עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המפרט שהיה לי: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne DDR3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W שודרג לוח ל Z170 ומעבד I5 7500 עד עכשיו היה ברור שהמעבד הקודם היווה צוואר בקבוק לכרטיס. האם עכשיו זה הפוך? אני משחק Just Cause 3 ומקבל 8-20 FPS בהגדרות בינוניות. האם העניין בכרטיס?

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by sanchouz,

שלום חבר שלי נוסע לארצות הברית בעוד שבוע אז החלטתי לנצל את המצב ולבקש ממנו לקנות לי משם כרטיס מסך חדש אני מתלבת בין 570gtx vs 6950hd 570 יותר יקר ב45 $ בערך . הקטע שאחרי שראיתי שאפשר להפוח 6950 ל6970 בלי בעיה אז אני עוד יותר בבלבלות למי יהיו ביצועים יותר טובים? , האם הספק שלי יסחוב את הכרטיסים האלה? ואיך כדי לקנות - להזמין מEBAY לכתובת בארצות הברית שחבר שלי יהיה שם שבועים, או שיותר בטוח שילך לBESTBUY ויקנה משם במקום???? יש שם בכלל עוד רשתות כמו BESTBUY? נו כמו שאצלנו יש KSP ? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק אתרים שאפשר להזמין משם שיביאו את הכרטיס עד הבית, אבל איאפשר לבוא ולקנות את הכרטיס בסניף..... ??? ??? ???

• 28 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by oppxp,

מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה ואם אפשר האם זה retail או oem

8. Started by Satlan,

מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by viper_sb,

שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by asmon,

אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. .... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by dvirl1,

שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?

13. Started by tulz,

מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לינק יתקבל בשמחה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב מבוסס מעבד I7 8600 ׁ ( בקיצור מעבד דור 8 ) ולחסוך ברכישת כרטיס מסך מיותר ( מחשב ללא כרטיס מסך ). אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר למחשב 2 מסכים ? והאם יש בלוח האם 2 יציאות HDMI ל2 המסכים ? תודה

16. האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dan9,

האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by orel176,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכרטיס הנ"ל?

19. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך שכזה שיש לו גם חיבור DVI וגם VGA

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  20. ראיתי פה כמה המלצות על הכרטיס הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ורציתי לשאול האם הרכטיס הזה הוא 8צינורות עיבוד ו256ביט כי אני שמעתי שזה עם 4 צינורות ו128 ביט יש מישו שקנה משם ויכול להוכיח שזה אם 256ביט ו8 צינורות עיבוד?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tgen,

שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by shlomoreuven,

באתר הנ"ל http://www.techspot.com/products/graphics-cards/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2gb-128-bit-gddr5.86744/ אפשר למצוא הרבה מידע על ביצועים, הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-bit GDDR5 נראה מבטיח למדי, שמתי לב שאייבורי מוכרים אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 יש לי ספק חדש של זלמן 500W- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9585 קודם כל אשמח לשמוע את חוות דתעכם על הכרטיס, והאם צריכה להיות לי בעיה עם הספק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tomer2004,

מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים