כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש ויש חוות דעת עליו או רוצה להגיד משהו בכלליות על החברה, זה המקום
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?
-
כשאני משחק בטוני הוק 3, אז המסך כאילו נחתך לשתיים (כאילו החצי העליון כבר השתנה ולמטה ישלו דיליי) ומרצד. יש לי מסך TFT אז אני לא יכול לעלות את הרפרש רייט יותר מדיי. הכרטיס הוא ג'יפורס 4 טי4200 128MB של לידטק.
-
קראתי באיזה אתר חומרה שסדרת הג'יפורס 4 MX היא cripled version (בפשטות - דפוקה). האם זה נכון? הם כותבים שם שהסדרה יצאה לא מוצלחת בסדרת הג'יפורסים.
-
שלום. קראתי שהRadeon 9500 לא יתמוך בDX 9 בגלל שיהיו לו רק 4 צינורות עיבוד. איך מספר צינורות העיבוד קשורות לDX9? מה זה PCB? זה משנה אם כרטיס מיוצר ב8 PCB או 4? למה זכרונות 2.8NS מגיעים יותר רחוק באוברקלוק , איך זמן גישה נותן יתרון באוברקלוק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה המקביל מבחינת כרטיסי ה- geforce לכרטיס המסך radeon 9000 pro ? אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך radeon 9000 pro או GeForce4 MX-440 64mb Leadtek הראשון מעט יותר זול אפשר לקבל עצות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MY WIN XP DOING PROBLEMS WITH GAMES EVRY GAME I AM RUNNIG HE SAYING THAT I DONT HAVE DX 8.1. BUT IHAVE. AND IHAVE THE NEWEST DRIVERS WITH WIN 98 EVRYTHING WORKS GOOD . PLAESE HELP ME. AND MY VIDEO CARD IS GAINWARD TI 4200 128 MB DDR RETAIL. SORRY THAT I AM WRITE IN ENGLISH BECUSE ICANT CHANGE IN THE LANGUAGE BAR TO HEBREW.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה באו נראה מי פוגעה כמה אתם חושבים יעלה כרטיס המבוסס על ה NV30 של NVIDIA? אני אומר 2400 ש"ח או 399 דולר בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם :D אני רוצה לערוך וידאו (אנאלוגי) בPC חדש והמליצו בפני שלא לקנות כרטיס עריכה ספציפי אלא להשתמש בכניסת VIVO לצורך .VIDEO CAPTURE מחפש המלצות / נתונים האים אני מפסיד איכות בVIDEO או שזה ברמה נאותה? לתגובותיכם אודה, יהודה :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה טוב או רע יחסית למפרט 3898? pentium 1.7 intel garibaldi 256 rdram geforce 2 gts 64 ddr 40 gb 7200 rpm win 98 ואם זה לא טוב אז תגידו לי מה לעשות לשפר להחליף... ותודה...
-
אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע איזה מסך ממומלץ אני יודע שהכי כדי ללכת לחנות ולראות בעין אבל עדיין חשוב לי הדעה שלכם בנתיים המליצו לי בחום על המסך הזה : SAMSUNG 757NF DIAMONDTRON MONITOR 17"