כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש. המחשב אמור להקרין סרטים על שתי טלויזיות (אחת בסלון ואחת בחדר). כיום יש לי כרטיס מסך ישן כך שיש לי יציאת וידאו ו - SVIDEO. לא מוצא כרטיס מסך כזה יותר. למישהו יש המלצה מה לקנות. (המחשב לא משמש למשחקים). ראו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207128 ראיתי את הלוח אם הבא - M2NPV-VM - לינק: (http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1). האם הוא ממולץ? (יש לו את היציאות שאני רוצה כבר build-in). עריכה: מה העיניינים, יש למישהו רעיון? אולי איזה בראקט??
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ארכיטקטורת Vega עוברת ל-7 ננומטר עם ביצועים ויכולות מרשימים ביותר - עבור שרתים ומקצוענים בשלב הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-