עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the yak,

היי, אני קונה מחשב חדש ועוד לא החלטתי בדיוק איזה כרטיס מסך לקחת.... יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך אני חשבתי על S/U/M/A/ Platinium Geforce 4 TI4200 VIVO DVI 128MB DDR Video Card מה אתם חושבים? כדאי לי אותו או משהו אחר? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by pro system bus,

תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. תודה! ואם אפשר גם את הטלפון

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. שאלה שאלתית, אני מעוניין לקנות radeon 9700 pro , שמתי לב שהכרטיס של gigabyte זול בכמה מאות שקלים מהכרטיס של ati ו hercules. אני אשמח לדעת אם הדבר כרוך גם בביצועים פחותים. תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by untitled,

הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xzibit,

אני לא מבקש שם חנות אלא אני רק שואל מוכרים אותו עדיין בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות ברתיס מסך חדש ואני פשות לא ידע מה ליקנות אני צריך משהו בסביבות ה1500שקלים תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Fire_Trooper,

ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?

10. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני כרגע משתמש ב6166, לפי DXDIAG. כדאי לי לעבור ל6193? כי הם בטא, לכן לא מופיעים באתר של ATI. דעות?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by x-dude,

Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. רצוי G FORCE 4 128MB לא מדגמי הMX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tornado,

למי יש ניסיון עים הכרטיס זה?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  17. חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…

18. בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nice-1,

אין הגבלת תקציב, אבל אני מבקש שכל תגובה תבוא עם סימוכין... מה הכי כדאי לקנות, ביחס של עלות/תועלת (מפרט מפורט בצד ימין, תדמיינו שיש שם עוד 128 מגה זכרון)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איפה שיש לי את האופציה להחליף ל-TV , האופצינ נעולה ואני לא יכול בשום דרך להחליף, יש איזו תוכנה אולי שתעשה לי את החיים קלים יותר ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני צריך כרטיס מסך דחוף יש לי מחשב חדש ומצויין (ראו מפרט מחשב) אני חייב כרטיס מסך כי יש לי RIVA 2 של CREATIVE. ראיתי את ה 9500 - מה יהיה סדר גודל של המחיר שיהיה בארץ ?. שאלה נוספת היא האם כדאי למרות זאת לקנות עכשיו LEADTEK 4200 ולא לחכות. או לחכות לכרטיסים החדשים של NVIDIA. הערה: אולי לא לקנות אף חד מהם כי הם לא מתאימים למערכת ??? סיכום כל ההודעות : לפי מה שהבנתי לפי ההודעות זה שבינתיים הGF4 כמעט ברוב גרסאותיו טוב יותר מה 9500 PRO אך בעתיד התמיכה שלו בDX9 ומשחקים תומכים יתנו לו את האפשרות לעקוף את GF4 בסיבוב. השאלה המתבקשת היא : זהו הכרטיס הראשון אם אני לא טועה שתומך בDX9 האם הוא מספיק טוב? כלומר משום שהוא הראשון הוא יהיה גם מלא בבעיות שיהיה קשה לפתור אלא בקניית כרטיס חד…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by show_biz,

אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה

23. אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד. אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אם כן תגידו לי איך היא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Nemesis,

אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים