עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rob Halford,

http://www.warp2search.net/

2. Started by God4U2,

OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Vortex,

אני מתלבט בין 23.11 ו29.42

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  5. המחשב שנמצא ברשותי עכשיו הוא PIII 667MHZ 256SDRAM בקיצור לא מחשב חזק. מלפני כמה ימים הכרטיס מסך נשרף. ועכשיו צריך לקנות אחד חדש. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי כי אני אחליף אותו בקרוב ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס הכי משתלם לי לקנות הכרטיס מיועד לקצת משחקים, בקשר לתקציב שלא יעבור את ה-600 ש"ח (אני יודע שאין הרבה מבחר). חשבתי על הריידון 9000 פרו, מה אתם אומרים ? ומה המחיר שלו ? למחשב הבא שלי(בקרוב מאוד) אני מתכוון לקנות S/U/M/A Geforce 4 TI4200 128MB vivo

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dino,

הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by itay.h.,

יש לי gf 3 ti 200 ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הגראפיקה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 3db,

ובדצמבר כבר על המדפים בארה"ב http://www.theinquirer.net/?article=5610 עכשיו זה כרטיס ששווה לחכות לו.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  11. Started by X - DreaM,

למישהוא יש כרטיס של GIGABYTE RADEON 9000 PRO? אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT יש שני חיבורים ביציאה S-VIDEO ו-AV חיברתי את ה-AV לטלויזיה אבל אני לא מצליח לראות בטלויזיה (צריך לציין שהחלפתי VOODOO 3 ובו זה עבד)

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  12. שעובד בPCI עד 350 שקל ???

13. שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mic,

??

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by ravid,

צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  16. Started by NetSpider,

יאללה תתחילו להוריד ... Download nVidia Detonator 40.71 9x Download nVidia Detonator 40.71 w2k/XP

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Or ei,

המסך החדש שלי :veryangry: מתחיל לרועד יעני הצדדיים רועדים :errr: :errr: :errr: יש דרך לסדר את זה?! ואין שופ פלאפון לייד .....

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

20. Started by idanpc,

נא לפרט את סוג הכרטיס רזולוציה וכו זכרון,מעבד אני קיבלתי: עוד מעט יהיה לי RADEON 9000 VOODOO 3 3000 :2214 מעבד: amd 1700XP זכרון: ddr 128 רזולוציה: 1024X768

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. יש לי P III 800, 128MB SDR,יהיה לי GF 4 4200 128 DDR LEADTEAK,העים זה יפעל על1000 * 700 בHIGH DEATEL ??? בלי לקרטע ומעל 25 FPS

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by asili,

לי יש ביוס 7.008 אשמח לדעת מה יש לכם וכמה קיבלתם ב3DMARK2001SE

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by avigdo,

מציעים לי לבחור בין 2 כרטיס מסך באותה עלות: ABIT GFORCE 3 128MB TI200 ABIT Gforce 4 MX460 64MB DDR DVI TVOUT השימושים יהיו עריכת וידיאו (חובבן) ומשחקים (לא מן המסובכים). הכרטיס ישתלב בפנטיום 4. מה עדיף ולמה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים