עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה

3. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.

4. אורח ניב
    Started by אורח ניב,

היי חברה אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מהסוגים שכאן לא הבנתי מה ההבדל בינהם חוץ מחברה וכמה זה משנה תודה לעוזרים אם זה חשוב זה המפרט שאני רוצה לרכוש http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

7. Started by ASI89,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Works4me,

פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .

9. Started by amnesia,

.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  10. אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by ramtsi,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!

12. חברת XFX הציגה דגם חדש של כרטיס המסך הצנוע, אשר מאופיין במימדים מינימליים מכל הכיוונים לכתבה

13. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Adi Ruben,

היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NAND,

16. Started by Hiigara,

מקור: http://www.anandtech.com/show/10967/amd-announces-freesync-2-improving-ease-lowering-latency-of-hdr-gaming

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה

19. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by havrik,

הי, יש לי כרטיס מסך gtx 1060, הכרטיס תומך כמובן ב-vp9. איך אני מוודא שכאשר אני מנגן בקידוד vp9 ביויטב שיש לי האצת חומרה מופעלת ותקינה ב-firefox ו chrmoe? מדובר ב-windows 7 אם זה משנה. כאשר אני מנגן סרטוני 1080p, ה-cpu הוא בערך 30 אחוז. עם 4k זה כבר 60 אחוז בערך. המעבד הוא i5-750. תודה

21. Started by Raz Sagi,

הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 Core clock ו1350 mem clock האם ה-Voltage בסדר ונכון והאם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nec_000,

אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם מערכות הגיימינג הניידות עומדות להפוך למשתלמות יותר מכל מה שהיינו רגילים אליו עד כה? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.