כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 15" LCD לעבודה. הוא ישמש אותי למיילים, אינטרנט ותיכנות (ככה ש-Refresh Rate לא ממש משנה). העיקר האיכות והנוחות לעין... ראיתי את ה-Samsung 151S והוא נראה לי טוב. לעומתו יש גם LG ו-MAG, ואפילו MIRO שנראים בסדר גם כן. מה דעתכם? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לא מספיק שחבר שלי קנה קנה כרטיס קקה (GF2MX400) אלא שהוא קנה של חברה PALIT לא נראה שהם טובים כי לא שמעתי אליהם אף פעם משהו יודע מי הם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פנטיום3 733 והכרטיס וודו 3 וברצוני לשדרג את הכרטיס אני מתבלבט על כרטיס שיתאים למערכת שלי בטווח מחירים שלא יעלה על ה700-800 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לגירסת ה - DV. חוצמזה, באיזה חנות למצוא אותו? עברתי בהרבה חנויות (מקוונות) ולא ראיתי אותו.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מתכונן לרכוש בקרוב כרטיס מסך חדש (שידרוג מכונה ובתוכה את ה GEforce 2 MX 400) . עקב אילוצי תקציב (1200ש"ח~ לכרטיס מסך) ורצון לסיפוק מיידי ;D החלטתי ללכת על GEforce 4 4200. בפורום הרוב מדברים על הכרטיס של LeadTek עם ה- 128MB זיכרון בתור אופצייה טובה עקב איכות תמונה (פילטרים) והקירור העצבני שלו. בחנויות יש לא מעט חברות כמו gainward, Suma, innovision וכו.. כאשר רובם מציע את אותן אופציות "מעבר" לנורמל (כמו VIVO) ונתקלתי פה ושם בדברים כמו זמינות במלאי או חסר אצל היבואן וכו.. השאלה היא כאמור, האם יש הבדל ממשי שצריך לגרום לי להעדיף כרטיס אחד על פני כרטיס של חברה אחרת או שבסוף היום הכל אותו דבר?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה: HYUNDAI - imageflat F770D LG - EZ FLAT E700B SMASUNG 753DFX BENQ G774 BENQ P992 CTX PR705F HYUNDAI ImageFlat F790D HYUNDAI ImageFlat Q770 איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב ד"א כולם 17"
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
פתאום הממסר התחיל לתקתק כמו איתות של מכונית נראה לי שהספק כח שלו נשרף
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי geforce 4 ti 4600 asus ואני רוצה לדעת איך כדי לעשות את ההגדרות, עשיתי על המקסימום, ורציתי לשאול אם זה מוגזם? יש לי p4 2.26 intel 512 ddr אם תרצו עוד פרטים אז תודיעו.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את הכריס מסך קיבלתי את התוצאה הזאת 2456!!!!!!!!!!!!!!! מה הקטע פה? איך אני משפר? XP PRO
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
Available Now at www.nvidia.co.il fast speed enjoy Nvidia Israel
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
Ramdac - 400Mhz, 275Mhz Engine Clock, 128MB DDR 128-bit memory interface של Sapphire ב798 ש"ח זה כרטיס טוב? או האם יש כרטיס טוב יותר באותו מחיר בערך?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעונין להתקדם לכרטיס מסך יותר טוב יותר מהleadtek gf2mx ששירת אותי נאמנה. מה שאני רוצה זה כרטיס טוב , וזול שיהיה מסוגל לספק כמות פריימים נורמלית כדי למנוע קירטועים - ברזולוציה של 800X600 ו1024X768 בנוסף , שיהיה חזק בAA (זה תכונה שאני חייב , כי מידרוג במשחקים מפריע לי : ) אני יודע שאם אעבוד ברזולוציות גבוהות יותר יהיה פחות מידרוג אומנם הבעיה שאני לא רוצה כרטיס יקר ! כי סה"כ אני לא מחפש 100 פריימים , אלא משהו שיוכל להראות טוב... חשבתי על ראדאון 9000 של ג'יג-בייט שזה אזור התקציב שאני רוצה להוציא , אולי להוסיף מעט כסף... מה אתם אומרים , התמורה טובה בעד האגרה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-