עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. משהו בסגנון של NOTEBOOKCHECK המקובל בניידים. אודה למי שיפנה אותי ישירות לעמוד באתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. אם אפשר לינק תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אני מחפש להחליף פדים למספר כרטיסי מסך שרכשתי מחוות כרייה שנסגרה ואני רוצה לדעת אם יש מישהו מקצועי שיכול לעשות את זה בשבילי. לא ממש מצאתי את זה לאחר חיפוש. הדגמים שיש לי זה 3080TI ASUS TUF + 3080TI PNY XLR8 ומה המחיר שזה אמור לעלות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. באתר של ati כבר יש גרסא 6.5 והאומגה עדיין תקועים על 6.3 מה נסגר איתם שיוציאו כבר גירסא חדשה!!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. הצלחתי לשים את ידי על מחשב ממש ישן עם מעבד 8088.. הדבר היחיד שכתוב עליו זה 200PC, כך שאני לא יודע איזה דגם הוא (אולי XT?) בכל מקרה, יש לי גם את המסך שלו, אבל אין לי את הכבל שמחבר אותם. החיבור היחיד שיש על המסך הוא SCART, ואילו עם המחשב יש את החיבורים הבאים: - חיבור למקלדת (מהסוג הישן מן הסתם, לא PS2) - חיבור סריאלי (COM) - חיבור פרללי (LPT) - שני חיבורים נוספים, שיושבים על אותו הכרטיס, ולמעשה זהים ל Gameport/MIDI, כלומר חיבור D עם 15 פינים. מן הסתם אפשר לשלול את שלושת האפשרויות הראשונות, אז סביר להניח שהמסך מתחבר לאחד הD15 האלה. האם מישהו מכיר חיבור כזה / מכיר כבל כזה / יודע איפה משיגים כזה כבל / משהו שימושי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. טעות שלי מצטער.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום לכולם, זה עתה סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה על המחשב החדש (XP SP3 ) וניגשתי לביצצוע OC לכרטיס. כהתחלה התקנתי את ה-Smart doctor (גירסה 5.08) שהגיע עם הכרטיס, אך להפתעתי התוכנה לא מראה כלום על המאוורר (לחצנית המאוורר אפורה ובלתי ניתנת לפתיחה). ניסית את NTUNES ואת RIVATUNER וגם בהם אין בכלל סימן למאוורר. האם מישהו נחשף בעבר לבעיה מסוג כזה? האם זו בעיית תוכנה או לדעתכם זו בעיה של איזה קונקטור שחסר לחיבור הכרטיס ? אבקש לציין כי אינני רואה סימנים לחימום יתר (אחרי שעה של משחק ב COD4 , תוכנת הSMART DOCTOR מראה טמפרטורה של 57 מעלות לכרטיס ). תודה מראש לעזרתכם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by YairZ,

האלן, לאחר שעשיתי OC ל7800GS שלי (מפרט בצד) הוא נתן תוספת של 30% בערך ב3DMARK06 יציב. בכרטיס שלי יש שאומרים שניתן לפתוח מספר צינורות, האם זה אפשרי? תמונות מצורפות- אם ניתן לפי דעתכם, האם זה מסוכן ויכול לדפוק ת'כרטיס? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!

12. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחבר את המחשב הישן שלי לטלויזיה כדי להריץ DVD\DIVX למיניהם על הטלויזיה שלי. הבעיה היא שאני רואה תמונה על הטלויזיה שאינה חלקה אלא מורכבת מהמון נקודות ופיקסלים באופן די גס. כשמסתכלים קרוב זה ממש בולט לעין. הכרטיס מסך שלי מאד ישן ואולי זה אמור להיות ככה? הכרטיס הוא MSI GFORCE TI4600. בדקתי ולכרטיס יש צ'יפ ליציאת טלויזיה מסוג Philips SAA7108E. הדרייברים בהם אני משתמש הם של NVIDIA מעודכנים. הרזולוציה שקבעתי ליציאת הטלויזיה היא 800X600 (אגב על איזו רזולוציה זה אמור לעבוד?) הטלויזיה שלי היא טלויזיה רגילה מסוג טושיבה 100HZ בגודל 34'. נסיתי לשחק גם עם השיטות שידור PAL\NTSC בכרטיס המסך וזה לא עזר. הכרטיס מחובר לטלויזיה באמצעות חיבור ה - SVIDEO. …

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by RDS,

טוב תראו, נכון יש במסך את הכוונון תמונה ביחס למסך? אז כאשר אני מכוון, זה נשאר לכמה זמן ולאחר מכן משתנה, זאת אומרת פתאום יש פסים שחורים למטה ולמעלה, או התמונה בצדדים עוברת את גבולות המסך... אז ניסיתי לכוון את זה דרך הדרייבר ודרך המסך, וזה תמיד חוזר... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by vic1234,

יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים ועבודה משרדית. אני עוד מתלבט בין מסך 19'' ל20''. השאלה היא, האם גודל המסך צריך להוות שיקול בבחירת כרטיס (בגלל הבדלים ב- native resolution)? למסכי 19'' אפשר להסתפק ב256\320 מגה ולמסכי 20'' עדיף להשקיע ב512\640? או ש320 מגה (למשל) יספיקו גם ל1200*1600?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by Haguy,

אני מתלבט בין כרטיס המסך Gigabyte nVidia Geforce 9800GTX 512Mb NX-98X512H-B שעולה 1600 שקל לבין INNOVISION Geforce 9800GTX 512MB DDR3 PCI-E שעולה 1550 שקל או בכללי אותו כרטיס רק של חברות שונות, או שכדי לי פשוט לשלב בין שני כרטיסי מסך INNOVISION Geforce 9600GT 512MB DDR3 PCI-E שעולים 880 שקל... אני יודע שיש הבדל קטן..אבל רציתי לקבל דעה מקצועית שתדריך אותי מה כדי לי לקנות כי אם אני קונה משו כזה יקר אני מעדיף כבר לקנות בזהירות.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by sagigi21,

היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. קונה מחשב חדש. המחשב אמור להקרין סרטים על שתי טלויזיות (אחת בסלון ואחת בחדר). כיום יש לי כרטיס מסך ישן כך שיש לי יציאת וידאו ו - SVIDEO. לא מוצא כרטיס מסך כזה יותר. למישהו יש המלצה מה לקנות. (המחשב לא משמש למשחקים). ראו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207128 ראיתי את הלוח אם הבא - M2NPV-VM - לינק: (http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1). האם הוא ממולץ? (יש לו את היציאות שאני רוצה כבר build-in). עריכה: מה העיניינים, יש למישהו רעיון? אולי איזה בראקט??

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.