עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X - DreaM,

כרגע נראה לי שאני הולך על ה- פלוס -LG 795FT שכולל יציאות USB http://www.lgeus.com/795ft.asp האופציות האחרות הן CTX PR705F http://www.ctxintl.com/products/pr705f.htm או MAG 786FD שיש אותו כרגע במבצע בחנות מסויימת ולכן הוא הזול ביותר http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=786FD לפי הבנתי ה-LG הכי מרשים רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש מסך יותר טוב בטווח הזה של 1200-1300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by User_Name,

יש לי מחשב מבוסס, p4 1700mhz ו256RDRAM. אני צריך כרטיס מסך חדש, וקשה לי להחליט בין MSI GF4 TI 4600 128mb לבין ATI RADEON 9700PRO 128mb אני יודע שהRADEON פי כמה וכמה יותר טוב מה GF4, אך לא מזמן פורסם מאמר שלRADEON יש בעיות אם AGP8. מה לעזאזל לקנות? המחירים שהוצעו: 1670שח-G4 ti 4600 2270שח-RADEON 9700pro האם הרדאון יעבוד היטב על המחשב שלי? לא היה לי ניסיון עם כרטיסי מסך על רמה גבוהה, קניתי אתNeverwinter nights ורציתי לדעת אם הוא יעבוד חלק לגמרי על אחד מכרטיסים אלו או אחרים. (נמאס לי מהGF2 MX 200 שלי) אם כבר GF4 או RADEON 9700, של איזו חברה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by nicirnTAL,

אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by OR007,

מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מעוניין לרכוש כרטיס מסך...רוצה לעשות סקר קטן לפני כן כל עזרה תתקבל בברכה. (כולל המלצות/השמצות...הכוללות את כל הפרטים של הכרטיס המומלץ/מושמץ (מחיר, יצרן, למה הוא עדיף/לא עדיף על האחרים וכו')). מעדיף לקבל עזרה מאנשים עם ניסיון (טוב/לא טוב) עם אותו כרטיס. תודה !!!! ;D

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by plXy,

שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bah10,

בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by VolTAge,

שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ). אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi. Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שזה בא באריזה בצבע כחול עם מאורר בצבע כסף מישהו יודע של איזה חברה זה ??? אמרו לי שזה של ATI מקורי אבל האריזה שונה !!!!!! פלייז מהר כי אני צריך לסוע לקחת

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by asili,

אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by OR007,

הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by orendv,

צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים