עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rantri,

מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Dvich,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=16&page=3013 הרבה כרטיסים, אין תוצאות OC או רמת רעש.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTS 250 ואני צריך מתאם MOLEX מהספק שלי ל6 פינים בשביל לחבר לכרטיס מסך... אז השאלה היא: מה ההבדל בין שני ה מתאים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~HLC-4M2E-15~109~0.htm לבין http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1466 למה הראשון עולה 78 שקל ושני רק 16 שקל..? ואם מספיק לי מולקס אחד או שאני חייב 2 מולקסים בשביל הכרטיס מסך שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roi503,

לפני כמה שבועות פרמטתי תמחשב ואין לי כרגע תדרייברים לכרטיס טלווזיה שלי: SAA7130 TV CARD-VIDEO CAPTURE של חברת INTEX אודה לכל מי שיכול למצוא לי את הדרייבר המתאים.. תודה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by hen-le,

קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. חברי הפורום היקרים ברשותי מחשב בן שבע שנים, ולאור רצוני לרכוש מסך LCD , חשבתי לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח עם יציאת ב DVI. האם מישהו מכיר כרטיסי מסך שתומכים בתקן AGP הישן AGP 2.0 במהירות של X4 עם מתח של 3.3V או 1.5V. תודה מראש למגיבים בדקתי בזאפ כרטיסים שונים, עיינתי בחוברות ההדרכה של היצרנים השונים : spaekle. asus. gainward, ולא מצאתי כרטיסי מסך עם צ'יפ של חברץ NVIDIA מסוג fx6200, fx5700 או fx5500 התומכים בתקן הישן , אלא רק בתקן AGP 3.0

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. לאיזה כרטיס מבית nvidia משתווה כרטיס amd rx590,והעם הוא משתלם? באילו הגדרות יהיה אפשר לשחק משחקים בסגנון bfv ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Impreza,

יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה

11. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by nim901,

מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה

15. כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אז מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by itayze,

לאחר המלצה של אנטי וירוס הורדתי את הדרייבריים ואני חייב להודות : NVIDIA has dont it again . הנה התמונה של ה 3dmark זה בלי o/c לכ.מסך עד שאני אקנה מאורר וערכת קירור לכ.מסך הנה הcompare url : http://service.madonion.com/compare?2k1=4309562 הלוח הוא : epox 4g4a+ 1.6@2.56 crossiar 256mb ddr 3000 Msi Gf 4 Ti 4400

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  18. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, התבקשתי ע"י חבר לברר על אופציות למסך LCD איכותי 19" (אפשרי גם גדול יותר) לשימוש גיימר. המגבלה היא עד 2000 ש"ח. ממתין להמלצות ותודה מראש! DKRJVI

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by weissby,

האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. hay guys האם סוג ומהירות כרטיס המסך משפיעים על קידוד ל-divx האם יש תמיכה ברמת החומרה של כרטיסי המסך החדשים בדחיסת וידיאו בפורמט xvid mpeg4 או שאין שום הבדל בין ati ו-nvidia היות והעומס מוטל ממילא על המעבד וכרטיס הטלוויזיה from ati site: Cutting Edge Video Technology RADEON® X800 graphics technology gives you more than just a great gaming experience. It also has sophisticated video processing, filtering and acceleration features that make multimedia applications more efficient, inspiring and fun. With VIDEOSHADER HD, RADEON® X800 graphics technology takes advantage of its advanced shader processing engine for user programmable video effects, video quality enhancement, an…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by fatalico,

מחפש כרטיס מסך בתקציב של 800 שקל. כיום מחזיק ב ס800GT של POWORCOLOR והוא לא מספק אותי. מבקש השוואה ביניהם מבחינת ביצועים אם יש. העין נמשכה ל8600GTS, האם הוא אכן הטוב ביותר לתקציב?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. כפי שרשום בנושא: כמה נקודות ה" PINE xfx 6800 128MB DVI,TV" צריך לקבל ב 3DMark05 ? תגידו לי פחות או יותר... תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by lipa,

שאני נכנס ללוח הבקרה ולמערכת אני מקבל את כל החומרה שיש לי ,ליד כל פריט יש סימן + שאני נכנס ל+ של הכרטיס מסך הוא מראה לי שיש לי שניים ,אחד ראשי והשני משני , שניהם זהים האם זה בסדר ,גם אצלכם זה כך ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=542

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.