כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש לגמניג כבד מאוד האם הכרטיסים GTX660 ורדדון 7870 יכלו להריץ לי על אולטרה משחקים כבדים ומי עדיף מבניהם? ועם זה בכלל יתאים למערכת שלי זה המערכת: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 Bit 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 תודה לעונים בברכה מתן וסליחה על פתיחת עוד אשכול פדוט לא עניתם לי
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חדש ברשת ובכלל בכל נושא הצטים שאלה: אני רוכש בימים אילו מחשב וכרטיס המסך שאני שנותנים לי הוא POINT OF VIEW GEFORCE 9300 מה דעתכם עליו ?ואם יש משהוא במגבלות התקציב (המאוד דל ) עדיף יותר ואני לא איזה גיימר מטורף :s05:
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה ניסיתי להריץ על המחשב סרט HD.. אני לא מבין גדול בזה אבל יש לקובץ בשם 1080p ו x264 ו hddvd. פתחתי אותו ורואים סבבה... בלי קפיצות, אבל למרות שכרטיס המסך אמור לקחת את העול עליו, אני רואה שהמעבד עולה לבין 50-70 אחוז פעילות.. האם זה נורמלי או שפשוט כרטיס המסך הזה לא משהו לסרטים? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי לאחר שימוש בכרטיס החדש HD6850 ראיתי שבפועל עם מישחקים שונים אין ממש הבדל משמעותי בינו לבין הכרטיס 9800GTX PLUS. מבחינת FPS גם אין שינוי דרסטי , ויש אפילו מישחקים שה9800GTX על העליונה מאשר הHD6850 החדש, ההבדל היחדי הוא בדייריקס 11 שאין ל9800 , וזאת אני בדקתתי עם מעבד Q9500 חזק מאוד , כך שלא תוכלו להגיד לי שיש צואר בקבוק . כל האתרים שמראים בנצמרקים שונים זה רק סינטטי ,בפועל עם מישחקים זה לא כך, למי שיש כרטיסיי מסך 4870, 260GTX , 4890 ,250GTS,4850 , יכול בקלות לשחק ברמה טובה עם כל מישחק בתנאי שיש לו גם מעבד חזק , הכרטיסים החדשים לפי דעתי מיועדים יותר למישחקיי דייריקס 11 , ביננו כמה מישחקים כבר יש היום על דייריקס11? אבל זה רק דעתי בנושא לפי שעשיתי השוואות רבות עם הרבה מי…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך 460GTX 1G ראיתי שיש לו גם כניסת מיני HDMI...השאלה שלי פשוטה...האם בעזרת מתאם מיני HDMI ל HDMI אני יקבל קול (תמונה בכל מקרה)? אני יודע שבמתאם DVI ל HDMI אני יקבל רק תמונה אלה אם כן אני יחבר את הכרטיס מסך דרך כבל נוסף spdif רק אז יהיה שמע גם.. הקטע שאין לי בכרטיס חיבור פנימי spdif ויש רק מיני HDMI מה שכעיקרון אמור גם לעבוד... יש למישהו ידע והוא ניסה כבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי לא מעט על הטכנולוגיה הזאת של nvidia יש לי מספר שאלות אז ככה המפרט שלי הוא ככה intel i5 750 gigabyte p55a-ud3 radeon 5850 corsair hx620 dell u2410 אני חושב שזה מה שחשוב 1 ראיתי שיש אנשים שהפעילו כרטיסים של ATI+nVidia בעיקר בשביל חישוב הפיסיקס האם אני יכול להוסיף גם כרטיס גיפורס פשוט בשביל ה3d vision (אגב האם גם הפיסיקס במצב הזה יעבוד) אני חושב שמבחינת הספק כוח אני מכוסה אם אני הולך על כרטיס פשוט אני יודע שהמסך שלי לא תומך בזה צריך לקנות עם 120hz קיצר יש אפשרות כזאת או שכבר עדיף לי למכור את הכרטיס שלי ולקנות גיפורס? או שיש אופציה אחרת שלא חשבתי עליה אשמח לשמוע הצעות פתרונות באתר של אנוידיה יש גם תמיכה בתלת מימד סרטונים תמונות וכו על כל מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור ... (מבחינת מהירות וכו') אני רוצה גם לעשות אוברקלוק ..אז איזה עדיף מבין השתיים...? כ. מסך 1 : SAPPHIRE 9600XT 256MB DDR http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp 1200 שקל ~ כ.מסך 2 : ALBATRON Geforce 5700Q 256MB 1000 שקל ~ וד"א מה המהירויות השעון של כל אחד ? תודה לעזרים ...
