כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב מבוסס מעבד I7 8600 ׁ ( בקיצור מעבד דור 8 ) ולחסוך ברכישת כרטיס מסך מיותר ( מחשב ללא כרטיס מסך ). אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר למחשב 2 מסכים ? והאם יש בלוח האם 2 יציאות HDMI ל2 המסכים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כבר לא מוכרים אותו ? מכיוון שלא שמעתי עליו הרבה זמן. איך הוא בהשוואה לכרטיסים היום?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מעבד q6600 היה צואר בקבוק ל470gtx?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך שכזה שיש לו גם חיבור DVI וגם VGA
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה המלצות על הכרטיס הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ורציתי לשאול האם הרכטיס הזה הוא 8צינורות עיבוד ו256ביט כי אני שמעתי שזה עם 4 צינורות ו128 ביט יש מישו שקנה משם ויכול להוכיח שזה אם 256ביט ו8 צינורות עיבוד?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
באתר הנ"ל http://www.techspot.com/products/graphics-cards/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2gb-128-bit-gddr5.86744/ אפשר למצוא הרבה מידע על ביצועים, הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-bit GDDR5 נראה מבטיח למדי, שמתי לב שאייבורי מוכרים אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 יש לי ספק חדש של זלמן 500W- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9585 קודם כל אשמח לשמוע את חוות דתעכם על הכרטיס, והאם צריכה להיות לי בעיה עם הספק?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ניסגר עם הכאטיס הזה ? כל פעם משנים את הכרטיס למשהו אחר.. אני צריך לדעת איזה גירסה זאת ? - .. ועכשיו הוסיפו את המילה - LITE .. למה הכוונה? : .. ואם המהירויות של השעונים נכונות כמו בגירסה הרגילה שיש במקומות אחרים... Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Lite Retail / Bulk+Accessories ¤1,379.99
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub). ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..! עומר שקדי.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי, קניתי MSI GeforceFX 6200 128TD, ומסתבר שהליבה שלו היא ה NV43 A4. Riva Tuner לא פותח כלום. האם יש דרך כלשהי להפעיל את ארבעת הצינורות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
תראו בהתחלה אני חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 800gto2 של ספייר שעולה 1500 שקל עכשיו אני מחפש גם לקנות כרטיס טלוויזיה ובאחד האשכולות כאן ראיתי שיש כרטיס vivo שהוא כאילו גם כרטיס טלוויזיה....אבל הוא gto תראו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4182 וזה הgto2 של ספייר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עכשיו תראו תמחירים ואני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ואם הוא שווה את ההפרש ביניהם ובשורה התחתונה מה עדיף לי לקנות את הgto vivo או את הgto2 ועוד איזה כרטיס טלוויזיה אחר..? תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , יש לי לפטופ asus n750jk , בגדול מאוד מרוצה ממנו , הוא נותן עבודה ומספיק לשימושים שלי. השימושים: תיכנות , עבודה משרדית , ומשחקים! מפרט הלפטופ: i7 4700hq , 16gb ram , ssd 840 evo 250gb, 1tb 7200 כרטיס מסך שכרגע מוטבע : 850 gtx , שעד כה עבד לא רע וכרגע מתחיל לקרטע. לא בא לי לקנות מחשב חדש נייד עם 1070 כי זה מגיע למחיר אסטרונומי , ונייח יותר זול וחזק אבל עדיין השקעה של איזור ה5000 + ועדיין נייח. לכן היות ואני מרוצה מביצועי המחשב חוץ ממשחקים , חשבתי על האופציה אם זה אפשרי לכרטיס מסך חיצוני, ראיתי את: GIGABYTE AORUS GeForce GTX 1080 Gaming Box https://www.ebay.com/itm/GIGABYTE-AORUS-GeForce-GTX-1080-Gaming-Box-eGPU-Graphics…
-
- 6 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום חברה ותודה שנכנסתם לפה, המערכת שלי: P35-DS3R E4400 @ 3.0 2 * 1gb 800mhz pqi turbo ocz stealthxtream 600w ... ברצוני לקחת כרטיס בסביבות ה 700 + ש"ח שיתאים לי למשחקים ברזולוצייה אופטימלית של מסך 22" לא בהגדרות סופר דופר. משחקים לדוגמא כמו Bioshock, CSS, Medal Of Honor, Carbon, Doom, Fear, Half Life ומשחקי shooter בסגנון הזה... האם הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חלק ב22" לא בהגדרות הכי גבוהות? או שיש פתרון יותר נחמד בטווח מחירים הזה? כן מתוכנן OC. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-