עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. "17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by idanpc,

innoVISION gf-4 mx440 קיבלתי 1900 נקודות 1024X768 32BIT זה נראה לכם הגיוני,עם הודו שלי כיבלתי יותר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

המערכת שלי היא Operating System Microsoft Windows XPDirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. CPU Intel Pentium 4 2020 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 Ti 4200 NVIDIA GeForce4 Ti 4200 Driver Version 6.13.10.4071 Video Memory 128 MB הציון שקיבלתי הוא 9956. השאלה שלי היא האם זה ציון מתאים ? כי באותו ציון ראיתי אנשים עם 4600 ווינדואז 98 אנשים עם רדאון 8500 וAMD 1600 (במהירות הזאת לא ה1600+) ככה שאני מאוד מבולבל מכל הסדר שיש בתוצאות (התוצאות והבדיקות הם על הבנצ'מרק הבסיסי והדרייברים הכי חדשים) Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled -Buffer Depth 24bit Frame BufferRend…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  5. Started by shibby15,

אני כנראה מקבל מסך שלהם ורציתי לדעת איך החברה והמסכים שלה באופן כללי דרך אגב מסך 17" ואני דיי בטוח שהדגם הוא MCM 173V

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idanpc,

איפה יש?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Bug2000,

אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by avigdo,

שלום, למי ידוע היכן יש תצוגה מכובדת של מסכי LCD בחנות פיזית באיזור המרכז והשרון? חוץ מאופיס דיפו. :

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Dr-XP,

את הכרטיס הנ"ל קניתי לפני כמה חודשים אז הוא היה כזה דפוק, ויובל אמר לי שזה בגלל המעבד הוא אמר גם שכאשר יצאו משחקים חדשים וכבדים, הכרטיס יפעל טוב עכשיו יצאו כמה משחקים חדשים וכבדים, ואצלי הם פועלים לאט ברזולוציה של 800 על 600 (אנריל, bf1942) אני חושש שקיבלתי כרטיס מהסדרה הפגומה, כי גם תוצאת 3dmark היא 4200.. שזה מאוד לא טוב לכרטיס כמו שלי אני התוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4630375 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  12. וגם נתונים לגבי מהירות זכרונות וליבה של שניהם (של הג'י פורס יש באתר אני יודע...) אני מתלבט בין שניהם ואמרו לי שהריידון יותר טוב מהג'י פורס בביצועים אבל אני עוד לא יודע בוודאות אז תעזרו לי למצוא תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי, שכולל את הGIGABYTE RADEON 9700! אני מציע לכל מי שרוצה לראות איכות תמונה,מס' פריימים, דרייברים לכל משחק או תוכנת BENCHMARK לבקש ואני יעלה תמונות או תוצאות לפי הצורך אז מי שזה מעניין אותו שרק יגיד!

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by shy26,

I need info if any 1 know about that card ,and about creative as display card company is it good ? are they going to stop make display card ? or drivers 4 those cards?is any 1 saw any Review about this card?? thanks shy

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by dw,

מבקש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל כולל TV OUT.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by beber,

שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי Gf 4 ti 4200 של לדטק,ואני משדרג את המחשב, עכשיו זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך הנ"ל ללוח-אם התומך ב agpX8?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by fire15,

חברה קיבלתי את ה-Radeon 9700 Pro של HERCULES כרטיס פצצה!!! חבל על הזמן!!

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. Started by mic,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by imac,

בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מרגיש שהעיניים שלי שורפות וכואבות בצורה מורגשת מאוד אחרי זמן עבודה קצר במחשב המשני שלי, יש בו מסך LCD של Daewoo ,דגם L500B1 וכרטיס מסך Riva TNT2 Model 64 של Pine,מה יכולה להיות הסיבה לכך? ועוד משהו,אחרי ישיבה ממושכת מול המסך הראיה שלי פשוט לא בפוקוס ולוקח לה זמן מסוים לחזור לצלילות ולחדות הרגילה שלה,אבל אני מרגיש שלאט לאט אני מאבד את הפוקוס לזמן ממושך יותר ויותר. כמו כן המסך מציג כל דבר שהוא דו-מימד במין "זיגוג" שכזה,זאת אומרת הוא מציג טקסט ומעליו עוד פעם בצורה חלושה מאוד חצי ממנו. שוב מה יכולה להיות הסיבה? הכרטיס הקברי? או המסך?(שאמור להיות די איכותי)... בתודה...

22. Started by mic,

יש לי XP וGEFORCE 4 הורדתי את הגירסא החדשה של 40 של NVIDIA הורדתי של XP אני בטוח... במאה אחוז! עכשיו שהתקנתי צצה הודעה שזה ממליץ להפסיק את ההתקנה מיד. זה לא גרם לי לבעיות עם גירסאות קודמות כמו 30 אז עשיתי עצור אבל זה עדיין התחיל להשתגע התחיל לא לזהות חומרות וכאלה, של המסך והכול. האם זה בגלל שהגירסא היא בבטה? או בעיה במחשב שלי? מישהו הוריד את הדרייברים החדשים?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by dino,

אני רואה מדי פעם, כאן באתר אנשים שקנו את הרדאון 9700. הם קנו אותו עם מחשב חדש, אבל מה זה שווה שהם קנו אותו ושמו איתו: ATHLON XP 1800 זיכרונות DDR 266MHZ לוח 7vrxp עם כבר קונים מחשב אז משקיעים בכל החלקים, אבל למה לקנות רדאון 9700 ולזלזל בשאר החלקים? זה לא שווה, נכון?

• 60 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by jackass,

באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kian,

האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים