עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avigdo,

שלום, במסגרת רכישת מחשב חדשת הוצע לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 4 64 MB + TV לא ראיתי בפורום התיחסות לכרטיס זה בימים האחרונים. למי שמכיר את הכרטיס/את החברה, היכן הייתם ממקמים אותו יחסית לכרטיסי מסך המדוברים כאן בפורום?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by guychook,

האם כדאי

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OR007,

אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by audigy,

הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .

8. Started by Sweet_Tooth,

למי שקנה את הכרטיס איך בדיוק התרשמתם מהפונקציה הזאת?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

צריך המלצה למסך 17" הכי טוב שאפשר לקנות ב-עד 1000 ש"ח. תודה מראש, R.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  10. כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA

11. מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dino,

מישהו מכיר את החברה? למישהו יש נסיון איתה? איך האיכות של הכרטיסים? (בפרט הדגם של ה-GEFORCE 4 TI4200 128MB). תודה מראש. ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. Started by yanme,

טוב אז ככה יש לי בעיה אולי זה לא בעיה זה לכולם ככה שהדרייבירם של NVIDIA 23.11 מגבילים אותי ל-60 fps איך אני מבטל את ההגבלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NIR-T,

אני בתהליכי קניית מחשב ואני רוצה לדעת אם לקנות עכשיו את הלידטק TI4400 או לחכות ולקנות את הריידון 9500..... אם אני מחליט לא לחכות יש לכם הצעה לכרטיס אחר עד 1500 שקל?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Hacker,

למה בחרת דבקה את הכרטיס הזה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by x-dude,

שמתי לב שבאתר פה יש קישור ל גרסת 41.03 ,למה באתר הרשמי של NVIDIA הוא לא נמצא?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Killer Storm,

אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.

22. Started by fire15,

כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sruli,

תוך כדי חיפוש מסך מחשב שטוח (עדיף דק), נתקלתי באינטרנט במבצעים של מסכים תוצרת AOC (למשל באתר סאקאל). הבעייה היא שמעולם לא שמעתי על תוצרת זו. למישהו יש נסיון במסכים אלה מבחינת איכות, אמינות, שירות וכו'? בתודה מראש שרולי ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בדקתי באתר נווידיה ואין את הדריבר הזה (41.03) אז איך לכם יש אותו? מה שאני ראיתי ב-Nvidia זה 40.72 האם ה-41.03 הוא גם טוב (מובן שהוא גם בטא)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים