אני מיצטער אבל אני עדיין לא הבנתי מי עדיף GF 4 4200 SUMA SE 64 MB או LEADTEK 64 MB??? אני מדבר על איכות הפילטרים וגם דיי על OC אני אוסיף כמה שרק אפשר אבל בלי להוציא עוד כסף ! ודרך הגב בעוד שנה יהיה הבדל בין ביצועי כ.מסך עים 64MB DDR לבין 128 MB DDR? ושוב תודה
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!! נ.ב אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO! אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב. עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה! בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצל ובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים. אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים: http://planet.nana…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס ג'יפורס היום ואני לא בטוח איזה. יש לי 750 שקל ואני רוצה כרטיס שישמש אותי למשחקים ואני לא חייב ממש טוב כי אני לא משחק כל כך הרבה. רוב השימוש הוא ליומיומי אבל אם יהיה משחק טוב אז אני רוצה שייראו פצצה. זה בעיקר בשביל GTA3, ספיידרמן וכו' ובבקשה אל תגידו לי תוסיף ככה וככה כסף ותקנה משהו יותר טוב כי ממש אין לי כסף לזה. ומי שנותן לי כמה כרטיסים אז שיגיד לי מה הוא מעדיף ומה ההבדל העיקרי ביניהם תודה רבה לכולם ונתראה בשמחות
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-