עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by singera,

הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by EyalOnn,

בימים אלה מכרתי את כרטיס ה-agp שלי Radeon ATI 9600XT 256mb ועכשיו אחרי ששמעתי שיוצא X1950 pro ל-agp אני שוקל לקנות זאת ולא רק זאת שכן כרטיס זה אמור לעלות בין 200-250$ שזה הרבה יותר זול מ-7800gs שכיום הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ל-agp ועולה הרבה יותר..אז..אם אתם יכולים למצוא פיסות מידע על הכרטיס שתפו אותי ותאמרו לי מה דעתכם.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=465

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by griShmena,

http://3dmark.com/3dmv/3183559;jsessionid=zdrglwct3qof?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3183559%3Fkey%3DMPJs6ANZsQX0tecfUvWtE08xZX35m3 למה יש לי ביצועים נמוכים בכרטיס מסך? מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך עם Driver sweeper והתקנתי דרייברים ישנים יותר, והביצועים נשארו גרועים.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. נוצר מצב שבו אני יכול לשים ידי על 98GT במחיר של 300שח ולאור ההתפתחויות האחרונות מבית NGO , האם העניין כדאי? כרגע אני על VistaX64 וכמובן מתכנן לעבור לWIN7 בקרוב. המערכת היא זו שבחתימה. האם לחכות עוד קצת ולראות מה לNVIDIA יש בשרוול (GT300) ? ,תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by ystoffman,

שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by shon,

חברה אני צריך עזרה: ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt vivo ואני רוצה לחבר את מסך המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים ובנוסך אני רוצה לעשות capture בהתחלה הcapture עבד אך לא ראיתי טוב את מסך המחשב בטלוויזיה אחרי שהורדתי את עידכון הדרייברים של ati למשחק דום אני לא יכול את שניהם מה עושים? נראה לי זאת בעיות תוכנה? תודה רבה לעונים!!!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by Falcon16,

אוקיי יש לי את הכרטיס x800pro של Sapphire (לא vivo) והחלטתי שאני רוצה לפתוח לו את הצינורת....השאלה היא איך אני עושה את זה ומהו הסיכון? ואם אני אעשה את זה הוא יהיה יותר טוב מה6800 ג'י טי..?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  10. דגם ה-GeForce MX550 הופך לרשמי - ומביא איתו את ה-GeForce MX570 וה-GeForce RTX 2050 בתור גיבוי לשוק ניידי הבינייםלכתבה

11. Started by Guyn,

שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Moty_p,

במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. לאחרונה רכשתי מסך רחב 16:9 21 אינטש. אני הייתי רוצה להפוך את המסך מחשב גם לטלויזיה. איזה כרטיס מסך הייתים ממליצים לי? תקציב של כ250 שקל (עדיף שלא יותר) אבל שיהיה טוב ואיכותי, שיהיה אפשר לצפות בו גם בשידורי לווין (HOT סרטים וכאלה), מבלי לחבר אותו לממיר. אולי אתם מכירים כרטיס מסך כמו זה של נטוישיין שאפשר לצפות דרכו בערוצי HOT (הייתה פרסומת על זה). ח'ברה תייעצו...לא אכפת לי שלא יהיה שם תוכנות לעריכת וידאו אלא רק רב שידורי הלוין של HOT ושיהיה ניתן להקליט ולצפות בזה באיכות סבירה. נ.ב. יש לי מחשב חדש וחזק כך שאין בעיה בנושא הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ychamp,

חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by MS-D,

שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by Master-Chipsets,

במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:

18. Started by nec_000,

.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

חיברתי את היציאת VGA למתאם DVI ומשם למסך שקולט DVI-D... זה לא עובד כרגע זה בגלל אנלוגי-דיגיטלי וזה לא יכול לעבוד או שיש איזה שיטה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by gabi_y,

שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Argo013,

שלום לכולם, מדובר ביציאה לטלויזיה מ- Radeon 9600 Pro . ברצוני להיפתר מהפסים השחורים למטה ולמעלה על מסך ה-TV. לשם כך אני מחפש תוכנה דומה ל-TVTool של Nvidia , שתתאים לכרטיסי ATI. באחד הדיונים במהלך החיפוש דובר על כך , שאפשרות כזו משולבת בדרייברים של Omega. התקנתי את האחרונים , אך לא מצאתי שם אפשרות כזו :-\... אודה על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by dasdas32,

יש ברשותי מחשב נייד hp pavilion ולו יציאת s-video.. רכשתי כבל שבצד אחד יש RCA צהוב וצד שני s-video.. חיברתי את הs-video למחשב הנייד ואתה הבננה לטלויזיה ולחצתי FN +F4 כפי שרשום אך המחשב מודיע כי לא נמצא התקן צג.. http://videoclub.tiscali.nl/img/svideo-rca.gif בבקשה מי שיש ברשותו נייד hp והצליח לחבר את המחשב לטלויזיה ויכול לעזור ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים

25. Started by Emmanuell,

KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.