כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הדגם המומהר החדש מציע גוף קירור מאסיבי תחת כינוי מאסיבי עוד יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה בנוגע לכרטיסי מסך . EVGA GTX 1660 XC GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/67853 EVGA GTX 1660 SC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 DVI HDMI DP https://ksp.co.il/m/uin/67852 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 XC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/63077 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 Ti XC BLACK GAMING 6GB GDDR6 https://ksp.co.il/m/uin/63075 יש פער במירים ש 1660 TI יותר יקר בכמה מאות שקלים . אשמח לדעת על איזה כרטיס כדאי ללכת . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
גם דגם ה-Turing הנגיש ביותר מבית NVIDIA אמור לזכות בשדרוג אל הזכרונות הגראפיים של הדור החדש, לתחרות אפקטיבית יותר מול דגמי הביניים החדשים של היריבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שמות דגם חדשים של כרטיסים גראפיים המבוססים על ליבות ה-Navi 14 עשויים להעיד על תוכניות להשקת דגמי Radeon RX 5300 תקציביים וחסכוניים במיוחד - גם לשוק הנייח וגם לשוק הנייד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
השמועות על קיומו של ה-Radeon RX 5300M מתגלות כאמיתיות - ויש גם צמד דגמי Radeon Pro שמככבים בנייד הטרי מבית אפל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד חזק המתאים לתוכנית אוטוקאד ורוויט בעבודה לאורך יום שלם (חלק מה מהמחשבים קורסים לאחר כמה שעות) צריך את עזרתכם, אני כבלא מכיר את כל המעבדים וכרטיסי מסך החדשים אשמח להמלצות על מפרטים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה בגלל הכרטיס מסך אבל, המשחק עולה בלי לקפוא רק בWINDOWED MODE וברגע שאני לוחץ על ALT+ENTER ונכנס למסך מלא, התמונה קופאת. ברגע שחוזר למסך חלון, המשחק חוזר לעבוד רגיל. אני עם ווינדוס 10 RX5700XT 3900X X570 Aorus MASTER 32GB DDR4 אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו זה נראה כמעט רשמי: יצרניות ניידי גיימינג מתכוננות לשילוב ה-GeForce RTX 2080 Super במוצריהן לצד מעבדי Comet Lake-H מתומנים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי היום בשני דיווחים מעניינים. 1. ידוע שכרטיסי ה 5600XT שנשלחו לספקים לא מכילים את עדכון ה VBIOS האחרון (שכל הסוקרים קיבלו ושמגביר את הביצועים של הכרטיס בערך ב 15%) עכשיו מסתבר שלא כל הכרטיסים יקבלו את עידכון ה VBIOS וגם ישנם כמה גירסאות של ה VBIOS. בגדול כרטיסים שהם לא OC מהמפעל לא יקבלו את העידכון. כרטיסים שהם כן OC מהמפעל יקבלו את העידכון . ישנם כרטיסים שיקבלו את העידכון המלא אבל ישנם כרטיסים עם זיכרונות שלא עברו ולידציה לקצב העברה של 14GBPS אלא רק של 12GBPS ולכן ה VBIOS המעודכן שלהם לא יכיל עידכון של מהירות הזיכרונות אלא רק של מהירות ה GPU. 2. כרטיסי ה 2060 KO של EVGA עם המחיר המקוצץ של 300$ מכילים ליבה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
- 1 follower
-
-
שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ארגון ה-JEDEC משיק תקינה לדור חדש של זכרונות HBM2 מתקדמים - וסמסונג מתכננת להתבסס עליו על מנת להעניק פוטנציאל לרוחב פס מטורף של 2 טרה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
קונסולת הדור הבא שתושק בסוף השנה תכלול חומרה עוצמתית שחלקה עדיין לא זמין אפילו בשוק ה-PC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
ניידי גיימינג חדשים יוכלו ליהנות סוף סוף גם מאיכות התצוגה של טכנולוגיית ה-G-Sync - וגם מהחסכון והיעילות של Optimus במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לבדיקה את ה-Radeon RX 5700 XT Gaming OC של Gigabyte, שכבר הספיק לזכות בשלל שבחים, על מנת לראות האם יש אמת מאחורי ההמלצות החמימות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-