כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נתקלתי בבעיה ברשותי כ.המסך הנ"ל לכרטיס יש יציאת וידאו (מן כבל קצר שמצד אחד מתחבר לכרטיס ובסופו יציאת קומפוננט,3 כבלים קצרים אדום-ירוק-כחול חיברתי כבל קומפוננט ארוך מחיבור זה ךLCD העברתי לקומפוננט בטלוויזיה ובהגדרות NVIDIA הכרטיס לא מזהה את הטלוויזיה בהגדרות "שיחקתי" הגעתי למצב שמסך הטלוויזיה מוגדר כHDTV (עם חיבור קומפוננט אך אבוי עדיין הכרטיס לא מזהה את הLCD או שנקרא לכך שהטלוויזיה לא מקבלת סיגנל) אז האם שכחתי משהו?הכרטיס מעודכן בדרייבר האחרון,(ומי ששואל הסיבה שלא חיברתי DVI לHDMI זה כי ברשותי שני מסכי LG ((לצרכי עריכה))וכך ששני יציאות הDVI כבר תפוסות) לכול עזרה אודה......
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ארכיטקטורת Vega עוברת ל-7 ננומטר עם ביצועים ויכולות מרשימים ביותר - עבור שרתים ומקצוענים בשלב הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD7850 ומנסה לחבר לטלוויזיה F9000 4K של סמסונג שעובדת 4K לכרטיס מסך אין אופציה כלל לשידור מעל 1080P , הדרייבר נותן הרבה רזולוציות ולא מעל 1080P עידכון הדרייבר לא נתן כלום . AMD מתחייבת שהכרטיס כן עובד ב- 4K עד 30 FPS http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/7000/7800/Pages/radeon-7800.aspx#2 איך ניתן לכוון בכרטיס רזולוציה 4K או דומה ? דרך HDMI 1.4A DisplayPort 1.2 לא מצאתי מעביר מתאים שתומך ברזולוציה 4 K הוא מוגבל הכבל / מעביר עד 10.2 GB במקרה הטוב http://es.tinypic.com/view.php?pic=20rr6tv&s=8#.UzfrQ_l_u3Q
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיונים שהיו כאן בנושא נראה לי זאת הקנייה המשתלמת ביותר מחיר@עלות http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3830830 כן ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום . כבר שאלתי על כך באופן כללי אבל מכיוון שלא הצלחתי לפתור את הבעיה אפרט: אני מנסה להתקין מדפסת די מתקדמת במחשב P2 ולא מצליח בגלל הגדרות התצוגה. יש לו כרטיס מסך VOODOO 3 שמותקן נכון ועובד, ומסך 15 אינץ'. המדפסת דורשת תצוגת מסך של לפחות 600X800, אבל אני לא מצליח להגדיר את התצוגה אלא ל-600X480. האם זה בגלל המסך או בגלל הכרטיס ? משום מה אני לא מצליח להבין את הפרינציפ. מה אכפת למדפסת איזה מסך יש לי - אם הכרטיס הוא תקין? איך אוכל להתגבר על העניין? יש לי כרטיס מתקדם יותר - האם להחליף ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי סרט HD (ברזולוציה 720p)בפורמט mkv, אבל המחשב שלי קצת מתקשה להריץ אותו חלק. הייתי רוצה להמיר אותו לאיזה פורמט יותר קל לפיענוח בלי איבוד איכות, או לחלופין לתת ל DVD להציג אותו. האם DVD ביתי ממוצע תומך ברזולוציה כזו בכלל? ובקבצי MKV? ניסיתי להמיר את הקובץ לפורמט DVD (קבצי VOB) והכל טוב ויפה אבל הרזולוציה התכווצה ל 720x576... מה אתם ממליצים לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב עם הלוח הבא: ASRock 939NF4G-SATA2 + VGA Socket 939 Motherboard האם יש בו יציאת DVI? במידה ולא, לא משתלם לי לקנות מסכים דיגיטלים (כמו ה- 750B של LG) , ה- LG L1750SQ יספיק לי?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום איך אני יכול לפתוח את ההגבלה שעושה לי RIVETUNER תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לימצו איפה מגדירים את האפשרויות האלה זה די חשוב אני אשמח אם תוכלו לתת הוראות מדויקות איך להגיע לשם ואולי המלצות לשינוי ההגדרות...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, קראתי בפורום המון תרדים על כרטיסי המסך x800gto. לא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים הוא הכי מומלץ... (אני מחפש שקט וקצת OC). הבנתי שלultimate של saphire יש קירור פסיבי... מומלץ? ולכרטיסים של powercolor יש גם vivo.... שמישהו בבקשה יעשה לי סדר בבלאגן.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ביקורת של אתר TOM'S HARDWARE על ארבעה כרטיסי 9600GT שונים - כל אחד עם היתרון / גימיק שלו. http://www.tomshardware.com/reviews/GeForce-9600-overclock,2028.html מה שמוזר לי בכל הסיפור הזה זה רק התוצאות של הבאנצ'ים של המשחקים. לפעמים הכרטיס עוקף כרטיסים חזקים ממנו בהרבה ובכלל הביצועים של הכרטיסים החזקים בשוק לא נראים שם הגיוניים משהו..
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
החדש של NVIDIA ב-249 דולר הוא מוצר מעניין שנמצא בדיוק באמצע הדרך בין מה שנחשב לכרטיסי מסך בסיסיים וכרטיסי מסך מתקדמים - כמה הוא עדיף על קודמו? יצאנו לבדוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-