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי לפני כחצי שנה מחשב חדש: core i7 920 2.67GHz ATI Radeon hd 4850 512 MB asus p6t motherboard 500gb WD hard drive samsung syncmaster 226bw בכל מקרה, מאז שקניתי אותו לכל המשחקים שלי יש בעיה אחת... כאשר אני מסתובב עם הדמות במשחק במהירות ימינה שמאלה או סתם סיבובים, המסך נקטע בחלק העליון, ואחרי שניה הוא מתאזן שוב. זה נראה כאילו המסך יוצא מסינכרון ואז חוזר. זה כאילו הכרטיס גרפי לא עומד בקצב של המחשק או מחשב. חשבתי שזה הכרטיס מסך, אז שלחתי אותו לתיקון, והחדש עושה בדיוק את אותו הדבר. זה עדיין יכול להיות בעיה בגרפיקה, או שאולי משהו אחר גורם לזה??? אגב, אני מריץ את כל המשחקים עם רזולוציה 1680X1050... תודה על העזרה....
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp איזה להוריד להוריד את הGeforce GO 7 Series או את הGeforce And TNT2 הכרטיס Galaxy 7900GT 256MB DDRIII
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ניידי ה-Vivobook Pro וה-Pavilion Power החדשים מגיעים לחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רקע: סביבות חודש מרץ השנה ערכו של המטבע הוירטואלי העונה לכינוי ethereum החל להיסחר ברמות, שגרמו לכורי המטבעות הדיגיטליים לשים לב אליו, כאשר סביבות מאי קצב תשומת הלב האיץ בצורה מסחררת עם עלייתו המרשימה כלפי מעלה. ראו להלן את גרף עליית שווי המטבע, וממתי החל לזנק כפונקציה של התאריך: עד מהרה כמו אש אשר פשטה בשדה קוצים, מיליוני כורים בכל העולם אצו רצו וקפצו על עגלת הכרייה מתוך תקווה להיות "מתעשרים חדשים", כאשר כל כרטיסי המסך של AMD רוקנו מהמלאים כבאבחת חרב. וכשאלו אזלו, בוצעה בדיקה מצד הכורים המסכנים מה עוד יכול לעבוד. התברר להם שגם GTX1070 לא כל כך רע בתחום וכדאי יחסית במשוואת העלות תועלת של ביצועי הכרייה. התופעה המעודכנת…
-
- 114 תגובות
- 23k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 9600XT של סאפיר ואחרי שהתקנתי תדרייברים האחרונים של ATI אני רוצה להגדיל תרזולוציה ליותר מ1024X768 ואני לא מצליח, הוא אומר לי שזאת הרזולוציה המקסימלית, מה לשנות בהגדרות כדי לסדר את זה? כי לפני הדרייברים האחרונים הצלחתי להגדיל רזולציה יותר מזה.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקשר לבחירת מסך LCD. חזרתי הרגע מ2 חנויות. רציתי לקבל מחיר על המסך 710N של סמסונג. בשתי החנויות אמרו שלא מוכרים כבר את 710N, במרדנית הציעו לי את המסך 730b 17 אינטץ' במחיר 1650. ההוא שם אמר שזה במבצע וזה הדגם הכי חדש. אחר כך הלכתי לivory, הוא אמר שאת 730B אין להם, ושיש להם אחד יותר חדש 721S שזה pivotעם יענו אפשר לשנות את הגובה של המסך. הוא הציע את המסך ב1600. על מה הייתם הולכים?
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiagf8800gtxgtsspecs.shtml מדהים עד כמה שהם יהיו יותר חזקים מבחינת חומרה...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא יודע בכלל אם שווה לקנות אותו אבל הוא יספיק לי אני יודע מה המחיר ששוה לשלם עליו?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-