עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TimoTy,

אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. יש למשהו אולי מוסג אחרי שנה כמעט מאז שיש לי את הכרטיס איך מתקנים את ה aa של הכרטיס x1950p ? שגרם לי להתבעס על הכרטיס שבכלל קניתי אותו.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by epichorus,

איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by 78uuuu,

אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by ronik56,

מבצע על הדגם של ג'יגהבייט ל-RX570 4GB ל-3 ימים ב-New egg במחיר של 150$ (אפשר לדאוג לא לשלם מס ולשלוח עם Shipo/Ushops ואז המחיר יהיה 175$ בערך): https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125966 אותו דגם באמאזון במחיר זהה, עם אפשרות למשלוח + מיסים של אמאזון עצמם, 190$, עם קאטץ' שהכרטיס לא זמין במלאי עד ה-7.10 (כלומר ישלח רק עוד שבוע וחצי): https://www.amazon.com/gp/product/B06Y3RT952/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DarkLloth,

http://www.firingsquad.com/hardware/sapphire_toxic_4850_dual_slot_review/default.asp

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים כבל S-VIDEO סופסוף בשביל לחבר את הטלויזיה בסלון למחשב שלי.. לראות סרטים וכאלה.. הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס, Catalyst Control Center 7.9 + WMD + AVIVO וכל מה שרק יכולתי. חיברתי את הכל ביחד, ואחרי טיפה סידור של הגדרות הצלחתי לראות את המחשב בטלויזיה. הבעיה היא כזאת. רואים ממש לא משהו. יש הפרעות + גלים כאלה שעולים בתמונה (כאילו קצב הריענון לא תואם - אבל אין לי איך לשנות אותו, הוא קבוע על 60Hz). הצבעים לא כאלה טובים, הבהירות כל הזמן עולה ויורדת, ובסך הכל איכות נמוכה. יש למישהו רעיון איך אני יכול לסדר את זה ? לשפר את האיכות / להיפתר מההפרעות / מהגלים בתמונה ? יש לציין שחיברתי את הלפטופ לטלווזיה בעזרת אותו כבל וראו דרכו מעולה. כך שכן, …

17. Started by ofirrjd,

היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. שבב אולטרה-חסכוני בארכיטקטורה שטרם נחשפה רשמית ותגי מחיר תחרותיים מאפיינים את הניסיון השאפתני ביותר עד כה ליצור אלטרנטיבה ל-Nintendo Switch בעולם ה-PCלכתבה

21. Started by bogyman,

טוב אז כך,המשקפיים מגעים עם מתאם מיוחד שמתחבר דרך כבל vga in לכרטיס מסך,ואז המסך מתחבר לvga out של המתאם,הורדתי דריוורים חדשים דרך האתר של nvidia והפעלית כמה משחקים להתרשמות ראשונית: בכמה משחקים\סרטים\תוכנות שבנויות עבור המשקפיים,יש הרגשה שאפשר לגעת בחפצים,רואים את כול המשחק ב3d פשוט אין מילים,כמובן שיש משחקים שלא כול כך מתאמים לזה אבל יש הגדרות בדריוור שמאפשרות להתאים את המשקפיים לכול משחק. אני יעלה תמונות בהמשך היום!!!!! לצערי בגלל מעבר למסך lcd אני שוקל אולי למכור את המשקפיים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך מובנה intel integrated. כרטיס המסך המובנה אמנם מראה תמונה כמו שצריך במסך מחשב רגיל אולם כאשר אני מחבר אותו עם כבל VGA למסך LCD (טלויזיה) אין אות. לכן, חיברתי כרטיס מסך של ג'יפורס 2 בחיבור AGP על הלוח-אם וחיברתי אליו את ה-VGA של ה-LCD ואכן רואים תמונה ב-LCD. חיברתי במקביל גם את ה-VGA של המסך מחשב הרגיל לחיבור של הכרטיס המובנה אך כעת לא רואים בו תמונה! מישהו יודע מהו מקור הבעייה? התקנתי את הדרייבר של הג'יפורס ניסיתי לשחק קצת במאפיינים אך ללא הועיל. יש לציין כי אני מחבר את הכרטיס המובנה למסך המחשב הרגיל דרך סויץ' מסכים... (האם יש קשר בין הסויץ' לזה שלא רואים תמונה?)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by benicohe,

שלום לכולם , קראתי ב-FAQ על שני המונחים האלה ולא כל כך הבנתי מה הם אומרים? אלה שמות של רכיבים חומרתיים או תוכנתיים שמוגדרים על הכרטיסים? איפה נכנס הנושא של ה-DIRECTX לתמונה? אני למשל יודע שמתקינים את ה-DIRECT9 במחשב (כאשר מער' ההפעלה מבקשת),אבל אף פעם לא נתקלתי בדרישה להתקין איזה תוכנה שקשורה ל- OPENGL (במידה וזה רכיב חומרתי) או שזה בכלל לא מצריך תוכנה. לא כל כך מסתדר על המושגים האלה. מישהו יכול בבקשה לעזור באיזה הסבר אפילו קצר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה

25. מחפש כרטיס מסך לעריכת ווידאו מקצועית עד 1800 K

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים