עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. Started by AKA Psyco,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. Started by udi,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

לאחר שראיתי את החדשה, עלתה לי מחשבה: מה הטעם בזכרונות כ"כ מהירים אם אין להם מספיק רוחב פס כדי להביא לביצועים אופטימליים במהירות הזאת? מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. עזבו לרגע ת'מחיר, מה יתן לך יותר ביצועים (ושמעתי שלהרקולס יש גם קירור נוסף)?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by asnast,

קיבלתי ב3DMARK 2001 תוצאה של 12435 http://service.madonion.com/compare?2k1=4829593 אם אני מריץ אותה על 800*600 אני מקבל 14162 מה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dorish,

אני רואה שכולם פה מקבלים בסביבות 8000 אז רציתי לדעת אם התוצעה שלי סבירה בשביל המחשב שלי התוצעה פעם אחת 1505 ושער הפעמים בסביבות 1250 המחשב הוא AMD 750 לוח GIGABYIT VIA133(משהו כזה אני לא בקשר לדגם) 256 זכרון SDRAM כרטיס מסך GFORCE MX 100\200 64MB אז מה אתם אומרים יש לי בעיה במחשב או שזה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב לכל החברים. יש לי בעיה כבר הרבה זמן, ואני ממש משתגע ממנה. כאשר אני סורק מסמכים, נסרק גם הרקע של הדף, אפילו שלפעמים הוא לבן לגמרי. הבעיה הכי גדולה היא כאשר רוצים לשלוח את הדף שנסרק. במקום שהדף יכיל רק את הפונטים, האותיות השחורות, הוא מכיל את הנקודות הזעירות של הדף עצמו, ואז לוקח לשלוח כל פקס כזה, לפחות 5 דקות לדף, במקום 10 שניות לדף וורד, מה שגורם לא פעם לסגירת הפקס בצידו השני של הקו...... איך מעיפים את הרקע המעצבן הזה ? אגב, גם מילוי בצבע לבן, לא פותר את הבעיה לגמרי, הוא רק מקטין אותה. לעיתים, הדף נראה לבן לגמרי, אבל כששולחים אותו בפקס, מגלים שלא כך זה...... לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by trionax,

קראתי את הכתבה שזאת על הצבר בקבוק של המחשב... וזה נשמע לי ממש הגיוני...אבל אני לא יודע עדיין מה באמת יתן לי את המקסימום....ביחס למחיר... יש לי את המערכת הבאה: P4 1500 Msi...לא יודע אבל עם צ'יפסט של 854 נראה לי ו20 גיגה של ווסטרן דיגיטל... והכרטיס העכשוי שלי הוא GEFORCE MX 400 64.... השאלה זה אם אני צריך לקנות רדאון 9700...או אולי גי'פורס 4200... או אולי רדאון 9000...? מה אתם אומרים? אני יודע שאתם באמת מבינים וזה למה אני פונה אליכם תעזרו לי בהחלטה הקשה תודה רבה אחים שלי

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by The Ball,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GeForce 4 TI 4600 אבל אני ממש לא יודע איזה חברה יש למשל של ASUS שעולה בסביבות 2500 שקלים ויש לדוגמא של Leadtek שעולה בסביבות 1700 שקלים האם ההפרש הכספי הזה אומר משהו? ובבקשה תגידו לי איזה חברה אתם הייתם לוקחים.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  13. יש לי GFORCE MX100\200 כול פעם שאני מתקין אותו לא משנה באיזה גרסה של הדריבר אז הוינדוס XP אומר לי שהדריבר לא טוב אבל אני בכול זאת ממשיך אתן דוגמא עכשיו סימתי להתקין את הדריבר 40.72 וזה גרם לי לבעיה כי אני מקבל ב 3DMARK רק בערך 300 שלפני זה הייתי מקבל בערך 1400. אז מה אתם חושבים הבעיה שלי? ואיזה סוג דריברים אתם ממלצים לי בשביל הכרטיס שלי? ולמה הוינדוס XP תמיד אומר לי שהדריבירם לא מתעימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by OR007,

יש לי אותו כבר 3 שנים ואני תוהה אם כדאי להחליף אותו ? איך הוא ביחס למסכים אחרים ? אין לי כ"כ דרך להשוות מפני שיש אותו לרוב החברים שלי (מקריות)... בקיצור מה אתם אומרים כדאי להחליף אותו, ואם כן אז יש איזה המלצה בתקציב של 1600 ש"ח...(17 אינץ')

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by מגן,

intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The Ball,

מישהו יודע עוד כמה זמן יהיה אפשר לקנות את הכרטיס הזה של Nvidia? ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים? ואם יש לכם זמן אז בבקשה תעשו השוואה ל- Radeon 9700 ותכתבו אם זה יותר טוב או שסתם לא שווה לחכות.. ותודה מראש כמבון!!!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

יש בביוס דבר כזה. מה זה? (זה מוגדר אצלי על 64MB. יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB). ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by FatherBoard,

חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. Started by rosesr,

מבחינת יחס יעולות/מחיר? תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by FatherBoard,

אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?

25. לעוד מיזהוא חוץ ממני ומעוד מישהוא (לא זוכר איך קוראים לו, זה עם ה9330 ב3DMARK ) לא עובד הגירסא?? חוץ מיזה שיש לי בעיה עם הגירסא הספציפית, יש לי בעיה עם הSTEREO של NVIDIA בשילוב של 40 נקודה משהוא... זה פשוט מתקין ולא עושה כלום...

דיונים חדשים בפורומים